Διαφήμιση

Miui Global 10.1.1.0 NAMIFFI bugs

• Miui Global 10.1.1.0 NAMIFFI bugs

Καλησπέρα σε όλους εγκατέστησα την Miui Global 10.1.1.0 NAMIFFI και παρατήρησα κάτι προβλήματα... να τα πω. Αν ξέρει κάποιος κάτι να βοηθήσει.

1) Δεν μπορείς να αλλάξεις στην οθόνη κλειδώματος τα μικρά εικονίδια που βρίσκονται δεξιά - αριστερά από το "Σάρωση προς τα πάνω για ξεκλείδωμα" δεν υπάρχει καμμία επιλογή στο "Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια" ούτε στο "Σύνθετες ρυθμίσεις" μέσα στο "Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια"

2) Δεν υπάρχει εικονίδιο "Θέματα" και ΝΑΙ άλλαξα το region εκτός Ευρώπης τα περισσότερα είναι δύσκολο να εγκατασταθούν δεν τα δέχεται άσε που όταν κατάφερα να βάλω ένα κατέβηκαν και 5-6 άσχετα app online αγορών.

3) Στο " Ταπετσαρία" έχει κολλήσει στην κυριολεξία όμως μια εικόνα που γράφει ζωντανή ταπετσαρία από κάτω και δεν σβήνει με τίποτα.

4) Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη του κινητού σου και κάνεις swipe πάνω στη οθόνη ανοίγει η αναζήτηση Google και είναι εκνευριστικό, λιγο να πατήσεις πιο κάτω δεν σε πάει στην επόμενη σελίδα (επιφάνεια) του κινητού σου αλλά σου ανοίγει το Google. Δεν υπάρχει κάπου να το απενεργοποιήσεις.

Και όσο το ψάχνω κάτι βρίσκω συγγνώμη για το μακρόσυρτο κείμενο αλλά υπάρχουν αρκετοί ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ εκεί έξω που θέλουν την βοήθεια και τις γνώσεις σας.....
      Ευχαριστώ!!! Θα επανέλθω...
    • Καλησπέρα, φίλε μου.
      Δεν απαντώ ως ειδικός, αλλά όσον αφορά το 1ο που ανέφερες, δεν ήξερα ότι γίνεται καν.
      Για το 2ο δεν το δοκίμασα, αλλά όταν έβαλα σε MIUI 9 region->India, κατέβαιναν θέματα κανονικά.
      Για το 3ο, σ' εμένα δεν ισχύει. Έχω κανονικά τα κλασικά wallpapers που είχα και πριν.
      Για το 4ο, πάντα έτσι δεν γινόταν; Νομίζω αυτό που έχω δει σε βίντεο ότι κάνοντας swipe προς τα πάνω από το κεντρικό κουμπί,
      είναι ότι πηγαίνει σε κάποιες ρυθμίσεις, αλλά μάλλον μόνο σε Android 8.
    • Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση μια διευκρίνιση μόνο είμαι κοπέλα αλλά δεν πειράζει που να το ξέρεις χαχα!!!

Για το 1ο ναι γινόταν σε άλλες εκδόσεις στην παλιά miui 8.5 που είχα μπορούσε να γίνει.

Για το 2ο το άλλαξα σε India και κάποια που μου άρεσαν δεν τα εγκαθιστούσε έλεγε δεν υποστηρίζεται άσε που γεμισα με app για online αγορές.

Για το 3ο θέμα που αναφέρω όχι δεν έχω τα θέματα και τις ταπετσαρίες που είχα πριν άσε που "έχασα" μια ωραία ταπετσαρία με τίγρη που είχα... χαχα άσχετο.

Για το 4ο θέμα, ναι, όταν πιέζεις παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί άνοιγε το Google απλά μπορούσες να το αφαιρέσεις να μην γίνεται αυτή η χειρονομία το θέμα είναι ότι κάνεις swipe σε όλη την οθόνη όχι απλά στο κεντρικό κουμπί και ανοίγει το Google δεν χρειάζεται να πατήσεις το κεντρικό κουμπί παρατεταμένα.

Σ' ευχαριστώ και πάλι.
      Είναι κάποια πραγματακια εκνευριστικά που δεν μπορούν να γίνουν και με πιάνει τρέλα.....χαχα να είσαι καλά.
    • Διαφήμιση
    • Για τα θέματα γενικά δυστυχώς δεν υποστηρίζονται όλα, παρά μόνο συμβατά με miui 10..
      Το google search απενεργοποιείται. Δεν θυμάμαι πως, μόλις το βρω θα στο ανεβάσω.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Για τα θέματα γενικά δυστυχώς δεν υποστηρίζονται όλα, παρά μόνο συμβατά με miui 10..
      Παρά το προειδοποιητικό μήνυμα που βγάζει για την ασυμβατότητα κάποιων θεμάτων, όσα κι αν δοκίμασα λειτούργησαν κανονικά.
    • @ACTIONBAT

1. Ναι δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονίδια ουτε στο miui 9 γινόταν και στο miui8 που λες απλα ειχε να επιλεξεις 1-2 επιλογες αλλα περαν τς καμερας, φακό κλπ ολα τα αλλα θελουν να ξεκλειδώσεις την οθονη.

2-3. Δεν χρησιμοποιώ θεματα για να σου πω πως να τα βαλεις.. Γυρνατο σε Greece κ μετα δοκιμασε να κανεις ενα reboot και δες αν ειναι οκ (σε αυτο που λες οτι εχει κολλήσει)
      Εχε υπόψιν οτι διαφορα θέματακια-ασυμβατότητες μπορει να παρουσιαστούν λογο καποιου θέματος που μπορει να εχεις επιλεξει...

@amavroudis αν εννοεις αυτο:
      4. Αν θες να αφαιρεσεις το swipe up που μπαινει στο google search μπορεις κάνοντας swipe up και μετα πατας το εικονίδιο των ρυθμίσεων και ύστερα το απενεργοποιήσεις:
      -
      Μονο που αυτο δεν γινεται στις global rom! (τουλαχιστον με κάποιον official τροπο)
    • Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!!! Θα το κοιτάξω για το Google. Όσο για τα θέματα ο.κ. δεν είναι και τόσο τραγικό τελικά, έβαλα κάτι άλλο από φωτό που τράβηξα μια χαρά είναι κι έτσι...
      Σας ευχαριστώ!!!
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα εχω ενα xiaomi pro 4 prime και αναβαθμισα σε miui 10.1.1.0 global και εχω παρατηρησει το εξης:
      1. Σε τηλεφωνικη συνομιλια καποιες φορες νομιζεις οτι κοπηκε το σημα του παροχου και δεν ακους το συνομιλητη σου...Αλλα στην ουσια εχει καποιο bug που δεν υπηρχε πριν...αναγκαστικα κλεινεις το τηλεφωνο και ξαναπαιρνεις...
      2. Στην οθονη κλειδωματος παρολο που εχω ενεργοποιημενες να εμφανιζονται εικονιδα ειδοποιησεων, πχ απο messenger , δεν εμφανιζονται αν δεν ξεκλειδωσεις την οθονη και μπεις στην κυρια οθονη
      Αν μπορει καποιος ας βοηθησει
    • Για το 1, δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής.
      Για το 2, πλέον έτσι είναι...δεν μπορείς να κάνεις κάτι :/
    • Παρατηρώ ότι ο ήχος στο ακουστικό bluetooth είναι σημαντικά χαμηλότερος μετά την αναβάθμιση και δυστυχώς βρήκα τέτοιες αναφορές και στο Αγγλόφωνο miui.com. Και η απόκριση στο άναμμα της οθόνης με το fingerprint έχει γίνει πιο αργή.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Για το 1, δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής.
      Για το 2, πλέον έτσι είναι...δεν μπορείς να κάνεις κάτι :/
      Για το 1 , το εχω δοκιμασει ηδη..σ ευχαριστω αλλα δεν εχω δει διαφορά
    • Διαφήμιση
    • Πολύ πιθανό να είναι bug. Μπορείς να δοκιμάσεις factory reset, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει :/