Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H tsakinik έγραψε:

Καλησπέρα το mi Band 4 δουλεύει με το firmware του mi Band 3 ( ελληνικά) :)

Ο/H tsakinik έγραψε:

Ερώτηση
      Όχι δεν δουλεύει. Καμία σχέση το Mi Band 3 με το Mi Band 4.

Ο/H hmag37 έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα,
      κάτοχος εδώ και πολύ καιρό miband 3 με περασμένα Ελληνικά όλα οκ. Πρόσφατα πήρα ένα ακόμη miband 3 για την κόρη μου. Το διαμόρφωσα με Ελληνικά με την εφαρμογή του φόρουμ σε android κινητό. Το πρόβλημά μου είναι ότι η κόρη μου έχει iPhone και δεν ξέρω πώς να αντιγράψω την εφαρμογή του φόρουμ ώστε να την εγκαταστήσω, καθότι τελείως άσχετος με iPhone. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
      Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Αναγκαστικά θα δουλεύει με την επίσημη εφαρμογή από AppStore. Επίσης πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής MiFit ώστε να την κάνετε χειροκίνητα αφού πρώτα περάσετε στο mi band 3 τα όποια νεότερα αρχεία firmware ανεβάζουμε.
    • Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Κάποιο πλάνο για το πότε να περιμένουμε τα ελληνικά/αγγλικά utf-8 για το mi band 4;
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Αναγκαστικά θα δουλεύει με την επίσημη εφαρμογή από AppStore. Επίσης πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής MiFit ώστε να την κάνετε χειροκίνητα αφού πρώτα περάσετε στο mi band 3 τα όποια νεότερα αρχεία firmware ανεβάζουμε.
      Αν δουλέψει με την επίσημη εφαρμογή του AppStore δε θα γυρίσει πάλι το miband στα Αγγλικά;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hmag37 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Αν δουλέψει με την επίσημη εφαρμογή του AppStore δε θα γυρίσει πάλι το miband στα Αγγλικά;
      άμα το βρει αναβαθμισμένο με τον ίδιο αριθμό έκδοσης δεν του περνάει τίποτα. Αρα πρώτα περνας τα νέα αρχεία απο δω και μετα αναβαθμιζεις και το μιφιτ στο τηλέφωνο.
    • Ο/H mohito6 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Κάποιο πλάνο για το πότε να περιμένουμε τα ελληνικά/αγγλικά utf-8 για το mi band 4;
      Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε FW και για τα Mi Band 4 (και για το Mi Band 4 NFC), καθώς ήδη μας έχει το GearBest.

Αλλά όπως γνωρίζετε η αποστολή από Κίνα θέλει τον χρόνο της για να φτάσεις Ελλάδα. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H kmayas έγραψε:

Ο/H hmag37 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

άμα το βρει αναβαθμισμένο με τον ίδιο αριθμό έκδοσης δεν του περνάει τίποτα. Αρα πρώτα περνας τα νέα αρχεία απο δω και μετα αναβαθμιζεις και το μιφιτ στο τηλέφωνο.
      Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H mohito6 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε FW και για τα Mi Band 4 (και για το Mi Band 4 NFC), καθώς ήδη μας έχει το GearBest.
      Αλλά όπως γνωρίζετε η αποστολή από Κίνα θέλει τον χρόνο της για να φτάσεις Ελλάδα. :lol:
      Τότε πρέπει να είμαι τυχερός που εμένα στάλθηκε τόσο γρήγορα!!
      Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με την αγγλική έκδοση utf-8. Εγώ προσωπικά προτιμώ τα αγγλικά σαν γλώσσα εμφάνισης του mi band 4 μου. Το μόνο μου θέμα είναι το πώς εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που μου έρχονται στα ελληνικά. Αν βάλω την αγγλική utf 8 έκδοση σαν αυτή που υπάρχει για το mi band 3, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα; Ή πρέπει αναγκαστικά να βάλω την ελληνική;
    • Διαφήμιση
    • Eρώτηση και από μένα, αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Mi band 3 με την ΄΄δικιά΄΄ μας έκδοση mi fit 4.0.5, την άλλη εβδομάδα λογικά θα έχω το 4, μπορώ να το συνδέσω ως 2ο band στην εφαρμογή ώστε να μην χάσω τα δεδομένα μου ?
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H mohito6 έγραψε:

Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με την αγγλική έκδοση utf-8. Εγώ προσωπικά προτιμώ τα αγγλικά σαν γλώσσα εμφάνισης του mi band 4 μου. Το μόνο μου θέμα είναι το πώς εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που μου έρχονται στα ελληνικά. Αν βάλω την αγγλική utf 8 έκδοση σαν αυτή που υπάρχει για το mi band 3, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα; Ή πρέπει αναγκαστικά να βάλω την ελληνική;
      Ο σκοπός είναι να δουλεύει όπως δουλεύει και στο Mi Band 3 αλλιώς δεν έχει νόημα να βγει από εμάς Αγγλικό firmware. Αν και με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε λίγο υπομονή να έρθει στα χέρια μας να το μελετήσουμε καλύτερα.

Ο/H paiktaras έγραψε:

Eρώτηση και από μένα, αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Mi band 3 με την ΄΄δικιά΄΄ μας έκδοση mi fit 4.0.5, την άλλη εβδομάδα λογικά θα έχω το 4, μπορώ να το συνδέσω ως 2ο band στην εφαρμογή ώστε να μην χάσω τα δεδομένα μου ?
      Όπως έγραψε και ο @amavroudis μια συσκευή μπορείς να έχεις ενεργή ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να έχεις συζευγμένα όσα band θέλεις αλλά θα δουλεύει δηλαδή θα είναι ενεργό μόνο το ένα από αυτά. Απλά να συμπληρώσω ότι δεν χάνεις τα δεδομένα σου γιατί τα δεδομένα αποτυπώνονται στο Mi Account συνολικά. Μπορείς να εναλλάσσεις συσκευές όποτε θέλεις και όσες θέλεις, ακόμα μέσα στην ίδια ημέρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ημερήσια στατιστικά των συσκευών δεν συγχρονίζονται και δεν μεταφέρονται. Αν δηλαδή αλλάξεις το μεσημέρι από Mi Band 4 σε Mi Band 3, τα βήματα που θα σου δείχνει το 3 θα ξεκινήσουν από το μηδέν αφού δεν το φορούσες το προηγούμενο διάστημα.
    • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ εναλλάξ το 3 και το 4 , μόνο το 4 θα είναι σε λειτουργία στο υπάρχον account. Απλά δεν θέλω να χάσω τα παλιά δεδομένα

sent from my 1+3T
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H mohito6 έγραψε:

Ο σκοπός είναι να δουλεύει όπως δουλεύει και στο Mi Band 3 αλλιώς δεν έχει νόημα να βγει από εμάς Αγγλικό firmware. Αν και με την πρώτη ματιά δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε λίγο υπομονή να έρθει στα χέρια μας να το μελετήσουμε καλύτερα.
      Ρώτησα επειδή είναι το πρώτο mi band μου όποτε δεν έχω ιδέα το πώς λειτουργούν τα fw των mi band 3 και 2. ;)