Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Ναι το δοκίμασα, και διαγραφή μνήμης δοκίμασα στο cast τίποτα....(ότι έχει γραφτεί παραπάνω στο νήμα το έχω δοκιμάσει)

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το Cast δουλεύει άψογα στο mi box s
      Το πρόβλημα βρίσκεται στην miui 11.
      Έχω το pocophone με miui 11 και μόνο το YouTube μπορώ να κάνω cast από το cast του YouTube.
      Έχω και ένα Mi 5 με miui 10 και το cast δουλεύει άψογα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • παιδες δεν φταινε τα κινητα σας ουτε τα λειτουργικα σας. φταιει ο κακος ο καιρος της xiaomi που εδωσε αυτη την προβληματικη rom στο mi box s.το βγαζω απο το ρευμα το ξανασυνδεω με κενη θυρα usb ολα καλα.του βαζω μετα ενα usb air mouse παει η φωνητικη αναζητηση . ψαχνοντας λυσεις βρηκα οτι δεν υπαρχει καποιος που να μην εχει προβληματα.βρισκομαι σε αναζητηση αλλου αυτο δε το εχω ετοιμο για τα σκουπιδια.και δεν θεωρω βεβαια λυση καθε τρεις και λιγο ειτε γιατι κοπηκε το ρευμα ειτε γιατι του συνδεσα καποιο usb πληκτρολογιο η κατι αλλο να πρεπει να καταφευγω σε μαγικα να το ξανακανω να λειτουργει κανονικα.
    • Ο/H kostasc4 έγραψε:

εμενα δουλευει κανονικα απο xiaomi με lollipop στο mi s με cast
      Λογικά είσαι με miui 10 και κάτω. Το miui 11 έχει το πρόβλημα στο cast

@loulis αντί για usb δεν δοκιμάζεις Bluetooth? Έχω πάνω ήδη συνδεμένο πληκτρολόγιο Bluetooth και mouse Bluetooth και συμπεριφερετε άψογα.
      Μάλιστα με την προηγούμενη έκδοση Android το ποντίκι ενώ ήταν συνδεμένο, δεν εμφάνιζε πουθενά τον κέρσορα, ενώ με το update σε Android 9 έχω κανονικά ποντίκι.

Ok έγινε η μαλακία. Το θέμα είναι πότε έχουν σκοπό να το λύσουν γιατί ο καιρός περνάει κι έχει περάσει ήδη αρκετός.

• Διαφήμιση

Παιδιά όσοι έχετε Miui 11 στο κινητό σας, οπότε έχετε και πρόβλημα με το Cast, στείλτε μια αναφορά στην xiaomi από το κινητό σας ώστε να υπάρξουν πιθανότητες διόρθωσης σε μελλοντικό update

• Ο/H echaosad έγραψε:

@loulis αντί για usb δεν δοκιμάζεις Bluetooth? Έχω πάνω ήδη συνδεμένο πληκτρολόγιο Bluetooth και mouse Bluetooth και συμπεριφερετε άψογα.
      Μάλιστα με την προηγούμενη έκδοση Android το ποντίκι ενώ ήταν συνδεμένο, δεν εμφάνιζε πουθενά τον κέρσορα, ενώ με το update σε Android 9 έχω κανονικά ποντίκι.

μαλλον αυτο θα κανω και βλεπουμε.γιατι σαν μηχανημα αξιζει.το μετα το update αρχισαν τα προβληματα.εχεις παντως δικιο το ποντικι συμπεριφερεται καλυτερα.αλλα οπως αναφερεται και παραπανω να δουμε ποτε θα ευαρεστηθουν να δωσουν καποια διορθωση
    • Εμένα λειτουργουσε μια χαρά μέχρι που μου έβγαλε πριν μερικές ημέρες να κάνω update. Έκανα το update των +600mb και επανεκκίνηση.
      Μετά το update εκεί που βλέπω ταινία... Απλά κλείνει το WIFI...
      Δεν χάνει το σήμα... Απλά κανει μόνο του turn off το WiFi...
      Πάω στις ρυθμίσεις και το βρίσκω σβηστό.
      Έκανα reset την συσκευή αλλά τιποτα.

Ωραία πράγματα. Επίσης και με το Bluetooth ηχείο έχω θέμα, συνεχόμενες αποσυνδέσεις οπότε μέχρι και ταινίες γιοκ (δεν έχει έξοδο ήχου η τηλεόρασή μου είναι τα monitor με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή της LG που τα πουλάει ως tv). Έχω στείλει στην xiaomi τα bugs αλλά μέχρι να τα φτιάξουν το box για εμένα αυτή τη στιγμή είναι άχρηστο. Απογοήτευση στην απογοητεύση πάει το πράγμα πια με την Xiaomi.

• Διαφήμιση

Μετά το format το , Netflix παίζει αυτόματα σε ήχο 5.1 και δεν μπορώ να αλλάξω την ένταση. Εάν γυρίσω σε ήχο που να μην είναι 5.1 δεν έχω θέμα. Γιατί;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk