Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ BAND 2

Παιδια της κοπελας μου το mi band 2 παρουσιαζει το παρακατω προβλημα. Η οθονη δεν δειχνει τπτ πλεον. ενω το κουμπι να το πατησεις μερικες φορες αναβουν απο πισω τα πρασινα του παλμου και με την εφαρμογη συνδεεται κανονικα, συγχρονιζει, κανει ευρεση συσκευης το βλεπεις οτι φορτιζει, η οθονη παραμενει νεκρη.

Υπαρχει λυση ή το πεταει? Εχει περασμενο το δικο μας firmware
      Μάλλον ήρθε η ώρα του. Άστο να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις να κάνει reset προσπαθώντας να το συνδέσεις σε άλλο κινητό με άλλο Mi Account. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί το reset, θα πρέπει η οθόνη του mi band 2 να σου δείξει ένα αριθμό τον οποίο θα τον βάλεις στο MiFit...ελπίζω να ανάψει η οθόνη και να τον δείξει. Επίσης κατά την διαδικασία αυτή, το κινητό στο οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο να είναι εκτός εμβέλειας ή να έχει κλειστό το Bluetooth.

Ο/H webslash έγραψε:

Στο μενού «Εισερχόμενη κλήση» δεν υπάρχει το "Προβολή λεπτομερειών επαφής".Μόνο η ενεργοποίηση δόνησης του band, η ειδοποίηση για άγνωστους αριθμούς και η καθυστέρηση ειδοποιήσεων.

Στο προηγούμενο band 3 που είχα, δούλευε κανονικά, με παλιότερο βέβαια firmware και παλιότερο MIUI.
      Καμιά ιδέα;
      Βάλε το δικό μας MiFit 3.5.8 από την πρώτη σελίδα να τελειώνεις και θα σου κάνει αυτόματα και αναβάθμιση το firmware και τα resources στις τελευταίες εκδόσεις. Μετά, θα πρέπει να περάσεις (με τον τρόπο που πέρασες τις γραμματοσειρές που έχεις τώρα), τις official γραμματοσειρές με το αρχείο που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να το κάνεις και μέσω του MiFit... διάβασε εδώ και εδώ τον τρόπο.

Ο/H leas1968 έγραψε:

Ο/H prince έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

Επανέρχομαι στο firmware για το Mi Band 2. Παρόλο που πέρασα fonts και firmware 1.0.1.81 τωρα δε μετράει τίποτα. Δείχνει μόνο την ώρα, 0 βήματα, 0 όλα. Μόνο ο καρδιακός ρυθμός δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επανέλθει σε παλιότερη έκδοση;
      Μήπως έβαλες λάθος firmware? Μόνο τα font είναι κοινά τα firmware είναι 3 διαφορετικά στην πρώτη σελίδα ανάλογα τι HW-revision έχεις,
      To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firmware και πάλι τίποτα. Δεν μετράει βήματα
      Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ίσως παρουσιάστηκε πρόβλημα αν πέρασες λάθος firmware αρχικά. Άστο και εσύ να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις και εσύ να κάνει reset όπως γράφω παραπάνω για να μην περιμένεις να ξεφορτίσει.
    • Καλημερα μου έφεραν να διορθώσω ένα band 3.
      Ολα δουλεύουν οκ εκτός απο το ποσοστό μπαταρίας όταν το βγάλω στην αρχική οθόνη.
      Καμία ιδέα;
    • Καλημέρα παιδιά
      Θέλω την γνώμη σας μιας και καινούργιος με τα ρολογακια
      Το mi fit στην προπόνηση μου βγάζει για παράδειγμα 4500 βήματα και 411 calories ενώ στο σύνολο της μέρας 5600 βήματα και 210 θερμίδες,πως γίνεται το σύνολο της μέρας που έχει μέσα και τα βήματα της πεζοπορίας προπόνησης να έχει λιγότερες θερμίδες απο την πεζοπορία μόνη της; τι κάνω λαθος;
      Επίσης πιο πρόγραμμα είναι πιο ακριβές;το notify fitness λεει 370 θερμίδες για παράδειγμα ενώ το google fit 260 και το mi fit 411 η 210
      Πιο χρησιμοποιείται; και γιατί αυτή η διαφορά; έχω χάσει την μπάλα :)))
    • Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ BAND 2

Παιδια της κοπελας μου το mi band 2 παρουσιαζει το παρακατω προβλημα. Η οθονη δεν δειχνει τπτ πλεον. ενω το κουμπι να το πατησεις μερικες φορες αναβουν απο πισω τα πρασινα του παλμου και με την εφαρμογη συνδεεται κανονικα, συγχρονιζει, κανει ευρεση συσκευης το βλεπεις οτι φορτιζει, η οθονη παραμενει νεκρη.

Μάλλον ήρθε η ώρα του. Άστο να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις να κάνει reset προσπαθώντας να το συνδέσεις σε άλλο κινητό με άλλο Mi Account. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί το reset, θα πρέπει η οθόνη του mi band 2 να σου δείξει ένα αριθμό τον οποίο θα τον βάλεις στο MiFit...ελπίζω να ανάψει η οθόνη και να τον δείξει. Επίσης κατά την διαδικασία αυτή, το κινητό στο οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο να είναι εκτός εμβέλειας ή να έχει κλειστό το Bluetooth.

Ο/H webslash έγραψε:

Στο μενού «Εισερχόμενη κλήση» δεν υπάρχει το "Προβολή λεπτομερειών επαφής".Μόνο η ενεργοποίηση δόνησης του band, η ειδοποίηση για άγνωστους αριθμούς και η καθυστέρηση ειδοποιήσεων.

Στο προηγούμενο band 3 που είχα, δούλευε κανονικά, με παλιότερο βέβαια firmware και παλιότερο MIUI.
      Καμιά ιδέα;
      Βάλε το δικό μας MiFit 3.5.8 από την πρώτη σελίδα να τελειώνεις και θα σου κάνει αυτόματα και αναβάθμιση το firmware και τα resources στις τελευταίες εκδόσεις. Μετά, θα πρέπει να περάσεις (με τον τρόπο που πέρασες τις γραμματοσειρές που έχεις τώρα), τις official γραμματοσειρές με το αρχείο που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να το κάνεις και μέσω του MiFit... διάβασε εδώ και εδώ τον τρόπο.

Ο/H leas1968 έγραψε:

Ο/H prince έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

Επανέρχομαι στο firmware για το Mi Band 2. Παρόλο που πέρασα fonts και firmware 1.0.1.81 τωρα δε μετράει τίποτα. Δείχνει μόνο την ώρα, 0 βήματα, 0 όλα. Μόνο ο καρδιακός ρυθμός δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επανέλθει σε παλιότερη έκδοση;
      Μήπως έβαλες λάθος firmware? Μόνο τα font είναι κοινά τα firmware είναι 3 διαφορετικά στην πρώτη σελίδα ανάλογα τι HW-revision έχεις,
      To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firmware και πάλι τίποτα. Δεν μετράει βήματαΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ίσως παρουσιάστηκε πρόβλημα αν πέρασες λάθος firmware αρχικά. Άστο και εσύ να ξεφορτίσει τελείως και περίμενε 2-3 ημέρες ακόμα πριν το φορτίσεις να δεις μήπως επανέλθει. Εναλλακτικά, μπορείς να το αναγκάσεις και εσύ να κάνει reset όπως γράφω παραπάνω για να μην περιμένεις να ξεφορτίσει.
      Έβαλα το δικός σας MiFit και τα Fonts από την πρώτη σελίδα και όλα λειτουργούν τέλεια. Βέβαια με πολύ υπομονή γιατί όλα ήθελαν πολλές προσπάθειες μέσω MiFit και Notify αλλά τέλος καλό όλα καλά!!!
      Ευχαριστώ πολύ dnomikos
    • Οσων αφορα το mi band 3 και τον καιρο που δεν δειχνει. Σμερα το πρωι καταλαθος αποσυνδεθηκα απο το mifit και καπακι συνδεθηκα παλι με το mi account μου.
      Απο εκεινη την ωρα ο καιρος δουλευει κανονικα! Χωρις να εχω αλλαξει καμια χωρα στο τηλ. Το τηλ που το εκανα ηταν Galaxy s9+.

Μπορει να πιασει και σε καποιον αλλο...
    • Display Spoiler

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ BAND 2

Ο/H webslash έγραψε:

Καμιά ιδέα;

Ο/H leas1968 έγραψε:

Ο/H prince έγραψε:

Ο/H leas1968 έγραψε:

To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firmware και πάλι τίποτα. Δεν μετράει βήματαΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To συνδεσα με αλλο mi account σε αλλο τηλεφωνο. ΣΥνδεθηκε κανονικα αλλα η οθονη παραμενει νεκρη. Η μπαταρια ειναι απο χθες στο 6% και δεν λεει να πεσει....
    • Ο/H Selemeles έγραψε:

Καλημερα μου έφεραν να διορθώσω ένα band 3.
      Ολα δουλεύουν οκ εκτός απο το ποσοστό μπαταρίας όταν το βγάλω στην αρχική οθόνη.
      Καμία ιδέα;
      Βάλε τα fonts και θα φτιαξει.
    • Διαφήμιση

Οσων αφορα το mi band 3 και τον καιρο που δεν δειχνει. Σμερα το πρωι καταλαθος αποσυνδεθηκα απο το mifit και καπακι συνδεθηκα παλι με το mi account μου.
      Απο εκεινη την ωρα ο καιρος δουλευει κανονικα! Χωρις να εχω αλλαξει καμια χωρα στο τηλ. Το τηλ που το εκανα ηταν Galaxy s9+.

Μπορει να πιασει και σε καποιον αλλο...
      Καλησπερα, μπορει να σου δειχνει τον καιρο αλλα καποια στιγμη θα τον χασει και ετσι δεν εχεις την τρεχουσα θερμοκρασια.
      Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
    • Ο/H kmayas έγραψε:

Ο/H Selemeles έγραψε:

Καμία ιδέα;
      πως μπαίνουν τα fonts??
    • Ο/H scorpio3 έγραψε:

Ο/H kmayas έγραψε:

Ο/H Selemeles έγραψε:

Καμία ιδέα;
      πως μπαίνουν τα fonts??
      Με τον ιδιο τρόπο που βάζουμε μόνοι μας firmware και resourses αν χρειαστεί αλλά για τα fonts εχει και ένα κολπάκι να τα περάσουμε με το μιφιτ αλλάζωντας την γλώσα σε κορεάτικα και μετά κινέζικα διάβασε εδώ και εδώ τον τρόπο. Το λεει και πιο πίσω αλλα στο έκανα copy για να μη ψάχνεις :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kmayas έγραψε:

Ο/H scorpio3 έγραψε:

Ο/H kmayas έγραψε:

Ο/H Selemeles έγραψε:

Καμία ιδέα;
      πως μπαίνουν τα fonts??
      Με τον ιδιο τρόπο που βάζουμε μόνοι μας firmware και resourses αν χρειαστεί αλλά για τα fonts εχει και ένα κολπάκι να τα περάσουμε με το μιφιτ αλλάζωντας την γλώσα σε κορεάτικα και μετά κινέζικα διάβασε εδώ και εδώ τον τρόπο. Το λεει και πιο πίσω αλλα στο έκανα copy για να μη ψάχνεις :D
      ευχαριστώ πολύ!!