Καλημέρα και από μένα, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Έχω περασμένο το MiFit 3.5.2 του Maddoctor με το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4. Όλα εμφανίζονται σωστά αλλά δεν έχω καθόλου caller id, ίσως το πιο χρήσιμο feature του mi band3 για μένα. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό;Ο/H lmsmiko έγραψε:
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί οι τελευταίες εκδόσεις mifit δεν έχουν την επιλογή για αναγνώριση κλήσης (caller id) σε miband 3 και amazfit bip?
Μόνο στην 3.5.3. υπάρχει. (προβολή λεπτομερειών επαφής )
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H webslash έγραψε:
Όλα εμφανίζονται σωστά αλλά δεν έχω καθόλου caller id, ίσως το πιο χρήσιμο feature του mi band3 για μένα. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό;
-
Εγώ γιατι παρατηρώ μια καθυστέρηση στην εμφάνιση του ονόματος στην οθόνη του mi band? Δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή. Κάνει τουλάχιστον δύο με τρία δευτερόλεπτα να εμφανίσει το όνομα.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ γιατι παρατηρώ μια καθυστέρηση στην εμφάνιση του ονόματος στην οθόνη του mi band? Δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή. Κάνει τουλάχιστον δύο με τρία δευτερόλεπτα να εμφανίσει το όνομα.
Και εσύ ανάποδα, άνοιξε και κλείσε το διακόπτη "Καθυστέρηση ειδοποιήσεων" -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Και εσύ ανάποδα, άνοιξε και κλείσε το διακόπτη "Καθυστέρηση ειδοποιήσεων" -
Ο/H drivth έγραψε:
Τίποτα, πάλι κάνει τρία δεύτερα να εμφανίσει το όνομα.
-
Όχι είναι γύρω στα τρία σίγουρα. Το δοκίμασα τώρα. Ένα δεν είναι πάντως με τίποτα.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Όχι είναι γύρω στα τρία σίγουρα. Το δοκίμασα τώρα. Ένα δεν είναι πάντως με τίποτα.
-
Άρα πατάω reset από την οθόνη του band και μετά κατάργηση?
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Άρα πατάω reset από την οθόνη του band και μετά κατάργηση?
-
Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά ξανά τα ίδια κανει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0