[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
@xnikos
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Αυτή τη βδομάδα δώσαμε πιστοποίηση στο playstore για τις παρακάτω συσκευές με global source rom ..
Mido , santoni , rolex , kenzo , kate , land , nikel και στη global port του omega ..
Θα δώσουμε και για τις υπόλοιπες συσκευές σταδιακα , σε μια δυο αναβαθμίσεις θα έχουμε πιστοποίηση για όλες τις ρομς από global source..
Αν στις ρυθμίσεις του playstore δεν σας βγάζει τη συσκευή σας πιστοποιημένη τότε θα χρειαστεί να σβήσετε τα δεδομένα και cache των εφαρμογών , Google Play Store , Google Play services for instant Apps , Υπηρεσίες Google Play και το Πλαίσιο Υπηρεσιών Google ( γι'αυτό ίσως δε χρειάζεται αλλά δεν κάνει και κακό )..
Μετά θα κάνετε reboot τη συσκευή σας και θα έχετε πιστοποίηση ..
διέγραψα τα πάντα 2 φορές + reboot χωρίς επιτυχία...
Εγώ μόλις τα διέγραψα αμέσως ποιστοποιήθηκε η συσκευή μου
Βέβαια δεν ξέρω γιατί την αναφέρει ως Mi6 ενώ είναι n redmi note 5.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
από playstore (στο PC) προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές στο RN3pro (XTRV 8.9.20)
δεν με αφήνει (είναι γκριζαρισμένο και λέει: δεν έχετε ανοίξει πρόσφατα την εφαρμογή Play... στην συσκευή), ενώ μπορώ να κάνω εγκατάσταση σε 2 παλιές μου συσκευές android 4.4(επίσης root)!!!
μπορεί να έχει σχέση με την πιστοποίηση Play Protect?
βέβαια το Play στο κινητό δουλεύει κανονικά
κανείς με kenzo και supersu, να δει αν μπορεί να στείλει apps από το PC? -
-
Έπεσε στα χέρια μου mi6 6/128 με miui 10 global 8.9.13 beta. Θέλω να του περάσω την ελληνική 10 stable. Κάνω flash κινέζικη ρομ->unlock bootloader->install ελληνική μέσω recovery?Είδα πως το τηλέφωνο αυτό δεν έχει το anti rollback ενεργοποιημένο. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο η προχωράω κανονικά?
-
-
Ο/H Blackadder έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα,
αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι μόλις κατεβάζεις από πάνω προς τα κάτω τις ειδοποιήσεις δεν είναι σκούρο από πίσω με αποτέλεσμα να μην βλέπεις καθόλου καλά.
Επειγόντως διόρθωμα.
Έχω το Note 4x Nikel και πέρασα την (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_XTRV_8.9.20)
-
Ο/H Blackadder έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα,
αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι μόλις κατεβάζεις από πάνω προς τα κάτω τις ειδοποιήσεις δεν είναι σκούρο από πίσω με αποτέλεσμα να μην βλέπεις καθόλου καλά.
Επειγόντως διόρθωμα.
Έχω το Note 4x Nikel και πέρασα την (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_XTRV_8.9.20)
-
Ο/H panos78 έγραψε:
Μόλις παρατήρησα ότι σε αυτή την έκδοση (8.9.20), όταν στέλνεις μήνυμα και λαμβάνεται από τον παραλήπτη, δεν ακούγεται ήχος, κάτι που συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Nikel μου.
-
Ενημέρωση :
**** (28/09/2018) Έγινε FIX και Re-Upload της ROM για το RedMi Note 5/PRO (Fix για το Lag) ****
Κατεβάστε την ROM από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος -
-
-
Οποτε αναμενω νεο μειλ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0