Καλημέρα. Δεν ρωτάς πριν αγοράσεις νέα συσκευή;
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Savvakos έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό;;;
-
Ασφάλεια > Διαχείριση εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή που θες > Ειδοποιήσεις (Σήματα) > General notifications > Και επιλέγεις τι θες, σημαντικό κομμάτι είναι και το "Βαρύτητα", ώστε να έχει προτεραιότητα έναντι άλλων εφαρμογών...
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ασφάλεια > Διαχείριση εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή που θες > Ειδοποιήσεις (Σήματα) > General notifications > Και επιλέγεις τι θες, σημαντικό κομμάτι είναι και το "Βαρύτητα", ώστε να έχει προτεραιότητα έναντι άλλων εφαρμογών...
Η αλήθεια είναι, ότι το έχουν κάνει αρκετά περίπλοκο το θέμα των ειδοποιήσεων. Το έχουν χωρίσει και σε κατηγορίες και σε μπερδεύει λίγο το σκηνικό.
Η επιλογή "Βαρύτητα" δεν υπάρχει κάπου. -
Σε άλλες εφαρμογές μπορεί να υπάρχει σε άλλες όχι...αν δεν το έχει το προσπερνάς
Έκανες δουλειά ? Σου έρχονται ήχοι ?
Όντως είναι αρκετά περίπλοκο αλλά από την άλλη σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις εσύ τι θα κάνει η κάθε εφαρμογή και όχι οι εφαρμογές...κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις -
Καλησπέρα θα θελα μια βοήθεια. Κάτοχος redmi note 4x περίπου 1,5 χρόνο και δεν μου έχει κάνει καθόλου update. Έχω προσπαθήσει αφού έχω κατεβάσει μόνος μου και την έκδοση 9 αλλά και την έκδοση 10 όταν πάω να κάνω εγκατάσταση δεν προχωράει την εγκατάσταση το κινητό. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
-
-
συγνωμη φίλε που σε ζαλίσω καθώς ολίγον τι άσχετος πως μπορώ να το κάνω αυτό? Πρέπει να το πάω στο μαγαζί που το πήρα? Χίλια ευχαριστώ
-
Μπορείς για αρχή να δεις αυτό
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
εφόσον περάσεις οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Δες και εδώ, ίδια περίπτωση με τη δικιά σου στο δεύτερο κινητό...
Αναβάθμιση Redmi Note 4X
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0