Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Θα κάνει αρκετό καιρό για να ξεφορτίσει και να κάνει reset..Οπότε υπομονή. Θυμάσαι αν είχε πολύ μπαταρία? Ανά 5-10μέρες βάζετο στην πρίζα για λίγο να δεις αν ανάψει..και βγάζε το αν δεν φορτίζει.
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Θα κάνει αρκετό καιρό για να ξεφορτίσει και να κάνει reset..Οπότε υπομονή. Θυμάσαι αν είχε πολύ μπαταρία? Ανά 5-10μέρες βάζετο στη μπρίζα για λίγο να δεις αν ανάψει..και βγάζε το αν δεν φορτίζει.
      Είχε 40 αλλά δυστυχώς εγώ το είχα στην πρίζα αρκετή ώρα οπότε μάλλον φουλ είναι... Πρέπει να φορτιζε γιατί έχω ένα παλιό φορτιστή που κάνει θόρυβο όταν ξεκινάει και το δοκίμασα τώρα και με το που το κούμπωνω ξεκινάει τον χαρακτηριστικό θόρυβο. Σκέφτομαι να το ανοίξω το μόνο που με κολλάει είναι η αδιαβροχοποιηση. Εάν βραχυκυκλωσω θα ξεκινήσει πιστεύω. Τεσπά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]

Update βρήκα από ένα παλιό titanium backup την Bluetooth address του band. Την πέρασα στο notify and fitness που έχει επιλογή να κάνεις pair με address τη βλέπει αλλά δεν συνδέεται. Βρήκα στο store μια εφαρμογή που κάνει pair μόνο με BT address αλλά έξω και αυτό τη βλέπει μου βγάζει no response. Τελικά έκανα μλκ πολύ το έκανα unpair από τα BT settings του κινητού. Ίσως το έσωζα. Ξέρει κανείς μήπως μπορώ κάπου να κάνω edit κάποιο αρχείο συστήματος που να δείχνει τις συζευγμένες συσκευές ώστε να το βάλω εκεί χειροκίνητα? (Πώς είναι το mixer_paths για τον ήχο ή το build.prop κάτι αντίστοιχο για το Bluetooth)

Edit Μπορεί κάποιος με root να μου κάνει copy paste όλα τα στοιχεία που αφορούν το band 3 στο αρχείο bt_config.conf? Θα το βρείτε στο root>data>misc>bluedroid

Ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SpArk SpArk έγραψε:

Update βρήκα από ένα παλιό titanium backup την Bluetooth address του band. Την πέρασα στο notify and fitness που έχει επιλογή να κάνεις pair με address τη βλέπει αλλά δεν συνδέεται. Βρήκα στο store μια εφαρμογή που κάνει pair μόνο με BT address αλλά έξω και αυτό τη βλέπει μου βγάζει no response. Τελικά έκανα μλκ πολύ το έκανα unpair από τα BT settings του κινητού. Ίσως το έσωζα. Ξέρει κανείς μήπως μπορώ κάπου να κάνω edit κάποιο αρχείο συστήματος που να δείχνει τις συζευγμένες συσκευές ώστε να το βάλω εκεί χειροκίνητα? (Πώς είναι το mixer_paths για τον ήχο ή το build.prop κάτι αντίστοιχο για το Bluetooth)

Edit Μπορεί κάποιος με root να μου κάνει copy paste όλα τα στοιχεία που αφορούν το band 3 στο αρχείο bt_config.conf? Θα το βρείτε στο root>data>misc>bluedroid

Ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο
      Δοκιμασες να κάνεις απεγκατaσταση το mifit (kαι να περάσεις FW res αν χρειαστεί) και να συνδεθείς με το mi band notify & fitness;
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]

Ναι τα δοκίμασα όλα, δεν φαίνεται πουθενά το band ούτε ανάβει ούτε το βλέπει κάποια συσκευή. Μόνο με το BT address δείχνει να το αναγνωρίζει το notify αλλά όταν πει να κάνει connect γράφει connection rejected by band κατι τέτοιο

• Διαφήμιση
    • Εγω παντως σε mi band 2 που προσπαθω να το ξεφορτισω μηπως και κανει reset και αναψει η οθονη, εδω και 3 μερες ειναι κολλημενο στο 6% και δεν ξερω πως θα το κανω να μηδενισει.
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Εγω παντως σε mi band 2 που προσπαθω να το ξεφορτισω μηπως και κανει reset και αναψει η οθονη, εδω και 3 μερες ειναι κολλημενο στο 6% και δεν ξερω πως θα το κανω να μηδενισει.
      Δεν έχει κάποιο χρονόμετρο να το βάλεις να λειτουργεί συνεχώς;
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα
      Μια χαζή ερώτηση
      Το τρίτο αρχείο firmware το font τι άλλο επηρεάζει πέρα απο το να εξαφανίσει τα ερωτηματικά στην οθόνη;
      Είχα μόνο τρία ερωτηματικά όταν είχα για επιλεγμένο φόντο απο τα τρία αυτό που δείχνει και το ποσοστό μπαταρίας μαζί με τα βήματα, αντί για μπαταρία εμφάνιζε ερωτηματικά, μικρό το κακό αλλά είπα να το αλλάξω
      Ομως δε ξέρω απο την στιγμή που το άλλαξα αν είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση η οθόνη δεν έχει τόσο έντονο φως πριν μπλεδιζε λίγο και ήταν πιο έντονο,η μπαταρία σαν να πέφτει πιο γρήγορα και η γραμματοσειρά στα μενού με φαίνεται κάπως διαφορετική
      Ίσως και να ναι παιχνίδια του μυαλού και να χω την εντύπωση ότι ήταν πριν την αλλαγή αλλιώς αλλαυειοα να ρωτήσω
      1) επηρεάζει την μπαταρία
      2) αλλάζει τον φωτισμό;
      3)την γγραμματοσειρά;
      4)τι άλλο κάνει πέρα απο το να εξαφανίζει 3 ερωτιματικα σε ολόκληρο το μενού :P
      Και υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη κατάσταση;η το έχασα μια και καλή, γιατί μάλλον καιντο φακτορι ρεσετ πλέον θα έχει περασμένο τα νεα firmware που έβαλα
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας για άλλη μια φορά
      Images
      • Screenshot_2019-02-12-14-06-02.jpg

629,14 kB, 975×1.207, viewed 59 times