παιδια καλημέρα!!Τι μπορεί να φταίει και το σύστημα έχει τόση κατανάλωση?Και από το διάγραμμα φαίνεται κάτι μου ξυπνάει το κινητο
[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπέρα σε όλους!
Σε mido παρατήρησα μόλις απεκαταστήσω μια εφαρμογή και στην θέση του εικονιδίου θέλω να βάλω ένα άλλο
μου βγάζει ανεπαρκής χώρος.
Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται υπάρχει κανένας τρόπος να κάνουμε στρογγυλά τα εικονίδια εφαρμογών και να ξεφύγω λίγο από την ''τετραγωνίλα'' του MIUI???
Έχω την τελευταία xtrv.
Ευχαριστώ!!! -
-
Ο/H george.var έγραψε:
παιδια καλημέρα!!Τι μπορεί να φταίει και το σύστημα έχει τόση κατανάλωση?Και από το διάγραμμα φαίνεται κάτι μου ξυπνάει το κινητο
Το Android System συνήθως χτυπάει κόκκινο μετά από ROM Flash, αλλά σταδιακά θα πρέπει να εξομαλυνθεί.
Δοκίμασε 1-2 Reboot και δες πως πάει....
Ο/H tan έγραψε:
Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται υπάρχει κανένας τρόπος να κάνουμε στρογγυλά τα εικονίδια εφαρμογών και να ξεφύγω λίγο από την ''τετραγωνίλα'' του MIUI???
Έχω την τελευταία xtrv.
Ευχαριστώ!!!
-
Καλημέρα σας! Τελικά βγήκε η 8.11.29/30 και για το mi max 3 ή νά είμαστε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με βλέπω για rockback στην 8.8.30 που είχα γιατί η ψυχολογία μου δεν αντέχει το FR
Καλή συνέχειαArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Ο/H Arturius79 έγραψε:
Με βλέπω για rockback στην 8.8.30 που είχα γιατί η ψυχολογία μου δεν αντέχει το FR
Ο/H Tasos Halvatzis έγραψε:
Καλημέρα σας! Τελικά βγήκε η 8.11.29/30 και για το mi max 3 ή νά είμαστε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας?
Αλλάζει σε Android 9 η ROM με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται... -
-
Μηπως ειναι κατεστραμμενη η ρομ και δεν εγκστασταθηκε σωστα;Πως μπορώ να κατεβασω άλλη ρομ;Μεσω υπολογιστή;
-
Μπορώ να κανω κατι απο το μενου recovery;
-
Ο/H gsisman41 έγραψε:
Μπορώ να κανω κατι απο το μενου recovery;
-
Δεν εχω αλλη ρομ περασμενη μεσα,εχω κανει καθαρισμό.Πως να την κατεβάσω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0