Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • παρέλαβα και 2 ΝΕΑ Mi Band 3 για τα παιδιά. Δοκιμάζοντας να συνδέσω το πρώτο (σε chuwi hi9 air χωρίς κινητο)
      - έβαλα το αρχείο που κατέβασα (Mi Fit 4.0.2 Stable by xiaomi-miui.gr) και το κάνω εγκατάσταση.
      - με το gmail έχω κάνει λογαριασμό Mi Account.
      - Τρέχω το Mi Fit και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.
      - πατάω sign in, επιλέγω MI, βάζω στοιχεία για λογαριασμό.
      - μετα απο λιγο... "You haven't created a Mi Fit account, create now?"
      - επιλέγω ΟΚ. Διαλέγω χώρα Ελλάδα, NEXT
      couldn't connect to the network, try again.
      έχω internet!!!

τί κάνω λάθος;

ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. στο Mi account δεν εχει δηλωθεί τηλέφωνο... παίζει ρόλο;
      Είναι κάτι λάθος στο λογαριασμό;

UPDATE:

Τελικά,
      ενεργοποίησα από ρυθμίσεις android ΜΌΝΟ GPS για εντοπισμό Location.
      και απλά προχώρησα στη δημιουργία ΝΕΟΥ λογαριασμού (create now? ---> OK)
      Με πήγε βήμα βήμα για τη δημιουργία και όλα τα υπόλοιπα στο αυτόματο...
      Ευχαριστώ πολύ

και συγχαρητήρια στην άψογη δουλειά που κάνουν στην υποστήριξη... και την ανάπτυξη...
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Δυστυχώς κόλλησα εδώ , καμιά ιδέα τι πρέπει να κανω ?
      Images
      • 61982827_1639236602887316_4334745981720461312_n.png

60,41 kB, 540×960, viewed 112 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Mην ανησυχείς δεν φταις εσύ αλλά οι σέρβερ της xiaomi.
      Οπότε να υποθέσω ότι κάποια στιγμή θα συνδεθεί ?
    • Ο/H dmeint έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Mην ανησυχείς δεν φταις εσύ αλλά οι σέρβερ της xiaomi.
      Οπότε να υποθέσω ότι κάποια στιγμή θα συνδεθεί ?
      Ναι δες λίγο ποιο πίσω.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έκανα πολλές αποτυχημένες απόπειρες να περάσω ελληνικό ή utf-8 firmware...υπάρχει περίπτωση να χαλάσω την συσκευή;
      Προσπαθώ να εγκαταστήσω το official mi fit από app store και κολλάει στο μήνυμα για αδυναμία το sign-in. Η συσκευή μου γράφει connect to update.

edit: μάρεσε που είχε και το αυτοκόλλητο της infoquest επάνω
    • Διαφήμιση
    • Θα μου επιτρέψτε να επαναλάβω λίγο τις οδηγίες για να δω τι κάνω λάθος;
      Καταρχάς υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να επιβεβαιώσω αν έχω το hardware v. V0.23.18.49 ή V0.18.4.3;

Κατά δεύτερον θα πρέπει να έχω ανοιχτό το discoverable;

Από εκεί πέρα υπάρχουν δυο τρόποι:

1) Απεγκατασταθώ το MiFit του gplay και βάζω το apk που δίνεται εδώ. Μετά το πρώτο pair ή login υποτίθεται ότι θα κάνει μόνο το κατάλληλο update - κατάλληλο ως προς την εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων.

2) Υπάρχει και ένας πιο manual τρόπος, από την τρίτη εφαρμογή Notify & Fitness for Mi Band. Κατάλληλος αν δεν πετύχει ο πρώτος.

1. Είναι απαραίτητο να έχω εγκαταστημένο κάποιο MiFit - βοηθάει στο connection;
      2. Είναι απαραίτητο να έχω εγκαταστημένο την greek custom MiFit - ώστε αν επιτύχει το ελληνικό firmware να μην έρθει η official mi fit και το αντικαταστήσει με το default firmware (που μπορεί να είναι και πιο καινούρια version).
      3. Από εκεί πέρα κατεβάζω 3 zip. Ένα Αρχείο firmware (fw), ένα Αρχείο resources (res) (Πόροι) και ένα Αρχείο fonts (ft) (Γραμματοσειρές).
      4. Τα κάνω extract και θα προκύψει από κάθε zip ένα αρχείο. Αυτά τα αρχεία τα περνάω σαν firmware και μικρή σημασία έχει πιο πρώτο.
      5. H διαφορά της κατηγορίας Ελληνικό firmware και του Unicode είναι ότι το πρώτο μεταφράζει και το UI.
      6. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει από οποιδήποτε android, συμπεριλαμβαμένου της ...εταιρείας-που-είναι-στο-σύνολο-πολύ-καλύτερη-από-την-xiaomi-δλδ-της-OnePlus :P :P :P
    • Πέρασα το αγγλικό firmware με unicode υποστήριξη και όλα λειτουργούν τέλεια!
      Ξέρει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω και την υποστήριξη για emoji's που δίνει το notify (μου τα εμφανίζει σαν ???)
    • Καλησπέρα σας...θα αναφερθώ σε κάτι που έχω παρατηρήσει όταν δέχομαι SMS...
      Κατά την εμφάνιση του SMS στο band ...στην πρώτη γραμμή της οθόνης που εμφανίζεται το όνομα της επαφής που στέλνει το SMS, στην αρχή και στο τέλος του ονόματος εμφανίζονται ερωτηματικά...για παράδειγμα αν το μήνυμά μου το στέλνει ο Μιχάλης τότε εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης :?Μιχάλης?
      Εγκατέστησα το αρχείο των fonts...από την 1η σελίδα του νήματος...αλλά το πρόβλημα επανεμφανίζεται
      Αξίζει να αναφέρω....ότι το πρόβλημα προϋπήρχε και όταν είχα εγκατεστημένη την έκδοση του Greek mi fit 4.0.0...οπως και τώρα με την 4.0.2
      Επίσης, το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν μου στέλνουν μηνύματα μέσω Viber ή Messenger, όπου το όνομα εμφανίζεται κανονικά χωρίς τα ερωτηματικά.

Σας ευχαριστώ
    • Έχεις κάνει flash το αρχείο με τα Fonts ? ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Θα μου επιτρέψτε να επαναλάβω λίγο τις οδηγίες για να δω τι κάνω λάθος;
      Καταρχάς υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να επιβεβαιώσω αν έχω το hardware v. V0.23.18.49 ή V0.18.4.3;
      Μέσα από το Notify & fitness

Κατά δεύτερον θα πρέπει να έχω ανοιχτό το discoverable;

Από εκεί πέρα υπάρχουν δυο τρόποι:

1) Απεγκατασταθώ το MiFit του gplay και βάζω το apk που δίνεται εδώ. Μετά το πρώτο pair ή login υποτίθεται ότι θα κάνει μόνο το κατάλληλο update - κατάλληλο ως προς την εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων.
      Αν έχεις πιο παλιό official mifit ναι, αλλιώς θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα η αλλαγή των αρχείων

2) Υπάρχει και ένας πιο manual τρόπος, από την τρίτη εφαρμογή Notify & Fitness for Mi Band. Κατάλληλος αν δεν πετύχει ο πρώτος.

1. Είναι απαραίτητο να έχω εγκαταστημένο κάποιο MiFit - βοηθάει στο connection; Όχι, δεν απαραίτητο, μπορείς να βάλεις το Notify & fitness πχ
      1. Είναι απαραίτητο να έχω εγκαταστημένο την greek custom MiFit - ώστε αν επιτύχει το ελληνικό firmware να μην έρθει η official mi fit και το αντικαταστήσει με το default firmware (που μπορεί να είναι και πιο καινούρια version). Αν θες ελληνικά ναι, όσο για τις αναβαθμίσεις, κάθε φορά που βγαίνει νεότερο firmware, αν όχι την ίδια μέρα μέσα στις επόμενες δύο έχει αναβαθμιστεί και το ελληνικό mifit
      1. Από εκεί πέρα κατεβάζω 3 zip. Ένα Αρχείο firmware (fw), ένα Αρχείο resources (res) (Πόροι) και ένα Αρχείο fonts (ft) (Γραμματοσειρές). Μόνο εάν δεν γίνει αυτόματα
      2. Τα κάνω extract και θα προκύψει από κάθε zip ένα αρχείο. Αυτά τα αρχεία τα περνάω σαν firmware και μικρή σημασία έχει πιο πρώτο. Περίμενε τον @dnomikos
      3. H διαφορά της κατηγορίας Ελληνικό firmware και του Unicode είναι ότι το πρώτο μεταφράζει και το UI. Περίμενε τον @dnomikos
      4. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει από οποιδήποτε android, συμπεριλαμβαμένου της ...εταιρείας-που-είναι-στο-σύνολο-πολύ-καλύτερη-από-την-xiaomi-δλδ-της-OnePlus :P :P :P . Ναι, με το ίδιο τρόπο γίνεται σε όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτου εταιρείας :)