Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
Ο/H agmg έγραψε:
Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για το ξεκλείδωμα, διάβαζα έναν οδηγό στο XDA για το πως ξεκλειδώνεις, περνάς custom recovery και κάνεις root στην κινητάρα μας. Όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει απλά κάθε συσκευή έχει τις δικές της "ιδιοτροπίες"
Ο οδηγός είναι εδώ για όποιον θέλει να τον διαβάσει...
Στον οδηγό λοιπόν αναφέρεται ένα έξτρα βήμα μετά το ξεκλείδωμα που έχει να κάνει με το DM Verity και το encryption και την απενεργοποίησή τους. Κάτι παρόμοιο αναφέρεται και στον πολύ καλό οδηγό για το Note 5 από τον George Kaggelaris (φλασάροντας το αρχείο dummy.img) αλλά σε εκείνον τον οδηγό φλασάρεται πριν από το twrp. Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα αν συνδυαστεί με το δικό μας recovery έτσι;
-
Αφαιρεί το encryption από τα partitions (κάτι το οποίο κάνει και το format data από ότι κατάλαβα) και απενεργοποιεί το DM Verity το οποίο είναι μια υπηρεσία η οποία προστατεύει το system partition από αλλαγές (κυρίως από malware). Το θέμα είναι αν χρειάζεται αυτό το βήμα ή όχι...
-
-
-
Κάνε μία βόλτα από Κωτσόβολο πχ, να τα δει από κοντά, έχουν τελείως διαφορετικά μενού οπότε μπορεί να μην τον βολέψει το ένα ή το άλλο.
Κατά τα άλλα σαν συσκευές είναι καλές και οι δύο -
Εξαρτάται τι ζητάς:
M1A2: stock Android, γρηγορότερο, χειρότερη μπαταρία
Note 6: MIUI, Notch στην οθόνη, καλύτερη μπαταρία
Εντελώς συνοπτικά έτσι; Από θέμα κάμερας είναι πανομοιότυπα
Καλό είναι να πας να τα δεις και τα δυο πριν την αγορά... -
-
-
-
Ο/H kostas76 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτά πέρασαν από τα χέρια μου, τα 3 τελευταία τα δουλεύουμε τώρα.... Καλά πάμε... Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες