Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Λοιπόν το τσεκαρισα και αυτό που έχω μαζί μου είναι 9.
      Ερώτηση δική μου τώρα:
      Υπάρχει το Nova go επίσημα στο store?

amavroudis έχεις δίκιο λάθος μου.

Στάλθηκε από το M40_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Ο/H Achilleas1956 έγραψε:

Ερώτηση δική μου τώρα:

Όχι από όσο ξέρω. Το κατεβάζεις αλλού, το εγκαθιστας και υπάρχει μια εφαρμογή που αλλάζει προσανατολισμό στις εφαρμογές γιατί το nova go είναι με λάθος προσανατολισμό. Εγώ εκεί κόλλησα γιατί δεν βρήκα την εφαρμογή αυτή

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Λίγο το προσοχή στις μη αναγκαίες παραθέσεις...
      Δεν το κάνει καλά το tapatalk. Θα το κάνω χειροκίνητα από δω και πέρα

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H Achilleas1956 έγραψε:

Ερώτηση δική μου τώρα:

Όχι από όσο ξέρω. Το κατεβάζεις αλλού, το εγκαθιστας και υπάρχει μια εφαρμογή που αλλάζει προσανατολισμό στις εφαρμογές γιατί το nova go είναι με λάθος προσανατολισμό. Εγώ εκεί κόλλησα γιατί δεν βρήκα την εφαρμογή αυτή
      Sent from my Redmi Note 9 Pro using
      Κατεβάζεις με το Downloader (το βρίσκεις ως app στο play store/ πορτοκαλί εικονίδιο) τα:
      1.nova go 3.6.5 (τελευταία version) από apk pure
      2. set orientation (μία version υπάρχει από το 2015 νομίζω και το μόνο που δουλεύει) από apk mirror

_Ρυθμίζεις το set orientation σε automatic
      _Χρειάζεσαι air mouse για να βάλεις username και password στο nova go και γενικά για τον χειρισμό του...
      _ Στην αρχή ίσως σου βγει το nova go πλαγιαστά, παρά τη ρύθμιση στο set orientation: πάτα οκ στο χειριστήριό σου (για να κάνεις allow), βγες από το app, κάνε επανεκκίνηση το box και μετά ξαναμπές και θα ναι ολα οκ... Μπορεί να σου αλλάξει όλο το rotation του μενού σου, αλλά μην ψαρώσεις! Κάνε όλα τα παραπάνω όπως σου λέω...

Γενικά καλά παίζει, χωρίς να είναι τέλειο, αλλά για δεύτερη τηλεόραση (π.χ υπνοδωμάτιο) πέρα από την κύρια τηλεόραση με τον αποκωδικοποιητή ικανοποιεί αρκετά!

Τώρα μετά το reset δεν τα εγκατέστησα γιατί υποπτεύομαι ότι μπορεί να φταίνε κι αυτά, μαζί με το live net tv για τις επανεκκινήσεις !

Θα το δοκιμάσω πως πάει χωρίς sideloaded apps!

Αν χρειαστείς/τε άλλη βοήθεια μου λες/τε...
    • Παρασκευή έκανα reset, σήμερα προ ολίγου ξαναέκανε επανεκκίνηση το cosmote tv!
      Θα μας τρελάνει!
      Και δεν είχα εγκαταστήσει καθόλου sideloaded apps. Μόνο από play store εφαρμογές και μετρημένες...
      Όλα τα updates κτλ

Τα πετάω τα mi box s και μάλλον θα πάω για chromecast με google tv. Διάβασα review από έναν που το αγόρασε και λέει ότι πάει καλά με cosmoteκτλ (είχε mi box s και του έκανε επανεκκινήσεις και κολλήματα)

Κλίνω στο ότι οι διάφορες παρτίδες παραγωγής έχουν διαφορετικό hardware, για αυτό και διαφορετικές οι συμπεριφορές του μεταξύ των χρηστών...

XIAOMI ποτέ ξανά μάλλον!
    • Ο/H ChrisLM έγραψε:

Παρασκευή έκανα reset, σήμερα προ ολίγου ξαναέκανε επανεκκίνηση το cosmote tv!
      Θα μας τρελάνει!
      Και μενα στο 2μερο κανει μια επανεκκινηση μετα απο ρεσετ
    • Ο/H Teo010 έγραψε:

Ο/H ChrisLM έγραψε:

Παρασκευή έκανα reset, σήμερα προ ολίγου ξαναέκανε επανεκκίνηση το cosmote tv!
      Θα μας τρελάνει!
      Και μενα στο 2μερο κανει μια επανεκκινηση μετα απο ρεσετ
      Το mi box s με την αναβάθμιση στο android 9 έγινε ψιλοχάλι... Αυτό κατάλαβα! Έχουν δημιουργηθεί αρκετά issues.
      Πάντως εάν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τις σπαστικές επανεκκινήσεις σε cosmote tv, για μένα θα ήταν πολύ ικανοποιητικό device!
    • Διαφήμιση
    • Οτι VPN και να εχω βαλει στο mi box s, οταν τα ενεργοποιω μετα απο λιγο σταματαει το ιντερνετ στο mi box s.
      Καποια ιδεα? Και αλλο κουσουρι της 9 ??
    • Ο/H Teo010 έγραψε:

Οτι VPN και να εχω βαλει στο mi box s, οταν τα ενεργοποιω μετα απο λιγο σταματαει το ιντερνετ στο mi box s.
      Καποια ιδεα? Και αλλο κουσουρι της 9 ??
      Μεσω εφαρμογής βάζεις vpn ?

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ναι, οποτε ανοιγα την εφαρμογη μου εβγαζε μηνυμα οτι σταματησε το ιντερνετ στο ethernet.
      Tην μονη πατεντα που καταφερα ειναι να ανοιγω το wifi εκεινη την στιγμη και να δουλευει μονο ετσι.
      Μου φαινεται οτι ειναι νεο κουσουρι της αναβαθμισης ...
    • Καλησπέρα σε όλους!!

1η φορά μπήκα και γράφω στο forum.

Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Mi Box S και πρόσφατα αγόρασα ένα USB 256GB Flash disk, το Kingston Datatraveller 3.0.

Δυστυχώς ενώ το Xiaomi Mi Box S βλέπει ότι κάποιο στικάκι συνδέθηκε στο USB, παρόλα αυτά δεν μπορεί να το "αναγνωρίσει" καθώς φαίνεται, οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Να σημειώσω ότι έχω ακόμη ένα USB 256GB Flash disk, το Samsung FIT, το οποίο το βλέπει μια χαρά και παίζει κανονικά και ταινίες ακόμη και 4K που βρίσκονται μέσα. Και τα 2 στικάκια είναι NTFS format.

Οπότε γνωρίζει κάποιος/κάποια εδώ μέσα στο forum, αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αναγνωρίσει το Xiaomi Bi Box S και το Kingston??

Να σημειώσω και ότι στο box τρέχει το τελευταίο διαθέσιμο update που είναι διαθέσιμο παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην το βλέπει το Kingston.

Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kostas_75 έγραψε:

Οπότε γνωρίζει κάποιος/κάποια εδώ μέσα στο forum, αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αναγνωρίσει το Xiaomi Bi Box S και το Kingston??
      Δοκίμασε να συνδέσεις το στικάκι στο PC σου, να το κάνεις Format από εκεί και να ρίξεις μέσα ένα άσχετο αρχείο (ότι να είναι). ;)
      Μετά, βάλτο πάλι πίσω στο Xiaomi Mi Box S και δες αν το διαβάζει σωστά τώρα. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)