2.4.0.32, δεν είχα σκεφτεί να το κοιτάξω. Είχα απλά αργήσει να πάρω του προηγούμενου μήνα;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Δεν πειράζει. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο, άργησε να σου έρθει η τελευταία επίσημη έκδοση Mi Fit. Μάλλον σου εγκαθιστά την armeabi-v7a έκδοση η οποία έγινε διαθέσιμη τώρα.
-
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρειγγειλα το Mi Band 4, κινεζική έκδοση, στα 18 euro. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να ψάξω για να το κάνω ελληνικά κτλ;; Ευχαριστώ πολύ κ sorry για το off topic...
-
-
Ο/H mutunas έγραψε:
Καλησπέρα,
Βρε παιδιά έχει βρει κανείς τρόπο να εμφανίζονται τα αυτοκόλλητα του viber, αντί του μηνύματος "ο τάδε σας έστειλε ένα αυτοκόλλητο";
Σε miband 3 αναφέρομαι...
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίξε με τις ρυθμίσεις του viber! -
Ο/H PJG έγραψε:
Ο/H mutunas έγραψε:
Καλησπέρα,
Βρε παιδιά έχει βρει κανείς τρόπο να εμφανίζονται τα αυτοκόλλητα του viber, αντί του μηνύματος "ο τάδε σας έστειλε ένα αυτοκόλλητο";
Σε miband 3 αναφέρομαι...
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίξε με τις ρυθμίσεις του viber!
-
Υπάρχει, υπάρχει!!! Αλλάζεις τις ρυθμίσεις μηνυμάτων στο viber.
-
Πως υπάρχει λύση για το band 3 που είναι μονόχρωμο ενώ τα αυτοκόλλητα του viber είναι έγχρωμα; Είμαι πολύ περίεργοςΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Άκυρο παιδιά, sorry, λάθος διάβασα! Λάθος κατάλαβα...
-
Καλησπέρα στην παρέα επειδή εχω μείνει λίγο πίσω κ συγνώμη αν εχει απαντηθεί ξανά πως περνάμε πλεον το ελληνικό mi fit apk? βλέπω πλέον οτι ειναι σε μορφή zip
-
Πρώτα το αποσυμπιεζεις. Και μετά το περνάς.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρώτα το αποσυμπιεζεις. Και μετά το περνάς.
edit :το κανω αποσυμπίεση αλλα μου βγάζει ενα κάρο αρχεία
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0