Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H amdnikos έγραψε:

Καλημερα, περνωντας το fw απο V0.23.19.49 με notify, οταν προσπαθησα να συνδεθω με την Ελλινικη εφαρμογη του Mifit ξεκινησε να κανει update το band. Χωρις error και με reboot του band αλλα χωρις σταματημο. :) Καπου στην 10-12 ενημερωση fw σταματησα το mifit το Ελληνικο. Περασα παλι official οπου και ξεκινησε η ενημερωση ξανα χ3. Φανταζομαι fw resourses και fonts. Ξανα απεγκατασταση του official mifit και με notify περασα μονο τα fonts του V0.23.19.49. Περναω παλι Ελληνικο mifit οπου δεν προσπαθησε να κανει κανενα update. Το fw προφανως και δεν ειναι Ελληνικο αλλα επιτελους ολα τα notifications κανονικα στα Ελληνικα.
      **Edit στα μικρα γραμματα οι τονοι βγαινουν με ερωτηματικο.
      Καλημέρα,
      Από αυτά που έγραψες και το δικό σου Mi Band 3 παίρνει το firmware του Mi Band 3 με HW revision V0.23.19.49. Το πρόβλημα που έχεις με τις συνεχείς προσπάθειες ενημέρωσης (update) με την δική μας εφαρμογή MiFit 4.0.2, το έχουν όλοι όσοι έχουν αυτές τις νέες συσκευές με τα δικά μας firmware και δεν έχει πει κανείς τίποτα μέχρι τώρα. Ο λόγος είναι διότι δεν έχουμε τέτοια συσκευή για να δοκιμάσουμε το firmware και αναγκαστικά βάλαμε μέσα στην εφαρμογή την προηγούμενη έκδοση firmware αλλά επειδή αυτό έγινε για πρώτη φορά, ξεχάσαμε μια μικρή αλλαγή που έπρεπε να γίνει :D

Θα το διορθώσουμε και θα ανεβάσουμε εκ νέου την εφαρμογή MiFit σε λίγο οπότε ξαναπερνάς το firmware χωρίς προβλήματα. Αν μετά δεις ότι έχει κάπου Αγγλικά ερωτηματικά, θα χρειαστεί να περάσεις μια φορά και το official αρχείο με τις γραμματοσειρές που έχουμε στην πρώτη σελίδα και θα είσαι εντάξει ;)
      Μια χαρα! Στην αναμονη λοιπον για να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου. :)
    • Ο/H amdnikos έγραψε:

Μια χαρα! Στην αναμονη λοιπον για να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου. :)
      Εντάξει αναρτήθηκε (re-upload) η διορθωμένη εφαρμογή για όσους έχουν το Mi Band 3 V0.23.19.49 και προφανώς το V0.23.18.49 σαν το δικό σου.

Όσοι είχατε το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω, σβήστε την προηγούμενη από τον εσωτερικό χώρο του κινητού σας και κατεβάστε την.
    • Ο/H gdimakis έγραψε:

Ο/H nstratak έγραψε:

Καλημέρα σας...καλώς σας βρήκα...και εύχομαι να είστε πάντα δημιουργικοί...
      Μια ερώτηση να κάνω: Για την εγκατάσταση του νέου Mi fit 4.0.2 χρειάζεται να κάνω κατάργηση σύζευξης με το Mi band 3 και αποσύνδεση με το Mi account μου...και έπειτα πέρασμα του νέου Mi fit από πάνω...ή δεν χρειάζεται κατάργηση σύζευξης ούτε αποσύνδεση από το Mi account;

Σας ευχαριστώ...
      Κάνεις εγκατάσταση κανονικά πάνω από το παλιό. Δε σβήνεις τιποτα
      Σας ευχαριστώ πολύ...Καλή συνέχεια... :) :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

1. Σε παλιό Mi band 3
      είχα περάσει παλιότερα με επιτυχία από αυτόν τον οδηγό.
      Για να περάσω τη νέα; απλά αφαιρώ την Mi Fit εφαρμογή και βάζω τη νέα; κάνω σύνδεση με το Mi Band και όλα γίνονται αυτόματα;

2. παρέλαβα και 2 ΝΕΑ Mi Band 3 για τα παιδιά. Δοκιμάζοντας να συνδέσω το πρώτο (σε chuwi hi9 air χωρίς κινητο)
      - έβαλα το αρχείο που κατέβασα (Mi Fit 4.0.2 Stable by xiaomi-miui.gr) και το κάνω εγκατάσταση.
      - με το gmail έχω κάνει λογαριασμό Mi Account.
      - Τρέχω το Mi Fit και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.
      - πατάω sign in, επιλέγω MI, βάζω στοιχεία για λογαριασμό.
      - μετα απο λιγο... "You haven't created a Mi Fit account, create now?"
      - επιλέγω ΟΚ. Διαλέγω χώρα Ελλάδα, NEXT
      couldn't connect to the network, try again.

έχω internet!!!

τί κάνω λάθος;

ευχαριστώ πολύ.
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Ο/H aporos έγραψε:

Καλησπέρα.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

1. Σε παλιό Mi band 3
      Για να περάσω τη νέα; απλά αφαιρώ την Mi Fit εφαρμογή και βάζω τη νέα; κάνω σύνδεση με το Mi Band και όλα γίνονται αυτόματα;

2. παρέλαβα και 2 ΝΕΑ Mi Band 3 για τα παιδιά. Δοκιμάζοντας να συνδέσω το πρώτο (σε chuwi hi9 air χωρίς κινητο)
      - έβαλα το αρχείο που κατέβασα (Mi Fit 4.0.2 Stable by xiaomi-miui.gr) και το κάνω εγκατάσταση.

έχω internet!!!

τί κάνω λάθος;

ευχαριστώ πολύ.
      1. Αν έχεις δική μας παλαιότερη εφαρμογή, περνάς τη νέα όπως είσαι από πάνω και θα την εγκαταστήσει. Αν έχεις κάποια άλλη ή την επίσημη, ναι θέλει απεγκατάσταση πρώτα. Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κατάργηση σύζευξης της συσκευής. Μόλις εγκατασταθεί η νέα εφαρμογή, το Mi Band 3 θα αναβαθμιστεί αυτόματα αν έχει παλαιότερη έκδοση firmware.

2. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει όντως πρόβλημα με το συγκεκριμένο tablet ή γενικώς με τα tablet και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω... Ίσως μπορεί να μας βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος με σχετική πείρα.

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις πχ να συνδεθείς στο tablet με το δικό σου Mi Account να δεις τι θα κάνει. Ίσως να φταίει το ότι δεν έχεις δηλώσει κινητό αριθμό στο νέο λογαριασμό. Δοκίμασε επίσης να συνδεθείς με το νέο λογαριασμό στο κινητό αντί στο tablet ;)

Αν δεν βγάλεις άκρη, εγκατέστησε το official MiFit στο tablet και κάνε σύνδεση με Google Account. Μετά σβήσε την επίσημη εφαρμογή και βάλε τη δική μας. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται γιατί δεν μπορείς να συνδεθείς σε Google Account κατευθείαν με καμία custom εφαρμογή MiFit. Διάβασε σχετικά εδώ την ανάρτηση του @paylos mavroeidis
    • Αυτό με το "couldn't connect to the network, try again" το παίρνω και εγώ. Έβαλα .fw και .res κανονικά από gadget bridge και έκανα factory reset μήπως φτιάξει. Τώρα έχω κολλήσει στο factory reset και δεν μπορώ να κάνω pair. Καμία ιδέα;
    • Ο/H DaDiRa έγραψε:

Αυτό με το "couldn't connect to the network, try again" το παίρνω και εγώ. Έβαλα .fw και .res κανονικά από gadget bridge και έκανα factory reset μήπως φτιάξει. Τώρα έχω κολλήσει στο factory reset και δεν μπορώ να κάνω pair. Καμία ιδέα;
      Μετά το factory reset μέσα από το ίδιο το mi band 3, θέλει υποχρεωτικά κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H aporos έγραψε:

Καλησπέρα.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

1. Σε παλιό Mi band 3

έχω internet!!!

τί κάνω λάθος;

ευχαριστώ πολύ.
      1. Αν έχεις δική μας παλαιότερη εφαρμογή, περνάς τη νέα όπως είσαι από πάνω και θα την εγκαταστήσει. Αν έχεις κάποια άλλη ή την επίσημη, ναι θέλει απεγκατάσταση πρώτα. Σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κατάργηση σύζευξης της συσκευής. Μόλις εγκατασταθεί η νέα εφαρμογή, το Mi Band 3 θα αναβαθμιστεί αυτόματα αν έχει παλαιότερη έκδοση firmware.
      2. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει όντως πρόβλημα με το συγκεκριμένο tablet ή γενικώς με τα tablet και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω... Ίσως μπορεί να μας βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος με σχετική πείρα.

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις πχ να συνδεθείς στο tablet με το δικό σου Mi Account να δεις τι θα κάνει. Ίσως να φταίει το ότι δεν έχεις δηλώσει κινητό αριθμό στο νέο λογαριασμό. Δοκίμασε επίσης να συνδεθείς με το νέο λογαριασμό στο κινητό αντί στο tablet ;)

Αν δεν βγάλεις άκρη, εγκατέστησε το official MiFit στο tablet και κάνε σύνδεση με Google Account. Μετά σβήσε την επίσημη εφαρμογή και βάλε τη δική μας. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται γιατί δεν μπορείς να συνδεθείς σε Google Account κατευθείαν με καμία custom εφαρμογή MiFit. Διάβασε σχετικά εδώ την ανάρτηση του @paylos mavroeidis
      ευχαριστώ..
      με το ερώτημα 1. έγινε.
      με κόπο όμως...

πάρα πολλές φορές σταματούσε να κάνει update.
      ο λόγος... επειδή έσβηνε η οθόνη του mi band μετά από λίγα δεύτερα...
      λύση: ακουμπούσα την οθόνη του band μεχρι να φτάσει 100%...

στο ερώτημα 2 έχω ακόμα θέμα.

έχω internet!!!
      τί κάνω λάθος;
      ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. στο Mi account δεν εχει δηλωθεί τηλέφωνο... παίζει ρόλο;
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H DaDiRa έγραψε:

Αυτό με το "couldn't connect to the network, try again" το παίρνω και εγώ. Έβαλα .fw και .res κανονικά από gadget bridge και έκανα factory reset μήπως φτιάξει. Τώρα έχω κολλήσει στο factory reset και δεν μπορώ να κάνω pair. Καμία ιδέα;
      Μετά το factory reset μέσα από το ίδιο το mi band 3, θέλει υποχρεωτικά κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου ;)
      Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα/ξέρω πως να το κάνω αυτό.

Αυτή τη στιμγή το mi band είναι στο "Pair Device" screen και έχω κλειδωθεί έξω και από το Mi Fit account μου (παίρνω Couldn't sign in και μου λέει να δώσω e-mail για feedback).

Edit: κωδικούς κλπ βάζω σωστά. Απλά για κάποιο λόγο συνεχίζει να μη βρίσκει network.
    • Ο/H DaDiRa έγραψε:

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα/ξέρω πως να το κάνω αυτό.
      Αυτή τη στιμγή το mi band είναι στο "Pair Device" screen και έχω κλειδωθεί έξω και από το Mi Fit account μου (παίρνω Couldn't sign in και μου λέει να δώσω e-mail για feedback).

Edit: κωδικούς κλπ βάζω σωστά. Απλά για κάποιο λόγο συνεχίζει να μη βρίσκει network.
      Δοκίμασε να συνδεθείς με την επίσημη εφαρμογή MiFit από το GooglePlay.
    • Με αυτήν προσπαθώ να συνδεθώ. Μάλιστα δοκίμασα να τη σβήσω και να την ξαναβάλω αλλά δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι με το pair που είχα κάνει με το gadget bridge για να βάλω το firmware και τα resources; Αλλά πλέον το έχω απεγκαταστήσει και αυτό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DaDiRa έγραψε:

Με αυτήν προσπαθώ να συνδεθώ. Μάλιστα δοκίμασα να τη σβήσω και να την ξαναβάλω αλλά δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι με το pair που είχα κάνει με το gadget bridge για να βάλω το firmware και τα resources; Αλλά πλέον το έχω απεγκαταστήσει και αυτό.
      Όχι, το μόνο πρόβλημα με το GadgetBridge και το Mi Band 3, είναι ότι δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα pair η συσκευή και με το GadgetBridge και με το MiFit. Μόνο με ένα από τα δύο.

Προτείνω να απεγκαταστήσεις ότι έχει σχέση με το Mi Band 3, να τρέξεις τον Καθαρισμό από την Ασφάλεια στο κινητό, να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό και να προσπαθήσεις πάλι μόνο με το MiFit εγκατεστημένο.