Καλημέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια για την δουλειά σας! Μια ερώτηση έχω αν μπορείτε να με βοηθήσετε εχω το Xiaomi Mi 5s plus (Natrium) και έχω να του κάνω update από πέρυσι τον Οκτώβριο όπου και έβαλα με την βοήθεια του @derveni έβαλα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI5SPlus_7.10.12_v9-7.0). Κατέβασα εχθές στο κινητό την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10 amΩma_8.11.29.zip. Τι πρέπει να κάνω ώστε να περαστεί η ρομ και να μην σβηστούν τα αρχεία μου; Ευχαριστώ πολύ.[procontra][/procontra]
[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H hajis έγραψε:
Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την rom και να μην παίζει καλά το magisk
-
Την πέρασα σε Omega.Φαινεται ότι σε αυτήν την έκδοση μου φτιαχτηκε το Mi Cloud παρόλο που το fix ήταν στην προηγούμενη .Να ρωτήσω κάτι ...
Το changelog αυτό που είναι από την κοινότητα της Eu είναι πολύ μικρό. Δεν γίνεται κάθε νέα έκδοση που βγαίνει να έχει τόσο μικρό changelog...
Στην ουσία υπάρχουν και οι διορθώσεις που κάνει η ίδια η εταιρία στις China fastboot roms τις οποίες παίρνει η κοινότητα σωστά; -
Ο/H hajis έγραψε:
Εγώ διακρίνει το εξής πρόβλημα , σε Mi 8 με την συγκεκριμένη rom παρατήρησα ότι μόλις πάω να πληρώσω με το alpha wallet μέσω nfc μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι root , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω το magisk και επιλεγμένη την εφαρμογή για να μην βλέπει ότι το κινητό είναι root και παρόλα αυτά το βλέπει . Επίσης μέχρι την προηγούμενη έκδοση της rom έπαιζε κανονικά . Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την rom και να μην παίζει καλά το magisk
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
είναι η μόνη τράπεζα που δεν έχω και δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω αλλά alpa bank , alpha wallet , Revolut, LeoPay, NBG και i-bank Pay δεν έχω κανένα θέμα.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Καντε καθαρισμό από τις εφαρμογές τις τράπεζας...μετά κάντε ρεσταρτ...μετά κάντε hide στο root και μετά βάλτε να τρέξει η τράπεζα...αλλιώς θα την βλέπει συνέχει ροοτ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@ducatileon
Έχεις πολύ παλιά rom και δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις factory reset πριν βάλεις την νέα, καθώς έχει αλλάξει μέχρι και το Android version.
Αυτό σημαίνει ότι μετά θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή. -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H hajis έγραψε:
Εγώ διακρίνει το εξής πρόβλημα , σε Mi 8 με την συγκεκριμένη rom παρατήρησα ότι μόλις πάω να πληρώσω με το alpha wallet μέσω nfc μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι root , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω το magisk και επιλεγμένη την εφαρμογή για να μην βλέπει ότι το κινητό είναι root και παρόλα αυτά το βλέπει . Επίσης μέχρι την προηγούμενη έκδοση της rom έπαιζε κανονικά . Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την rom και να μην παίζει καλά το magisk
-
Το 17.4 είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, περισσότερα εδώ [DEV] Magisk Canary Channel - Bleeding Edge BuildsΒασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0