Ακομα ενα thread για νεο κινητο ...
-
-
Ειμαι πολύ ευχαριστημένος , το κινητό πάει σφερα ... Ακόμα και στα παιχνιδάκια , δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να παίξω hack n slash χωρίς κολλήματα . Στο τομέα της κάμερας εξίσου ωραίο το βλέπω , χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης . Από μπαταρία , είμαι στο 75 με χρήση 1μιση ώρας έντονης χρήσης .
Η θήκη που είχε μέσα βολεύει στο να μη γλιστραει το κινητό , οσπου να βρω καλυτερη (καμία πρόταση?) . Από το ίδιο μαγαζί πήρα και tempered glass αλλά για κάποιο λόγο δεν εφαρμόζει σε ολόκληρη την οθόνη.....
-
Ποιο πήρες τελικά γιατί μπερδεύτηκα...
-
Το α2 4/64 από i-deal στα 188 ετοιμοπαραδοτο στο Αιγάλεω !
-
-
Σε desing luxurity και προστασία αλλά με ακάλυπτο πάνω κάτω μπροστά μέρος... Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος και τα χέρια σου δεν πιάνουν σκ@τ@... Δες και αυτήν που φοράω εγώ... ΔέρμαΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ειμαι βρομιαρης εγω , το πιανω συχνα με μαυρα χερια XD
Οποτε spigen απο kaizer
Για δειτε λιγακι πως μου εχει κατσει το γυαλι απο πανω , παρα το γεγονος οτι ηταν για το μοντελο αυτο ....
Imgur: The magic of the Internet -
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Και το nillkin amazing h+ έτσι κάθεται στο δικό μου (whyred).
Σταματάει πολύ οριακά δεξιά-αριστερά στην οθόνη, λόγω της καμπυλότητάς της.
Διαφορετικά πρέπει να πας σε full face tempered glass.
Μμμμμ ναι , μετα απο αυτο , το κοιταξα με λιγη προσοχη και στο σημειο εκει σχεδον , ξεκιναει να λοξευει η οθονη, ελαχιστα ομως . Αυτο ειναι το περιβοητο 2.5D ?
Δεν ενοχλει αλλα εχω μια βασικη απορεια , διοτι μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως το tempered glass εκτος απο το να μην χαραζει την οθονη , ειναι εκει και για να αποροφησει τα εντονα χτυπηματα . Σχεδον 4 φορες μου ειχε πεσει "καλα" το προηγουμενο και παντα το εξωτερικο γυαλι θρυματιζοταν χωρις να τραυματιστει η οθονη , τωρα με αυτο που δεν εφαρμοζει μεχρι τις ακρες τις .... δεν ειναι λιγακι πιο επικινδυνο ? -
Γι'αυτό υπάρχει η θήκη που αγκαλιάζει και είναι υπερυψωμένη περιμετρικά.
-
Αρα με spigen ειμαι καλυμενος ακομα και με το πιο "μαζεμενο" tempered glass
-
Εεε, δεν το δοκίμασα κιόλας. Το δικό μου αποφεύγει τις επικίνδυνες αποστολές!
Αν βγήκε spigen για το τηλέφωνό σου, μια χαρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0