δεν ξερω τι κανω λαθος παντως σε μενα εχει γεμισει ???????? κ μολις παω να βαλω τα fonts κρασαρει κ μετα δειχνει μονο θελει συνδεση ....ειχα περασμενο to fit 3.5.3 του γιατρου 2.0.0.4fw....αν εχετε καμια ιδεα .....
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι τώρα και με τι σειρά έβαλες τα αρχεία κλπ? Έχεις αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση Mi Fit και firmware resources?
-
εκανα απεγκατασταση το mifit 3.5.3 k εβαλα το Mi fit που ειναι στο πρωτο ποστ εκανε update (διπλο) λογικα αυτοματα ....κ γεμισε με ερωτηματικα μετα απο το 2o ποστ εβαλα το ft κ παπαλα ....τωρα με λιγο τυχη περασα το 3,5,3 που ειχα αρχικα κ επανηλθε απλα τωρα δενδειχνει ονομα στις εισερχομενες κλησεις μονο το τηλεφωνακι ....και αυτος ειναι ο βασικος λογος που το ηθελα ....
-
Για να μπορέσεις να περάσεις το δικό μας θα πρέπει να επανέλθουν οι γραμματοσειρές. Αφού περάσεις το Mi Fit το τελευταίο που δίνουμε πρέπει να περαστούν και οι official γραμματοσειρές. Αφού δε στις περνάει και κρασάρει με το Notify δοκίμασε να αλλάξεις γλώσσα κινητού και να ανοίξεις το Mi Fit για να κάνει αναβάθμιση και μετά να γυρίσεις πάλι σε Ελληνικά το κινητό για να επανέλθει.
Διάβασε εδώ και εδώ. -
Ο/H kmayas έγραψε:
@kracken_74 τι εγινε τελικά? εστρωσε?
Όχι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πανω από 20 φορές προσπάθησα να συνδεθω αλλά μάταια. -
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Ο/H kmayas έγραψε:
@kracken_74 τι εγινε τελικά? εστρωσε?
Όχι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πανω από 20 φορές προσπάθησα να συνδεθω αλλά μάταια.
-
Καλησπέρα στην παρέα! νέος κάτοχος mi band 3 global version από ελληνική αλυσίδα. Θέλω να ρωτήσω, στα notifications οτιδήποτε με ελληνικό χαρακτήρα εμφανίζεται στο band με αγγλικά ερωτιματικά(???? ???? ???? ???) μπορεί να διορθωθεί αυτό χωρίς όμως να αλλάξει η γλώσσα εμφάνισης του μενού; δηλαδή θέλω η εφαρμογή στο κινητό και το μενού του band να είναι στα αγγλικά αλλά οταν μου έρχεται μύνημα με ελληνικούς χαρακτήρες να εμφανίζεται χωρίς ερωτηματικά.
Ευχαριστώ! -
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί οι τελευταίες εκδόσεις mifit δεν έχουν την επιλογή για αναγνώριση κλήσης (caller id) σε miband 3 και amazfit bip?
Μόνο στην 3.5.3. υπάρχει. (προβολή λεπτομερειών επαφής ) -
Βάζεις τη δική μας ή από το Play Store? Αυτή του Play Store την έχει μόνο αν έχεις το κινητό στα Αγγλικά!
-
Καλησπέρα παίδες! Μόλις πήρα το εν λόγω band και είναι το πρώτο μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακολούθησα τον οδηγό στο 1ο post και παρόλο που ήταν όλα οκ με τα ελληνικά, πέρασα τα firmware και resources μέσα από το "Notify & Fitness" app και όλα καλά.
Κάνετε καταπληκτική δουλειά και μπράβο σας!
Δύο ερωτησούλες έχω μόνο:
1) Όταν βγει νέα έκδοση του ελληνικού (δικού σας) Mi Fit θα πρέπει να την περάσουμε με απεγκατάσταση της υπάρχουσας και εγκατάσταση της νέας ή δεν είναι ανάγκη να την περάσουμε καν;
2) Σχετικά με όλα αυτά τα "themes" που έχουν φτιάξει οι φίλοι μας (και μπράβο τους!) πως μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό μας; Υπάρχουν κάπου οδηγίες; -
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα του Mi Band!
όσο αναφορά το πρώτο σου ερώτημα δε χρειάζεται να γίνει απεγκατάσταση. Κατεβάζεις το νέο Mi Fit όταν βγαίνει και απλά το περνάς από πάνω.
Όσο αναφορά να φτιάξεις τα δικά σου Resources (Themes) μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ -
Ο/H Haris Sketo έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα! νέος κάτοχος mi band 3 global version από ελληνική αλυσίδα. Θέλω να ρωτήσω, στα notifications οτιδήποτε με ελληνικό χαρακτήρα εμφανίζεται στο band με αγγλικά ερωτιματικά(???? ???? ???? ???) μπορεί να διορθωθεί αυτό χωρίς όμως να αλλάξει η γλώσσα εμφάνισης του μενού; δηλαδή θέλω η εφαρμογή στο κινητό και το μενού του band να είναι στα αγγλικά αλλά οταν μου έρχεται μύνημα με ελληνικούς χαρακτήρες να εμφανίζεται χωρίς ερωτηματικά.
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0