Καλημέρα, με την 4.0.9 μπορούμε να βάζουμε custom watch faces ή να μείνουμε στην 4.0.7?
Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔυστυχώς όχι και μάλλον έτσι θα παραμείνει. Οπότε μένεις στην έκδοση 4.0.7.Ο/H Alexandros Stamatopoulos έγραψε:
Καλημέρα, με την 4.0.9 μπορούμε να βάζουμε custom watch faces ή να μείνουμε στην 4.0.7?
ΚαλορίζικοΟ/H alnikou έγραψε:
Καλημέρα ! μόλις πήρα και εγώ το 4 ! έχω το δικό μας mifit 4.0.7 με το miband 3. βάζω από πάνω την 4.0.9 η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Ελληνικά θα έχει η πρέπει να κάνω κάτι ?
Ο/H Alexandros Stamatopoulos έγραψε:
Πιθανόν να πήρε και αυτό OTA update για πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Τα δικά μας παραμένουν όπως είναι και δεν βρίσκω πουθενά αναφορά για fw 2.4.0.32.Ο/H Gaspar έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Πιθανόν να πήρε και αυτό OTA update για πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Τα δικά μας παραμένουν όπως είναι και δεν βρίσκω πουθενά αναφορά για fw 2.4.0.32.Αν έχεις πρόσβαση root στο κινητό σου, δώσε μας το αρχείο /data/data/com.xiaomi.hm.health/files/log/mili_log.txt. να δούμε τί έγινε.Ο/H Gaspar έγραψε: