Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Έκανες καμιά δοκιμή να περάσεις τα firmware με το GadgetBridge? Αν και εφόσον δοκιμάσεις με αυτό το πρόγραμμα όταν με το καλό τελειώσεις τις αναβαθμίσεις πρέπει να το διαγράψεις για να μπορέσει το Mi Band να συνδεθεί πάλι με το Mi Band. Είναι περίεργο που σου ξαναπετάει το ίδιο παράθυρο. Η όλη διαδικασία πιστεύω κολλάει στις επιλογές του Mi Band και ότι τελικά δεν επιλέγεται το σωστό για να προχωρήσει και η αναβάθμιση. Αν το παιδέψεις λίγο με αυτές τις επιλογές και να κάνεις διαφορετικές κάθε φορά πιστεύω θα στα περάσει χωρίς θέμα. :)
      Έχω κάνει δοκιμή και με το gadgetbridge και πάλι τίποτα. Ότι έχω δοκιμάσει δεν πετυχαίνε. Μόνο το fw δεν μου περνάει. Στο 99% πάντα αποτυγχάνει.

Έβαλα και το apk-downfrade που έστειλε ο dnomikos και δεν μου περνάει τίποτα. Δοκίμασα και σε άλλο κινητό, το έκανα εκ νέου σύζευξη και δεν μου πέρασε το 2.3.0.2 fw. Απλά συνδέθηκε και δεν έκανε κανένα update στο band.

Έτοιμος είμαι να πληρώσω μεταφορικά για να το στείλε σε κάποιον να το κάνει :P
    • Ο/H amoudimi έγραψε:

Έχω κάνει δοκιμή και με το gadgetbridge και πάλι τίποτα. Ότι έχω δοκιμάσει δεν πετυχαίνε. Μόνο το fw δεν μου περνάει. Στο 99% πάντα αποτυγχάνει.
      Έβαλα και το apk-downfrade που έστειλε ο dnomikos και δεν μου περνάει τίποτα. Δοκίμασα και σε άλλο κινητό, το έκανα εκ νέου σύζευξη και δεν μου πέρασε το 2.3.0.2 fw. Απλά συνδέθηκε και δεν έκανε κανένα update στο band.

Έτοιμος είμαι να πληρώσω μεταφορικά για να το στείλε σε κάποιον να το κάνει :P
      Σύντομα θα βγει η νέα έκδοση Mi Fit με τα νέα Ελληνικά Firmware. Πέρνα την και θα στα κάνει όλα αυτόματα! :)
    • Ο/H amoudimi έγραψε:

Έπρεπε να το κάνεις πριν σου κάνει την αναβάθμιση σε 2.3.0.28...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Έπρεπε να το κάνεις πριν σου κάνει την αναβάθμιση σε 2.3.0.28...
      Τελικά έκανα πατάτα. Δεν λύνετε τώρα? να το βάψω μπλε και να το φουντάρω στην θάλασσα? χαχχχα
    • Ανακοίνωση:

Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.0 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία (firmware v2.3.0.28 & resources v47) για το απλό Mi Band 3 και (firmware v1.7.0.16 & resources v47) για το Mi Band 3 NFC.

Επίσης, αναρτήθηκαν στο 2ο post της πρώτης σελίδας οι παραπάνω Ελληνικές εκδόσεις firmware και resources, καθώς και Αγγλική έκδοσή τους για όσους προτιμούν Αγγλικό UI στο Mi band 3.

Όσοι έχετε ακόμα την παλιά έκδοση MiFit, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε την έκδοση 4.0.0 και θα περαστούν όλα αυτόματα.

Όσοι έχετε την official έκδοση MiFit 4.0.0 από Google Play και σας έχει κάνει ήδη την αναβάθμιση, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το νέο Ελληνικό ή Αγγλικό firmware και το αντίστοιχο νέο resources και περάστε τα με το Notify & Fitness.

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

Στην πρώτη σελίδα θα βρείτε επίσης τα νέα resources v47 που δίνουμε ως θέματα και τα οποία όπως και τα προηγούμενα v46, είναι κατάλληλα και για τα δύο μοντέλα Mi Band 3 (απλό και NFC)

! ! ! Καλά Updates ! ! !
    • Μολις πέρασα την καινούργια εφαρμογή όλα καλά ενημερώθηκε το band μόνο που εφαρμογη κολλάει δεν δουλεύει όπως η προηγούμενη αργεί να ανοίξει και γενικά έχει μια δυσλειτουργία
    • Καλησπέρα σας

Βλέπω κάτι φωτογραφίες από το 3 που ανεβάζετε και έχει πολύ περισσότερα στοιχεία στην οθόνη από ότι το δικό μου. Μόνο το λουκέτο ώρα ημ/νια έχει, έχω περάσει το ελληνικό firmware της κοινότητας, το Μi Fit. To κατεβάζω το τρέχω κάνει τα update αλλά μια από τα ίδια. Πως μπορώ να βάλω και εγώ επιπλέον στοιχεία στην αρχική οθόνη?

Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0 Stable]

Να επιβεβαιώσω με τη σειρά μου ότι όλα έγιναν όπως τα είπατε παιδιά Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H shagg έγραψε:

Καλησπέρα σας

Βλέπω κάτι φωτογραφίες από το 3 που ανεβάζετε και έχει πολύ περισσότερα στοιχεία στην οθόνη από ότι το δικό μου. Μόνο το λουκέτο ώρα ημ/νια έχει, έχω περάσει το ελληνικό firmware της κοινότητας, το Μi Fit. To κατεβάζω το τρέχω κάνει τα update αλλά μια από τα ίδια. Πως μπορώ να βάλω και εγώ επιπλέον στοιχεία στην αρχική οθόνη?

Ευχαριστώ
      Το Mi Band 3 έχει 3 ρολόγια / κύριες οθόνες / watch-faces...όπως και να το πεις το ίδιο είναι. Προφανώς εσύ βλέπεις φωτογραφίες από την δεύτερη οθόνη. Αφού έχεις το δικό μας firmware, είσαι έτοιμος...
      Για να τις διαλέξεις, πήγαινε στο μενού "Περισσότερα" και κάνε swipe δεξιά ή αριστερά μέχρι να βρεις το υπομενού "Οθόνη". Μετά κράτα πατημένο το κουμπί του band και θα σε βάλει να διαλέξεις ποια οθόνη θέλεις, δείχνοντάς σου (με swipe πάνω ή κάτω) την αντίστοιχη προεπισκόπιση. Αφού διαλέξεις ποια σου αρέσει, πατάς πάνω στην οθόνη του band μια φορά και στην ενεργοποιεί.

Ο/H kstelios81 έγραψε:

Μολις πέρασα την καινούργια εφαρμογή όλα καλά ενημερώθηκε το band μόνο που εφαρμογη κολλάει δεν δουλεύει όπως η προηγούμενη αργεί να ανοίξει και γενικά έχει μια δυσλειτουργία
      Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής MiFit.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Μετά κράτα πατημένο το κουμπί του band και θα σε βάλει να διαλέξεις ποια οθόνη θέλεις, δείχνοντάς σου (με swipe πάνω ή κάτω) την αντίστοιχη προεπισκόπιση. Αφού διαλέξεις ποια σου αρέσει, πατάς πάνω στην οθόνη του band μια φορά και στην ενεργοποιεί.
      δεν το ήξερα ότι η επιλογή γίνεται από το band...
      Καλά, ότι να ναι του είπα του παλικαριού...
      Είχα την εντύπωση ότι γίνεται με εγκατάσταση του κατάλληλου αρχείου