Είτε πριν το κάνεις μόνος σου είτε μετά το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να γίνει μια φορά.
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
οκ. Θα το δοκιμασω και αν δεν γινει κατι παλι θα ξαναρωτησω για παραπανω βοηθεια. Ευχαριστω
-
Παιδιά πέρασα την τελευταία σε mi 5 plus έχω παρατηρήσει δύο προβλήματα πρώτον η ένταση ήχου αλλά και multimedia από το πρώτο κλικ είναι υπερβολικά δυνατή σαν πάνω από τη μέση και δεύτερον το magisk δεν δουλεύει συνέχεια οποία εφαρμογή χρειάζεται root πρέπει πρώτα να ανοίξω το magisk να τρέξει και μετά καπάκι την εφαρμογή αυτό το παρατήρησα και στο redmi pro της γυναίκας μου.
-
Το ίδιο παρατήρησα και στο mix2s για το magisk
-
Μιλώντας για το Magisk ο δημιουργός του παραπονιόταν πρόσφατα στο Twitter για το άθλιο memory management των κινεζικών (κι όχι μόνο) κινητών και παρέπεμπε σ' αυτή τη σελίδα Don’t kill my app! | Hey Android vendors, don’t kill my app! . Δυστυχώς στη λίστα που υπάρχει εκεί η Xiaomi φιγουράρει αρκετά ψηλά...Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Δυστυχώς στη λίστα που υπάρχει εκεί η Xiaomi φιγουράρει αρκετά ψηλά...
-
Καλησπέρα καλησπέρα παιδιά έβαλα στο νίκελ την καινούργια δεκάρα arωma 10.2.1.0 και έχει κολλήματα στις εφαρμογές και στους ήχους γενικά κολλάει και τρώει γρήγορα την μπαταρία δυστυχώς την έβγαλα και έβαλα την παλιά.
-
Καλή χρονιά και από μένα...Στο kenzo έβαλα με fr την arwma αλλά δεν έκατσε καλά και έβαλα από πάνω την xtrv ...Όλα καλά μέχρι στιγμής ...Tο μόνο πρόβλημα είναι μου έχει εμφανίσει ένα app camera και δεν δουλεύει η φωτογραφία μόνο το βίντεο χρειάζεται κάποια ρύθμιση ;;; με την stock εφαρμογή της κάμερας όλα λειτουργούν μια χαρά...
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε η διανομή των 7 νέων διαθέσιμων Stable XTRV-V10.2.X.X & ARΩMA ROM από China/Xiaomi.eu Source.
Οι νέες ROM αφορούν τις συσκευές Mi-8 Lite (Platina) / Mi 5X (Tiffany) / Mi Max (Hydrogen) / Mi 5 (Gemini) / Mi Mix (Lithium) / RedMi 6 PRO (Sakura) / Mi Note 2 (Scorpio)
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους είναι όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Δείτε τις ROM από το VIP mail που σας στείλαμε ή κατεβάστε τις ROM και κάνετε Install από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις δείτε την ειδοποίηση
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
Καλησπέρα σε όλους!
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το anti-rollback στο pocophone, που έχει ενεργοποιηθεί;;
Έκανα έλεγχο στο δικό μου και είναι ενεργοποιημένο, αλλά η προηγούμενη rom, έχει τον ίδιο αριθμό (1) με την επόμενη.
Άρα πάμε εμπρός πίσω τις rom, άνετα;
Το ότι έχει βγει επίσημο twrp, τι σημαίνει, ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές χωρίς φόβο;;
Δώστε τα φώτα σας αν γνωρίζεται!!
Ευχαριστώ! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0