Δοκίμασε να έχεις ενεργή την οθόνη να μην κλείσει η φωτεινότητα όσο κάνει εγκατάσταση την εφαρμογήΟ/H t54g05 έγραψε:
KenzoΟ/H tan έγραψε:
Σε ποιά συσκευή αναφέρεσαι;Ο/H t54g05 έγραψε:
Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα;
[Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H tan έγραψε:
Ο/H t54g05 έγραψε:
Ο/H tan έγραψε:
Ο/H t54g05 έγραψε:
Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα;
-
-
Ο/H Zapou23 έγραψε:
Καλησπέρα. Για xiaomi mi5s plus γιατί δεν έχει βγει ακόμη η συγκεκριμένη αναβάθμιση?
Και στο επισημο κινεζικο forum δεν υπαρχει... 小米手机5s Plus - MIUI下载 τελευταια ειναι η .1 -
Σε Kenzo με την απλή XTRV όλα καλά εκτός της μπαταρίας που τελειώνει δραματικά γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη ROM
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βοήθεια για να μην γίνει στραβή
σε mi8 pro ξεκλείδωσα και θέλω να περάσω την xtrv8.118
προέρχομαι από την china dev 8.11.8 android 9 με Anti Rollback 1
το twrp που έχω ειναι TWRP-3.2.3-1102-XIAOMI8UD
ποια διαδικασία ακολουθώ ? -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
ποια διαδικασία ακολουθώ ?
Αν δεις ότι σου κάνει κόλπα γυρίζεις σε twrp και κάνεις format data. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
ποια διαδικασία ακολουθώ ?
δούλεψε άψογα και το TWRP-3.2.3-1102-XIAOMI8UD for (android 9)
όλα καλά πάμε για στήσιμο
-
Καλησπέρα παιδιά!Ύστερα από πολλές μέρες αναμονής ξεκλείδωσα το bootloader, πέρασα το dummy διότι είχα antivar 4 για να βάλω το recovery και τελικά πέρασα το recovery και μπήκα μέσα σε αυτό.Τώρα είναι η ώρα φαντάζομαι για να περάσω το νέο μου λογισμικό.Θα ήθελα κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που θα έπρεπε να λύσω.Και αν όχι θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου πει κάποιος ποια έκδοση να κατεβάσω.Έχω το redmi note 5 pro(Whyred).Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ: Μπορεί κανείς να μου πει πως μπαίνω τώρα στο ρικόβερι;Δεν έχω φλασάρει ακόμα ρόμ μόνο τα παραπάνω βήματα έχω ακολουθήσει.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
-
Κατάφερα να το περάσω αλλά δεν είχα dolby και super.Πήγα τα φλάσαρα από τη ρομ μέσα αλλά δε λειτουργεί το ατμος.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Ομάδα καλησπέρα μπορώ να αλλάξω rom στο whyred μου από την δικιά μας τελευταία beta dev 8.11.8 στην τελευταία beta dev 8.11.8 από xiaomi.eu και το αντίστροφο για κάτι δοκιμές θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δεν περάσω το twrp που δίνουν από το site τους;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0