Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτοχος του κινητού να χάνει κλήσεις ενώ έχει το κινητό ανοιχτό και έχει φουλ σήμα; μου συμβαίνει αρκετά συχνά εδώ και κάνα δυο μήνες ενώ πριν ποτέ δεν είχα πρόβλημα και το καταλαβαίνω απο τα μηνύματα που έρχονται απο την cosmote για τις χαμένες αυτές κλήσεις. Το ίδιο πρόβλημα και άλλος γνωστός μου που έχει το Mi A1 και αυτός τώρα τελευταία μετά απο κάποια ενημέρωση.
Χαμένες κλήσεις
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
Οι κάρτες σου είναι νέες η παλιές κομμένες με ψαλίδι; Ποιον πάροχο έχεις;
-
Κάρτες ολοκαίνουργιες όταν πήρα το τηλέφωνο. Πάροχος cosmote. Γενικά αν ήταν κάτι πολύ προφανές θα το ψιλιαζόμουν. Απλά ρώτησα να δω αν αντιμετωπίζουν και άλλοι τέτοιο πρόβλημα.
-
Κατά καιρούς μου έχει συμβεί σε διάφορες συσκευές, όχι όμως συστηματικά...λίγο το σημείο που βρισκόμαστε, λίγο το σήμα, ο πάροχος, κάνα κόλλημα της συσκευής...
Αν είναι συστηματικό τότε το κοιτάμε διαφορετικά, πχ πρόβλημα της ρομ -
Απλά έγινε μετά το προτελευταίο update. Γίνεται αρκετά συχνά και δεν έχει σημασία που θα είμαι. Υποψιάζομαι μήπως κάνει τίποτα αλλαγές και η cosmote στο δίκτυο της και η έλλειψη της μπάντας 800 απο το κινητό επηρεάζει κάπως.
-
Η 800άρα δεν φταίει, είναι για το 4G, όχι για κλήσεις. Το πιο πιθανό να είναι κάποιο bug της ρομ, ειδικά εάν παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση.
Πάντως όσοι έχουν πάρει Redmi 4 prime, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, ελάχιστα έως σπάνια προβλήματα σαν συσκευή -
εκτός απο αυτό το θέμα δεν έχω και γω κάποιο άλλο παράπονο. πολύ ευχαριστημένος.
-
-
Καλημέρα,
είμαι παλιός κάτοχος συσκευής Xiaomi και γράφτηκα στο Forum για να σας ενημερώσω και ελπίζοντας να βοηθήσω.
Όπως αναφέρει και ο O.P. εδώ και δύο περίπου μήνες αντιμετωπίζω προβλήματα με χαμένες κλήσεις αλλά και με κομμένες κλήσεις (dropped calls) στο δίκτυο της Cosmote, ενώ έχω πολύ καλό σήμα. Στο οικογενειακό πρόγραμμα family τα προβλήματα αυτά παρουσιάζονται σε δύο διαφορετικούς αριθμούς και σε δύο διαφορετικές συσκευές κινητών Samsung Galaxy A5 2015 και S7 edge. Οι πόλεις που παρουσιάζονται τα προβλήματα είναι η Αθήνα και η Λάρισα.
Έπειτα από πολλές επικοινωνίες με το τεχνικό τμήμα της Cosmote και επιμονή από πλευράς μου ότι είναι δικό τους τεχνικό πρόβλημα (και σαφώς το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποια από τις δύο συσκευές), παραδέχτηκαν τελικά και αναγνώρισαν ότι είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ λόγω αναβαθμίσεων στο δίκτυό τους.
Σε ερώτησή μου ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των αναβαθμίσεων, δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσουν ούτε από το τηλεφωνικό τεχνικό τμήμα, αλλά ούτε και άτομα της Cosmote από προσωπικές επαφές.
Η απάντησή τους δε στην παρατήρηση ότι δεν παρέχουν τις υπηρεσίες που οφείλουν βάσει συμβολαίου, ήταν να υποβάλλω γραπτώς τα παράπονά μου.
Το κακό είναι ότι η συχνότητα των χαμένων αλλά και κομμένων κλήσεων αυξάνεται συνεχώς, σε σημείο που γίνεται πλέον μερικές φορές καθημερινά. -
Το διαπίστωσα και εγω λίγες μέρες αφού έκανα την ανάρτηση οτι το πρόβλημα είναι της Cosmote γιατί το είχαν και αρκετοί κάτοχοι άλλων συσκευών. Δεν μπήκα βέβαια στον κόπο να το ψάξω παραπάνω όπως εσύ. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0