Ναι από κινητό έγινε το λάθοςΟ/H amavroudis έγραψε:
Μάλλον εδώ ήθελες να γράψεις...
USB to Ethernet adapter για mibox
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι από κινητό έγινε το λάθοςΟ/H amavroudis έγραψε:
Μάλλον εδώ ήθελες να γράψεις...
USB to Ethernet adapter για mibox
Μήπως έχεις συνδέσει ασύρματο πληκτρολόγιο η ποντίκι;;Ο/H g7maks έγραψε:
Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Ναι δυστυχώς στο box s υπάρχουν αυτά τα κουλά αραιά συχνά. Δες παρακάτω στον οδηγό μου βήμα βήμα θα σε βοηθήσει να βρεις την λύση που θες.Ο/H g7maks έγραψε:
Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση?
Ο/H tasos17 έγραψε:
Μήπως έχεις συνδέσει ασύρματο πληκτρολόγιο η ποντίκι;;Ο/H g7maks έγραψε:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Κάνε αναγκαστική διακοπή την εφαρμογή και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και άνοιγμα πάλι την εφαρμογή.Ο/H mathematica έγραψε:
μήπως έχει κανείς ιδέα γιατί ,ενώ μπαίνει κανονικά στο μενού του Netflix,αδυνατεί να παίξει κάποιο τίτλο γράφοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον τίτλο και σταματάει να φορτώνει στο 4%.Αυτό βέβαια συμβαίνει για ότι διαλέξεις!Έκανα επανεκκίνηση και επαναφόρτωση του προγράμματος αλλά τίποτα.Δεν υπάρχει θέμα ίντερνετ γιατί από την συσκευή chromecast μπαίνει κανονικά.Είναι σίγουρα θέμα του box....