[Miui 10 8.10.25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 42 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Έβαλα την νέα rom σε redmi pro και διαπίστωσα ότι όταν πήγα να τραβήξω βίντεο δεν λειτουργεί σωστά δεν ξεκινάει να γράφει. Μετά όταν πάω να μπω στην
κάμερα δεν δουλεύει καθόλου.
Ένα πρόβλημα που υπάρχει ακόμα είναι ότι δείχνει ότι υπάρχουν ενημέρωσεις για εφαρμογές του συστήματος, δεν δείχνει ποιές. -
google camera μπορει να μπει σε αυτη την εκδοση?
-
-
-
-
@darkmaster9077
Θα προτεινα να προχωρήσεις με την απλή xtrv ..
@M@nos
Αν δουλεύει η στοκ κάμερα είσαι οκ ..
Αν χρειαστεί διόρθωση για την google camera θα γίνει στο επόμενο update ..
@kprezalis
Θα περιμένουμε λίγο να δούμε αν υπάρχουν παρόμοιες αναφορές για το redmipro , μέχρι τώρα είσαι ο μόνος που αναφέρει κάτι τέτοιο , άλλο μέλος σε προηγούμενο ποστ δεν ανέφερε κάτι ..
@idoru
Έχεις μια σειρά προβλημάτων που προσπαθώ να καταλάβω που οφείλονται ..
Το πληκτρολόγιο , πατώντας στο εικονίδιο με την υδρόγειο αριστερά από το πλήκτρο space , αλλάζει τη γλώσσα σε Αγγλικά ή Ελληνικά ..
Όταν θέλουμε να παρουμε backup από το twrp , ΠΡΏΤΑ απενεργοποιουμε το fingerprint ή τον κωδικό που δίνουμε γιατί μετά από restore ΔΕΝ "ακούει" και γι'αυτό έχεις αυτό το πρόβλημα ..
EDIT
Το είπα και νωρίτερα ..
Όσοι πέρασαν τη σημερινή ρομ σε συσκευές που είχαν global source μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να αναφέρετε αν κάνατε fr ή αν φλασαρατε από πάνω από τη προηγούμενη .. -
Εγκατασταση σε MIMAX 3 οκ.!!! το μονο που που δεν δουλευει ειναι ο συγχρονισμος με το micloud .. kamia idea???
-
Ρε παίδες, σε μι8, δεν κλείνει το κινητό. Πατάς απενεργοποιηση και δεν κλείνει. Ανοίγει καπάκι. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Το ίδιο και στην προηγούμενη έκανε.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
EDIT
Το είπα και νωρίτερα ..
Όσοι πέρασαν τη σημερινή ρομ σε συσκευές που είχαν global source μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να αναφέρετε αν κάνατε fr ή αν φλασαρατε από πάνω από τη προηγούμενη ..
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H mixalis_kr έγραψε:
Καλημέρα σας!
Εγώ έχω LineageOS 15.1 και τώρα αποφάσισα να γυρίσω στη δική μας arΩma 8.10.25
1) " Θα πρέπει να πάρετε ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery, και να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash της ROM." Το Factory Reset είναι αρκετό για τη περίπτωση μου ή θέλω κάτι άλλο για να δουλέψει σωστά το κινητό;;; (κάτι δηλαδή σε Format Data).
2) Τώρα έχω OrangeFox Recovery. Βάζω τη 3.2.3-1 πρώτα και μετά κάνω τα σβησίματα και την εγκατάσταση; Ή αφήνω την Οrange και σβήνω από αυτήν;
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σύντομα για να ξεκινήσω σήμερα Κυριακή να το στήνω πάλι από την αρχή!
Ευχαριστώ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0