Ποια ROM είχες πριν βάλεις την τελευταία ?Ο/H gsisman41 έγραψε:
Δεν εχω αλλη ρομ περασμενη μεσα,εχω κανει καθαρισμό.Πως να την κατεβάσω;
Μου φαίνεται πως έχεις Encrypted Partitions και θέλει Format Data για να στρώσει.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠοια ROM είχες πριν βάλεις την τελευταία ?Ο/H gsisman41 έγραψε:
Δεν εχω αλλη ρομ περασμενη μεσα,εχω κανει καθαρισμό.Πως να την κατεβάσω;
Ο/H gsisman41 έγραψε:
Πριν ειχα την stable aroma 9.5.11,μετα περασα την global 8.11.29 και τωρα προσπαθησα να βαλω την ελληνικη.
ναι μπορείς...Ο/H gsisman41 έγραψε:
Αν συνδεσω με καλωδιο το κινητο με το pc θα μπορεσω να μεταφερω την ρομ γιατι με το format data θα χαθει το αρχειο.zip ,ετσι δεν ειναι;
κατέβασε την rom στον υπολογιστή, κάνε format data, μετά reboot σε recovery, μετά πέρνα την rom στο τηλ και μετά installΟ/H gsisman41 έγραψε:
Αν συνδεσω με καλωδιο το κινητο με το pc θα μπορεσω να μεταφερω την ρομ γιατι με το format data θα χαθει το αρχειο.zip ,ετσι δεν ειναι;
Μια ακόμα καλή εικασία είναι ότι φταίει το...Facebook. Εδώ και κάποιες εκδόσεις ROM, η Xiaomi εγκαθιστά ως εφαρμογές συστήματος τις παρακάτω εφαρμογές:Ο/H george.var έγραψε:
παιδια καλημέρα!!Τι μπορεί να φταίει και το σύστημα έχει τόση κατανάλωση?Και από το διάγραμμα φαίνεται κάτι μου ξυπνάει το κινητο