[Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις στην ομάδα.
Όταν κάνω εγκατάσταση ή αναβάθμιση την xtrv μου βγάζει κάποια errors σχετικά με το magisk και το supersu.
Φυσικά δεν τα κάνει εγκατάσταση αλλά εγώ δεν θέλω root δεν μου είναι χρήσιμο σε κάτι.
Να κάνω unzip την rom κάθε φορά που έρχεται αναβάθμιση και να διαγράφω κάποια zip αρχεία που πιθανότατα υπάρχουν;Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και έτσι απλά για να μην πετάει σφάλμα ρωτάω.
Η άλλη ερώτηση είναι αν το mido πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε android 8 και αν ναι,θα χρειαστεί fr για να περαστεί ή απλή αναβάθμιση.Έχω την xtrv 8.11.15.
Ευχαριστώ! -
-
Μετά από 2 και πλέον χρόνων συμβίωσης με το Redmi Note 3 Pro που με την φοβερή υποστήριξη της κοινότητας εδώ με έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο προχώρησα στην αγορά του mi 8 lite
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει υποστήριξη και για αυτό το μοντέλο ώστε να προχωρήσω στα προκαταρκτικά, ξεκλείδωμα bootloader κλπ.
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά, φοράω στο κινητό (mi 5X) μου την 8.11.1 απο eu. Θελω να περασω την ελληνικη 8.11.15 xtvr.
Τι θα πρέπει να κάνω ????
Χρειάζεται να κάνω factory reset ? Πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμένο twrp ???
Σας ευχαριστω. -
-
Ο/H funeral3 έγραψε:
Καλησπερα παιδια . για το omega ποτε θα εχουμε νεα για την τελευταια ρομ ?
Την ερχόμενη Παρασκευή με Σάββατο θα έχουμε νέα ROM. -
Ωραία συμβουλή ρε παιδιά για το mi cloud εμείς που εδώ και πόσες ROM δεν είχαμε πρόβλημα με το backup και γινότανε μια χαρά στο mi cloud περάστηκε η 8.11.15 το mi cloud κρασαρε κάναμε εκκαθάριση και πάει το αντίγραφοΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
πως αλλαζουμε περιοχη πχ ελβετια? δεν βρηκα στις ρυθμισεις κατι η υπαρχει και δεν το βλεπω? καθε βοηθεια δεκτη..ευχαριστω
-
-
Λογικό αφού εγώ έκανα κανονικά αντίγραφα στο mi cloud μέχρι και χθες που πέρασα την ROM και δεν είχα το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι περισσότεροι με το να μην μπορούν να κάνουν αντίγραφο ασφαλείας. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο γιατί ενώ δεν εμφανίζεται ο χώρος παραμένει δεσμευμένος και μου λέει συνέχεια δεν έχω επαρκή χώρο για αντίγραφο.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0