Μάλλον ήρθε η ώρα του. Άστο να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις να κάνει reset προσπαθώντας να το συνδέσεις σε άλλο κινητό με άλλο Mi Account. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί το reset, θα πρέπει η οθόνη του mi band 2 να σου δείξει ένα αριθμό τον οποίο θα τον βάλεις στο MiFit...ελπίζω να ανάψει η οθόνη και να τον δείξει. Επίσης κατά την διαδικασία αυτή, το κινητό στο οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο να είναι εκτός εμβέλειας ή να έχει κλειστό το Bluetooth.Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ BAND 2
Παιδια της κοπελας μου το mi band 2 παρουσιαζει το παρακατω προβλημα. Η οθονη δεν δειχνει τπτ πλεον. ενω το κουμπι να το πατησεις μερικες φορες αναβουν απο πισω τα πρασινα του παλμου και με την εφαρμογη συνδεεται κανονικα, συγχρονιζει, κανει ευρεση συσκευης το βλεπεις οτι φορτιζει, η οθονη παραμενει νεκρη.
Υπαρχει λυση ή το πεταει? Εχει περασμενο το δικο μας firmware
Βάλε το δικό μας MiFit 3.5.8 από την πρώτη σελίδα να τελειώνεις και θα σου κάνει αυτόματα και αναβάθμιση το firmware και τα resources στις τελευταίες εκδόσεις. Μετά, θα πρέπει να περάσεις (με τον τρόπο που πέρασες τις γραμματοσειρές που έχεις τώρα), τις official γραμματοσειρές με το αρχείο που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να το κάνεις και μέσω του MiFit... διάβασε εδώ και εδώ τον τρόπο.Ο/H webslash έγραψε:
Στο μενού «Εισερχόμενη κλήση» δεν υπάρχει το "Προβολή λεπτομερειών επαφής".Μόνο η ενεργοποίηση δόνησης του band, η ειδοποίηση για άγνωστους αριθμούς και η καθυστέρηση ειδοποιήσεων.
Στο προηγούμενο band 3 που είχα, δούλευε κανονικά, με παλιότερο βέβαια firmware και παλιότερο MIUI.
Καμιά ιδέα;
Ίσως παρουσιάστηκε πρόβλημα αν πέρασες λάθος firmware αρχικά. Άστο και εσύ να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις και εσύ να κάνει reset όπως γράφω παραπάνω για να μην περιμένεις να ξεφορτίσει.Ο/H leas1968 έγραψε:
To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firmware και πάλι τίποτα. Δεν μετράει βήματαΟ/H prince έγραψε:
Μήπως έβαλες λάθος firmware? Μόνο τα font είναι κοινά τα firmware είναι 3 διαφορετικά στην πρώτη σελίδα ανάλογα τι HW-revision έχεις,Ο/H leas1968 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk