Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Το mi fit το έχω καταργήσει εδώ κ κανα χρόνο.. όλη τη δουλειά την κάνω με το notify & fitness κ πιο πριν χρησιμοποιούσα gadgetbridge.. Το firmware του xiaomi-miui.gr που χρησιμοποιώ τώρα το έχω περάσει με το notify & fitness οπότε μια κ δεν υπάρχει καν το mi fit στο κινητό μου, δεν έχω φόβο να κάνει update μόνο του.. Οποτε βασικα με ενδιαφέρει αν μπορώ να βρω από κάπου τα 3 επιμέρους αρχεία κάποιας παλιότερης έκδοσης firmware του xiaomi-miui.gr (ελληνικής ή αγγλικής με unicode).
      Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς άλλος, αντίστοιχο battery drain;; Τελος, αν βάλω official fw κ στο τέλος φλασαρω το αρχειο για τα font απο εδω θα τα κάνω όλα σουπα ή παίζει σαν ενδεχόμενο;
    • Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.8.1 Stable]

Εδώ θα βρεις τα Firmware που ζητάς.
      Στο δεύτερο τμήμα του νήματος.
      Δες στο notify ποια Hardware Version έχεις και κατέβασε την αντίστοιχη...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.8.1 Stable]

Εδώ θα βρεις τα Firmware που ζητάς.
      Στο δεύτερο τμήμα του νήματος.
      Δες στο notify ποια Hardware Version έχεις και κατέβασε την αντίστοιχη...
      εκεί έχει μόνο τις τελευταίες εκδόσεις..δλδ την 2.4.0.32 που φοράω τώρα.. Εγώ ψάχνω παλιότερη.. αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει παρατηρήσει κ κανείς άλλος battery drain κ αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kinregva έγραψε:

Το mi fit το έχω καταργήσει εδώ κ κανα χρόνο.. όλη τη δουλειά την κάνω με το notify & fitness κ πιο πριν χρησιμοποιούσα gadgetbridge.. Το firmware του xiaomi-miui.gr που χρησιμοποιώ τώρα το έχω περάσει με το notify & fitness οπότε μια κ δεν υπάρχει καν το mi fit στο κινητό μου, δεν έχω φόβο να κάνει update μόνο του.. Οποτε βασικα με ενδιαφέρει αν μπορώ να βρω από κάπου τα 3 επιμέρους αρχεία κάποιας παλιότερης έκδοσης firmware του xiaomi-miui.gr (ελληνικής ή αγγλικής με unicode).
      Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς άλλος, αντίστοιχο battery drain;; Τελος, αν βάλω official fw κ στο τέλος φλασαρω το αρχειο για τα font απο εδω θα τα κάνω όλα σουπα ή παίζει σαν ενδεχόμενο;
      Η γραμματοσειρά που δίνουμε στην πρώτη σελίδα είναι η official "απείραχτη" (για όσους είχαν περάσει κάποια άλλη). Αν δεν είχες πειράξει ποτέ τη γραμματοσειρά στο Mi Band, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο σχετικά με γραμματοσειρές.

Τα παλαιότερα firmware υπάρχουν όλα σε backup αλλά πίστεψέ με.... δεν τα χρειάζεσαι

Κάνε αυτό που σου πρότεινα: Επαναφορά ρυθμίσεων (reset) μέσα από το μενού του Mi Band και μετά (υποχρεωτικά) κατάργηση σύζευξης του Mi Band μέσα από την εφαρμογή του κινητού και σύζευξη εκ νέου και αν δεν έχει hardware πρόβλημα, θα συνέλθει.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Η γραμματοσειρά που δίνουμε στην πρώτη σελίδα είναι η official απείραχτη (για όσους είχαν περάσει κάποια άλλη). Αν δεν είχες πειράξει ποτέ τη γραμματοσειρά στο Mi Band, δεν χρειάζεται να κάνεις περαιτέρω.

Τα παλαιότερα firmware υπάρχουν όλα σε backup αλλά πίστεψέ με.... δεν τα χρειάζεσαι

Κάνε αυτό που σου πρότεινα: Επαναφορά ρυθμίσεων (reset) μέσα από το μενού του Mi Band και μετά (υποχρεωτικά) κατάργηση σύζευξης του Mi Band μέσα από την εφαρμογή του κινητού και σύζευξη εκ νέου και αν το Mi Band δεν έχει hardware πρόβλημα, θα συνέλθει.
      Γραμματοσειρά δεν έχω αλλάξει κάποια άλλη.. παρά μόνο αυτή που δινετε εδώ που την πέρασα μαζί με τα άλλα 2 αρχεία fw και resources..

οκ.. θα το δοκιμάσω λοιπον.. Με αυτο τον τρόπο θα περάσει την αρχική έκδοση δλδ που είχε απ'το εργοστάσιο;; Αρα πάλι τα ελληνικά δεν θα τα εμφανίζει;;
    • Έγινε το factory reset.. Όλα καλά..του έριξα και μια φόρτιση και περιμένουμε να δούμε αν άλλαξε κάτι! Λογικά σε 2-3 μέρες θα φανούν τα πρώτα σημάδια! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ή έχει "πέσει" πλέον η μπαταρία του ή κάτι έχεις προσθέσει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στο κινητό που προκαλούν αυτή την υπερβολική κατανάλωση. Για να σου φύγει η ιδέα ότι φταίει το τελευταίο firmware ή ακόμα και το custom firmware που πέρασες, βρες και κατέβασε από εδώ την έκδοση του MiFit 4.0.10 η οποία περιέχει το προηγούμενο official firmware 2.4.0.20. Μετονόμασε το MiFit από apk σε zip για να μπορείς εύκολα να το αποσυμπιέσεις και πάρε τα αρχεία που θέλεις από το φάκελο assets.
    • Αυτό για την "πεσμένη" μπαταρία θα ήταν η πιο πιθανή εκδοχή, αλλά με προβληματίζει που έγινε στιγμιαία η πτώση.. Δηλαδή μεχρι τη μέρα που είχα official fw η μπαταρία διαρκούσε κανονικά 1μήνα και με το που πέρασα το custom fw η πρώτη φόρτιση ήρθε μόλις στις 10 μέρες..
      Σήμερα ενδεικτικά η μπαταρία είναι στο 12% και χθές βράδυ αργά ήταν στο 20%. Έπεσε δηλαδή ένα 8% χωρίς καθόλου χρήση.
      Ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει στην εφαρμογή, καθώς τη χρησιμοποιώ καιρό και την έχω ρυθμίσει μια φορά στην αρχή και απο τότε την έχω αφήσει στην ησυχία της.. Τη χρησιμοποίησα απλώς για να περάσω το firmware..Κατα τα άλλα δεν τη χρησιμοποιώ καθώς το band το έχω κυρίως για να βλέπω κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις κτλ, οπότε η εφαρμογή απλώς τρέχει στο παρασκήνιο χωρίς να την πειράζω.
      Anyway... Θα δοκιμάσω να περάσω το προηγούμενο fw που είπες, ωστε να μου φύγει η απορία και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα :D

Για να μην κάνω όμως καμμιά βλακεία...από το mi fit που κατέβασα παίρνω 3 αρχεία που είναι μέσα στο φάκελο "assets". Τα Mili_wuhan.fw (399kb), Mili_wuhan.res (113kb) και Mili_wuhan.ft (1.516kb), σωστά?? ...κ τα φλασάρω με αυτή τη σειρά κιόλας (το τελευταίο αρχείο, απ' οτι κατάλαβα απ' την προηγούμενη κουβέντα μας, μπορεί και να μη χρειάζεται αλλά θα το περάσω για σιγουριά). Έχω το mi band 3 χωρίς NFC με HW version 0.18.3.2!
      Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
    • Δες από την εφαρμογή στο κινητό (εκεί που γράφει τι έκδοση firmware έχεις) τι HW Revision σου λέει ότι είναι η συσκευή σου. Μετά, συμβουλεύσου τον πίνακα της πρώτης σελίδας που γράφει τα HW Revisions, για δεις ποια αρχεία χρειάζεσαι.

Αυτό που σε ενδιαφέρει να είναι το σωστό 100% για το δικό σου HW Revision, είναι το αρχείο fw. Τα res αν και είναι τρία διαφορετικά αρχεία, στην ουσία στην προκειμένη περίπτωση (v49) είναι ακριβώς τα ίδια. Τέλος, το αρχείο ft είναι ένα και κοινό για όλα.
    • Διαφήμιση
    • Επέστρεψα απλώς για τα αποτελέσματα και για να πω πως τελικά δεν διορθώθηκε το θέμα της μπαταρίας, άρα μάλλον δεν ήταν θέμα firmware. Προφανώς είμαι γκαντέμης και η μπαταρία ψόφησε απ΄τη μια μέρα στην άλλη!
      Για την ιστορία λοιπόν πέρασα το official fw 2.4.0.20 της xiaomi στις 7/1 με μπαταρία στο 96% και σήμερα 15/1 η μπαταρία είναι πάλι στο 16%, άρα κάναμε μια τρύπα στο νερό.. Πάω να περάσω πάλι το Αγγλικό fw του forum με υποστήριξη unicode που ήταν φοβερό! Ευχαριστώ το φίλο dnomikos (και τους υπόλοιπους) για τη βοήθεια, αλλά και γενικώς που ασχολήθηκε!