η source είναι η cn/eu και όχι η global που βλεπεις. Και η τελευταία cn/eu είναι η 10.0.2.0.Ο/H miltosdelis έγραψε:
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@amavroudis
Global δηλαδή είναι η 10.0.6.0 καλός πάμε για fr δηλαδή εμείς που δεν έχουμε 10.0.2.0 η μπορούμε να την περάσουμε από πάνω; Γιατί έχω κάνει το τελευταίο update της εφαρμογής αναβαθμισεις αλλά λέει ότι είμαι ενημερωμένος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Global δηλαδή είναι η 10.0.6.0 καλός πάμε για fr δηλαδή εμείς που δεν έχουμε 10.0.2.0 η μπορούμε να την περάσουμε από πάνω; Γιατί έχω κάνει το τελευταίο update της εφαρμογής αναβαθμισεις αλλά λέει ότι είμαι ενημερωμένος.
Θα πρέπει να κατεβάσεις την ROM και να την περάσεις μόνος σου από το TWRP Recovery.
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμη από την 10.0.2.0, μπορείς να την κατεβάσεις από την λίστα που έχουμε στο φόρουμ, να την κάνεις Flash αλλά λόγο αλλαγής Source μάλλον θα χρειαστεί FR πριν από το Flash.
Αν κάνει τελικά το Flash της ROM, τότε μετά σε δεύτερο χρόνο κάνε πάλι Flash και το Patch της εφαρμογής αναβάθμισης που στείλαμε, ώστε να είσαι οκ για την επόμενη αναβάθμιση.
Αυτή την στιγμή ποια Version έχεις στην συσκευή σου ? -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Θα πρέπει να κατεβάσεις την ROM και να την περάσεις μόνος σου από το TWRP Recovery.
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμη από την 10.0.2.0, μπορείς να την κατεβάσεις από την λίστα που έχουμε στο φόρουμ, να την κάνεις Flash αλλά λόγο αλλαγής Source μάλλον θα χρειαστεί FR πριν από το Flash.
Αν κάνει τελικά το Flash της ROM, τότε μετά σε δεύτερο χρόνο κάνε πάλι Flash και το Patch της εφαρμογής αναβάθμισης που στείλαμε, ώστε να είσαι οκ για την επόμενη αναβάθμιση.
Αυτή την στιγμή ποια Version έχεις στην συσκευή σου ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
ρε παληκάρια κάντε και κάνα μαγικό και φτιάξτε την 10αρα για το redmi note 2.... αμαρτία είναι....το παράτησε η xiaomi μην το αφήνετε και εσείς....
-
Ο/H miltosdelis έγραψε:
10.0.2.0 λογικά είναι η global από εδώ και πρέπει να κάνω fr δεν υπάρχει περίπτωση βαση global εκδόσεων ξανά να περνάμε rom;
-
παιδιά για να περάσω την καινούργια ρομ σε τηλέφωνο φίλου redmi note 4 θα πρέπει να μπω TWRP και να κάνω wipe/ swipe to factory reset και μετά install τη ρομ είναι σωστές αυτές η κινήσεις ?
-
Καλημέρα έχω αυτήν την ρομ σε redmi note 5, 10.0.2.0 stable έχει βγει πιο καινούργια??
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H t54g05 έγραψε:
Περάστηκε η ρομ στο kenzo και φαίνεται ότι όλα πάνε καλά..... εκτός από το ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά αντιγράφου αρχικής οθόνης γιατί δεν το βλέπει στα αντίγραφα. Στον δεσμευμένο χώρο φαίνεται ότι υπάρχει όμως. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H t54g05 έγραψε:
Περάστηκε η ρομ στο kenzo και φαίνεται ότι όλα πάνε καλά..... εκτός από το ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά αντιγράφου αρχικής οθόνης γιατί δεν το βλέπει στα αντίγραφα. Στον δεσμευμένο χώρο φαίνεται ότι υπάρχει όμως. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0