Το θέμα είναι αν με κάποιο τρόπο μπορεί να τον βλέπει και ο υπολογιστής (για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο αυτόν στο box π.χ. ταινίες) και να τον βλέπει και το box ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρουμε εκεί τις εφαρμογές
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Ευχαριστώ παιδιά. Θα πειραματιστώ το βράδυ που θα γυρίσω στο σπίτι. Άρα το πρόβλημα μας είναι τώρα η μεταφορά αρχείων από άλλο μέσο. Εγώ για μεγάλα αρχεία θα το δοκιμάσω με άλλο flashακι (flash2) διαφορετικό από αυτό που θα ορίσω ως εσωτερικό αποθηκευτικό (flash1). Θα βγάζω τον το 1 θα βάζω το 2. Θα μεταφέρω τα αρχεία που θέλω στον αποθηκευτικό το tv box έπειτα θα ξαναβάζω το 1 και θα κάνω εκεί τη μεταφορά. Ίσως αν χωρίσω το flash 1 σε 2 partitions με διαφορετικό format να γλυτώσω όλη αυτή τη φασαρία. Παιδιά για μικρά αρχεία τι προτείνετε για ασύρματη μεταφορά? (CLOUD?)?
-
-
@Nemo73 το ES σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία ασύρματα όπως το mi transfer.
Όσο αφορά για τους υπόλοιπους είναι λογικό να έχετε αυτό το πρόβλημα με τους σκληρούς δίσκους ή φλασάκια γιατί από ότι φαίνεται έχει διαφορετική διαμόρφωση αρχείων (android με Windows) άρα πρέπει να κάνεις διαμόρφωση στο δίσκο κάθε φορά. -
μαγκες στο mi box s το netflix και το comsote tv go η εικονα ειναι λιγο εκτος οριων.... χανω δλδ καποια εικονα γυρω γυρω; ειναι νορμαλ αυτο;;;
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
μαγκες στο mi box s το netflix και το comsote tv go η εικονα ειναι λιγο εκτος οριων.... χανω δλδ καποια εικονα γυρω γυρω; ειναι νορμαλ αυτο;;;
-
Τοποθέτησα flasaki 128GB. To tv box μου ζήτησε να κάνει διαμόρφωση. Την πραγματοποιησα και στη συνέχεια το ES μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε. Τι έκανα λάθος?
-
-
Μήπως φταίει που είναι 128gb? Αν το βάλω στον υπολογιστή μου τί format να διαλέξω? Αύριο θα πειραματιστώ και με μικρότερο flash.
-
Μάλλον το βρήκα το πρόβλημα.
-
Εγω έχω βάλει δίσκο 160gb και τον βλέπει απλώς για να το κάνει φορμάτ σαν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ήθελε πρώτα φορμάτ (είχε αρχεία μέσα) από τον υπολογιστή και μετά έκανε κανονικά και το μποξερακι αλλιώς κολλούσε. Το μόνο που είδα στην μεταφορά που έκανε δεν άδειασε καθόλου ο κανονικός εσωτερικός χώρος και το μόνο απκ που μετέφερε ήταν το kodi το οποίο ήταν το μόνο που άμα έβγαζα τον δίσκο δεν φόρτωνε και ζητούσε σύνδεση του δίσκου . Επίσης αν θέλεις να στείλεις από λάπτοπ στον αποθηκευτικό χώρο αρχεία ταινίας με το ES θέλει πολύ χρόνο (17 λεπτά περίπου το 1,2gb) .
-
Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες