Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H tselevas έγραψε:

Έκανα εγκατάσταση την 4.0.7. Όταν πηγαίνω ρυθμίσεις>σχετικά με για να μου δείξει την νέα έκδοση κλείνει το Mi Fit (sorry, Mi Fit has stopped). Είναι πρόβλημα firmware ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Τόσες αναβαθμίσεις έχω κάνει, πρώτη φορά μου συμβαίνει. Όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρά!
      Τυχαίο είναι... κάτι "δυστρόπησε" :D Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και θα φτιάξει.
      Εντάξει ήρθε στα καλά του :P :P !!
    • Συχνα πυκνά το mi band 3 χάνει τη σύνδεση με το κινητό και δεν ξανασυνδεεται με τίποτα. Βγάζω το mifit και το ξαναβάζω από την αρχή. Τι φταίει?
    • Ο/H Plas Kein έγραψε:

Συχνα πυκνά το mi band 3 χάνει τη σύνδεση με το κινητό και δεν ξανασυνδεεται με τίποτα. Βγάζω το mifit και το ξαναβάζω από την αρχή. Τι φταίει?
      Κάνε reset το band... από το κεντρικό μενού του πήγαινε Περισσότερα > Επαναφορά ρυθμίσεων. Μετά θα χρειαστεί να κάνεις κατάργηση του band και σύνδεση εκ νέου γιατί δεν θα το βλέπει.
      Επίσης εξαίρεσε το Mi Fit από την "Εξοικονόμηση μπαταρίας" και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής.
    • Διαφήμιση
    • Το δοκίμασα και σε android αλλά και σε iphone και λειτουργεί κανονικά !
      Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά !!!
    • Καλησπέρα μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις mi fit και ποια από τις δύο πρέπει να κατεβάσουμε;
      α) Mi Fit 4.0.7 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr
      β) Mi Fit 4.0.7 English_fw Stable by xiaomi-miui.gr
      Εάν κατεβάσουμε την Ελληνική έκδοση πρέπει να εγκαταστήσουμε ελληνικό firmware και αν κατεβάσουμε την αγγλική έκδοση πρέπει να εγκαταστήσουμε αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode Χαρακτήρων;
      θα πρέπει λέει οπωσδήποτε να έχουμε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα εγκατάστασης apk εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Πώς γίνεται αυτό; Χρησιμοποιώ το mi A3 και το mi Band 3
      Ευχαριστώ πολύ
    • Ο/H Xozeva Kafe Meze έγραψε:

Καλησπέρα μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις mi fit και ποια από τις δύο πρέπει να κατεβάσουμε;
      Εάν κατεβάσουμε την Ελληνική έκδοση πρέπει να εγκαταστήσουμε ελληνικό firmware και αν κατεβάσουμε την αγγλική έκδοση πρέπει να εγκαταστήσουμε αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode Χαρακτήρων;
      θα πρέπει λέει οπωσδήποτε να έχουμε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα εγκατάστασης apk εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Πώς γίνεται αυτό; Χρησιμοποιώ το mi A3 και το mi Band 3
      Ευχαριστώ πολύ
      Είναι ακριβώς τα ίδια ως εφαρμογές, έχουν την ίδια συμεριφορά και δυνατότητες και η μόνη τους διαφορά είναι ότι το ένα περιέχει τις πιο πρόσφατες δικές μας (custom) Ελληνικές εκδόσεις δηλαδή Ελληνικό μενού για όλα τα Mi Band 3 (Greek_fw) ενώ το άλλο τις πιο πρόσφατες δικές μας (custom) Αγγλικές UTF8 δηλαδή Αγγλικό μενού με σωστή όμως υποστήριξη Ελληνικών στις ειδοποιήσεις (English_fw).

Αυτό εξυπηρετεί μόνο στην περίπτωση που συνδέσεις (pair) κάποιο Mi Band 3 το οποίο περιέχει παλαιότερο firmware, γιατί τότε το Mi Band 3 θα αναβαθμιστεί αυτόματα μόνο του. Αν το band 3 είναι ήδη ενημερωμένο, τότε δεν παίζει ρόλο πια από τις δύο εφαρμογές θα βάλεις. Αν όχι, τότε πρέπει να προσέξεις γιατί θα στο αναβαθμίσει αυτόματα με την γλώσσα που περιέχει και θα σου βάλει πχ το firmware με το Ελληνικό μενού ενώ εσύ θα προτιμούσες το Αγγλικό μενού.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.... θα σε ρωτήσει το κινητό μόνο του την ώρα που θα πας να το εγκαταστήσεις για πρώτη φορά.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Xozeva Kafe Meze έγραψε:

Καλησπέρα μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις mi fit και ποια από τις δύο πρέπει να κατεβάσουμε;
      Ευχαριστώ πολύ
      Είναι ακριβώς τα ίδια ως εφαρμογές, έχουν την ίδια συμεριφορά και δυνατότητες και η μόνη τους διαφορά είναι ότι το ένα περιέχει τις πιο πρόσφατες δικές μας (custom) Ελληνικές εκδόσεις δηλαδή Ελληνικό μενού για όλα τα Mi Band 3 (Greek_fw) ενώ το άλλο τις πιο πρόσφατες δικές μας (custom) Αγγλικές UTF8 δηλαδή Αγγλικό μενού με σωστή όμως υποστήριξη Ελληνικών στις ειδοποιήσεις (English_fw).
      Αυτό εξυπηρετεί μόνο στην περίπτωση που συνδέσεις (pair) κάποιο Mi Band 3 το οποίο περιέχει παλαιότερο firmware, γιατί τότε το Mi Band 3 θα αναβαθμιστεί αυτόματα μόνο του. Αν το band 3 είναι ήδη ενημερωμένο, τότε δεν παίζει ρόλο πια από τις δύο εφαρμογές θα βάλεις. Αν όχι, τότε πρέπει να προσέξεις γιατί θα στο αναβαθμίσει αυτόματα με την γλώσσα που περιέχει και θα σου βάλει πχ το firmware με το Ελληνικό μενού ενώ εσύ θα προτιμούσες το Αγγλικό μενού.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.... θα σε ρωτήσει το κινητό μόνο του την ώρα που θα πας να το εγκαταστήσεις για πρώτη φορά.

[pclist][/pclist]

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω κατεβάσει το mi fit και το ελληνικό και το αγγλικο. Και στα δύο όταν πάω να τα κάνω εξαγωγή των αρχείων μου δείχνει τα ακόλουθα και σταματάει εκεί δεν συνεχίζει είναι παγωμένο για πάνω από μία ώρα. Τί δεν κάνω καλά;
      Images
      • Screenshot_20190828-204021.png

75,02 kB, 720×1.560, viewed 120 times
    • Διαφήμιση

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω κατεβάσει το mi fit και το ελληνικό και το αγγλικο. Και στα δύο όταν πάω να τα κάνω εξαγωγή των αρχείων μου δείχνει τα ακόλουθα και σταματάει εκεί δεν συνεχίζει είναι παγωμένο για πάνω από μία ώρα. Τί δεν κάνω καλά;
      Όχι εξαγωγή. Πάτησε πάνω του και πες του εγκατάσταση ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Όχι εξαγωγή. Πάτησε πάνω του και πες του εγκατάσταση ;)
      Καλημέρα καλημέρα οι επιλογές που έχω από το pop up μενού δίπλα είναι οι εξής ενώ όταν πατάω πάνω στο αρχείο μου κάνει μόνο εξαγωγή
      Images
      • Screenshot_20190829-104528.png

110,18 kB, 720×1.560, viewed 105 times
      • Screenshot_20190829-104542.png

72,08 kB, 720×1.560, viewed 108 times

Καλημέρα καλημέρα οι επιλογές που έχω από το pop up μενού δίπλα είναι οι εξής ενώ όταν πατάω πάνω στο αρχείο μου κάνει μόνο εξαγωγή

Μήπως πρέπει να κάνω πρώτα με κάποιο πρόγραμμα και μετά να το τρέξω;
      Κάτι δεν πάει καλά με τον file manager που χρησιμοποιείς και δυστυχώς δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα για να σε βοηθήσω. Δοκίμασε με άλλον file manager από το GooglePlay πχ τον Total Commander ή ακόμα καλύτερα τον Mi file manager.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Κάτι δεν πάει καλά με τον file manager που χρησιμοποιείς και δυστυχώς δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα για να σε βοηθήσω. Δοκίμασε με άλλον file manager από το GooglePlay πχ τον Total Commander ή ακόμα καλύτερα τον Mi file manager.

Για ακόμα μία φορά εξαιρετικός. Όλα πήγαν ρολόι και το ρολόι έχει πλέον ελληνικά.
      Χρησιμοποίησα τον Mi file manager τελικά.
      Ευχαριστώ και πάλι!