Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Καλησπερα παιδες,
      εχω band 3 κι απο τη στιγμη που εβγαλα το μαμισιο firmware και περασα το ελληνικο η μπαταρια ενω κρατουσε 15 μερες (+), πλεον κραταει 1 βδομαδα οριακα.
      Τι μπορει να χω κανει λαθος?
      Εχω δοκιμασει να περασω παλι τα παντα και αυτη τη στιγμη ειμαι με v2.4.0.12 (03 Ιουν 2019)
      Το band 3 εχει Hardware revision: V0.18.3.8
      ΜiFit 4.0.3
    • Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει να καταγράφει συνέχεια παλμούς καρδιάς
    • Ο/H MetzeloS έγραψε:

Καλησπερα παιδες,
      εχω band 3 κι απο τη στιγμη που εβγαλα το μαμισιο firmware και περασα το ελληνικο η μπαταρια ενω κρατουσε 15 μερες (+), πλεον κραταει 1 βδομαδα οριακα.
      Εχω δοκιμασει να περασω παλι τα παντα και αυτη τη στιγμη ειμαι με v2.4.0.12 (03 Ιουν 2019)
      ΜiFit 4.0.3
      Από τη στιγμή που δεν άλλαξες τις ρυθμίσεις στο MiFit αλλά μόνο το firmware και έβαλες τη δική μας custom έκδοση v2.4.0.12, τότε η αύξηση στην κατανάλωση πιθανόν να οφείλεται στην άσκοπη ενεργοποίηση της οθόνης του Mi Band 3 σε συνδυασμό με το αν έχεις βάλει το δεύτερο ρολόι με το ποσοστό μπαταρίας ή το τρίτο ρολόι με τα τεράστια ψηφία. Προτείνω να απενεργοποιήσεις στο MiFit την επιλογή "Ανασηκώστε τον καρπό για προβολή λεπτομερειών" ή να βάλεις ένα από τα resources που δίνουμε ως θέματα στην πρώτη σελίδα και που στα σχόλια γράφει "Χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας"
    • Διαφήμιση
    • Από χθες το βράδυ στις 00:00 περίπου. Είναι φυσιολογικό;
      Images
      • Screenshot_2019-06-24-11-00-54-610_com.xiaomi.hm.health.jpg

260,06 kB, 1.080×1.920, viewed 123 times
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H MetzeloS έγραψε:

Καλησπερα παιδες,
      ΜiFit 4.0.3
      Από τη στιγμή που δεν άλλαξες τις ρυθμίσεις στο MiFit αλλά μόνο το firmware και έβαλες τη δική μας custom έκδοση v2.4.0.12, τότε η αύξηση στην κατανάλωση πιθανόν να οφείλεται στην άσκοπη ενεργοποίηση της οθόνης του Mi Band 3 σε συνδυασμό με το αν έχεις βάλει το δεύτερο ρολόι με το ποσοστό μπαταρίας ή το τρίτο ρολόι με τα τεράστια ψηφία. Προτείνω να απενεργοποιήσεις στο MiFit την επιλογή "Ανασηκώστε τον καρπό για προβολή λεπτομερειών" ή να βάλεις ένα από τα resources που δίνουμε ως θέματα στην πρώτη σελίδα και που στα σχόλια γράφει "Χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας"
      Γενικά στην αρχη ειχα δοκιμασει την ανασηκωση καρπου και δε με βολεψε, οποτε το εκλεισα. Τοσο καιρο χρησιμοποιουσα την οθονη με την ενδειξη μπαταριας/ημερομηνιας/βηματων. Πιστευεις αυτο τελειωνει τοσο γρηγορα τη μπαταρια? Τωρα κατεβασα ενα light theme και το περασα αλλα ειναι μονο resources, οποτε διαλεξα μια οθονη που εχει ΜΟΝΟ ρολόι.

Ο/H NasDriver έγραψε:

Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει να καταγράφει συνέχεια παλμούς καρδιάς
      Δεν το εχω ενεργοποιησει. Καποια στιγμη απο το Notify & fitness ειχε μπει μονο του, αλλα το εκοψα τωρα.

Πρεπει και το MiFit και το Notify να τα εχω κλειδωμενα για να μην τρωνε force close απο το android, σωστα?
    • Ο/H MetzeloS έγραψε:

Γενικά στην αρχη ειχα δοκιμασει την ανασηκωση καρπου και δε με βολεψε, οποτε το εκλεισα. Τοσο καιρο χρησιμοποιουσα την οθονη με την ενδειξη μπαταριας/ημερομηνιας/βηματων. Πιστευεις αυτο τελειωνει τοσο γρηγορα τη μπαταρια? Τωρα κατεβασα ενα light theme και το περασα αλλα ειναι μονο resources, οποτε διαλεξα μια οθονη που εχει ΜΟΝΟ ρολόι.
      Οτιδήποτε πρόσθετο (σε σχέση με το επίσημο firmware) όπως είναι η ρουτίνα που διαβάζει και δείχνει το ποσοστό μπαταρίας, ναι έχει επίπτωση ειδικά αν η επιλογή "Ανασηκώστε τον καρπό για προβολή λεπτομερειών" είναι ενεργή και ενεργοποιείται συνεχώς η οθόνη. Καλά για το τρίτο ρολόι με τα τεράστια ψηφία δεν θέλει και συζήτηση... όσο περισσότερο ποσοστό της οθόνης είναι αναμμένο, τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση. Για αυτό πρότεινα να βάλεις ένα από τα resources με "Χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας" που δίνουμε ως θέματα. Αυτά χρησιμοποιούν λιγότερα pixel για την εμφάνιση των ψηφίων και αντισταθμίζεται κάπως η κατανάλωση.
    • Διαφήμιση
    • Ανακοίνωση:

Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.5 με ενσωματωμένα τα τελευταία αρχεία για το Mi Band 3
      (Firmware v2.4.0.12 & Resources v49) και Mi Band 3 NFC (Firmware v1.8.0.14 & Resources v49)

Στην παραπάνω έκδοση έχουν προστεθεί και τα τελευταία αρχεία Mili_hankou (Firmware v2.4.0.12 & Resources v49) οπότε θα σας κάνει αυτόματα την αναβάθμιση η ίδια η εφαρμογή.

Από αυτή την έκδοση και πέρα, η εφαρμογή θα βγαίνει σε δύο παραλλαγές:
      Μία με ενσωματωμένα τα Ελληνικά firmware (MiFit-4.0.5-Greek_fw.apk)
      και μια με ενσωματωμένα τα Αγγλικά UTF8 firmware (MiFit-4.0.5-English_fw.apk)

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προθυμία του, το μέλος @chapapak που μας βοήθησε στη δοκιμή της νέας έκδοσης v2.4.0.12 των αρχείων Mili_hankou.

Από την ομάδα διαχείρισης
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.3 Stable]

Καλησπέρα σε όλους. Έχω βάλει ελληνικά σε δύο mi band 3 μέχρι τώρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σήμερα όμως στο τρίτο που ήρθε στα χέρια μου, δεν τα κατάφερα. Στο notify and fitness ξεκινάει το φλασαρισμα και μένει στο 0%. Όση ώρα και αν το άφησα έμεινε εκεί. Έχω ελέγξει ότι κατέβασα τα σωστά αρχεία και τα κατέβασα ξανά. Καμιά ιδέα;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Ανακοίνωση:

Προστέθηκαν στον πίνακα του 2ου ποστ τα νέα αρχεία Mili_hankou (Firmware v2.4.0.12 & Resources v49) για το Mi Band 3 με το νεότερο hardware revision.

Σε περίπτωση που είστε ήδη αναβαθμισμένοι στην τελευταία έκδοση firmware και έχετε το νεότερο hardware revision κατεβάστε τα αρχεία και περάστε τα με το Notify and Fitness για να ξανα-έχετε ένα Ελληνικό Mi Band 3 και να δουλεύουν όλα ρολόι.

Για να κατεβάσετε τα νέα firmware και resources, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος στο 2ο ποστ.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

Από την ομάδα διαχείρισης
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.5 Stable]

πως βλέπουμε τι hardware revision έχουμε
    • Διαφήμιση