κάποιος απάντηση εδώ?Ο/H nikanta έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου mi6 6/128 με miui 10 global 8.9.13 beta. Θέλω να του περάσω την ελληνική 10 stable. Κάνω flash κινέζικη ρομ->unlock bootloader->install ελληνική μέσω recovery?Είδα πως το τηλέφωνο αυτό δεν έχει το anti rollback ενεργοποιημένο. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο η προχωράω κανονικά?
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H panos78 έγραψε:
Μόλις παρατήρησα ότι σε αυτή την έκδοση (8.9.20), όταν στέλνεις μήνυμα και λαμβάνεται από τον παραλήπτη, δεν ακούγεται ήχος, κάτι που συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Nikel μου.
Μόλις επέλεξα κάποιον, λειτούργησε κανονικά.
Περίεργο όμως πως άλλαξε αυτή η ρύθμιση με την ενημέρωση στη νέα έκδοση;;;!!!!Δρ. Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος -
Ο/H panos78 έγραψε:
Για κάποιο λόγο, δεν υπήρχε επιλεγμένος ήχος.Μόλις επέλεξα κάποιον, λειτούργησε κανονικά.
Περίεργο όμως πως άλλαξε αυτή η ρύθμιση με την ενημέρωση στη νέα έκδοση;;;!!!!
-
Ο/H nikanta έγραψε:
Ο/H nikanta έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου mi6 6/128 με miui 10 global 8.9.13 beta. Θέλω να του περάσω την ελληνική 10 stable. Κάνω flash κινέζικη ρομ->unlock bootloader->install ελληνική μέσω recovery?Είδα πως το τηλέφωνο αυτό δεν έχει το anti rollback ενεργοποιημένο. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο η προχωράω κανονικά?
-
Αν θυμάμαι καλά το sagit έχει "πάρει" νουμεράκι για antirollback (το 1), αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι για brick σε πισωγύρισμα. Επειδή το έχει ο @MIUI_ART, μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά.
Βεβαίως δεν πρέπει να περιμένει κανείς να ακούσει κάτι τέτοιο για να είναι υποψιασμένος, απλά το σημειώνουμε. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν όλα όσα έχουμε πει για τις συσκευές στις οποίες είναι ενεργοποιημένη (ή πρόκειται να ενεργοποιηθεί) η προστασία antirollback. -
-
εγω μεσα σε 10 λεπτα την περασα την ρομ σε μι μιχ 2ς ... νομιζω ολα πανε πολυ καλα ..μεχρι το βραδακι θα ενημερωσω οποιον ενδιαφερει η μεταβαση ! ευχαριστουμε πολυ για την παραδοση!
-
Ο/H funeral3 έγραψε:
-
Σε mi6 sagit θέλω να φλασάρω κινέζικη developer.
Το κινητό έχει anti:1 όπως και η κινέζικη developer.
Ανοίγω miflash και μου πετάει error remote erase is not allowed in lock state .
Πρώτη φορά το βλέπω. Τι πρέπει να κάνω?
Το κινητό δεν έχει τίποτα μέσα ούτε είναι συνδεδεμένο σε κάποιο Mi account.
Ο bootloader είναι κλειδωμένος και θέλω να πάω στην κινέζικη για να τον ξεκλειδώσω. -
Δε πας πουθενά με κλειδωμένο bootloader.
Κάνε κίνηση για ξεκλείδωμα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Σε mi mix 2s το πρώτο αρνητικό που εχω εντόπιση και ειναι μεγάλο πρόβλημα ειναι οταν παταω παρατεταμένα το power button όποια επιλογή και να πατήσω (shut down , restart ,etc ) το κινητό
δεν κανει τπτ μαυρίζει η οθόνη και δεν κλεινει ποτε ...δυστυχώς οταν παταω παρατεταμένα να κλείσει γιατι δεν κλείνει κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
τι φαση τωρα αυτο ??? -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δε πας πουθενά με κλειδωμένο bootloader.
Κάνε κίνηση για ξεκλείδωμα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Είχα την εντύπωση πως πρέπει να έχω κάποια china developer για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον boodloader
Κάνω δηλαδή κανονικά την διαδικασία με τον bootloader σε αυτή τη rom χωρίς θέμα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0