Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Καλησπέρα. Εδώ και δυο μέρες εχω το εξής πρόβλημα: ενώ μπαίνω κανονικα στο περιβάλλον του tv box και ανοίγω κανονικά εφαρμογές τύπου netflix Cosmote tv και youtube, οταν πατάω πάνω στο βίντεο μου βγάζει οτι υπάρχει πρόβλημα.. σε ολες τις παραπάνω εφαρμογές το ίδιο.. αρα το πρόβλημα εχει να κάνει οχι με τις εφαρμογές αλλά με την προβολή βίντεο γενικότερα.. το αντιμετωπίζει κάποιος αλλος;; υπάρχει λύση;;
    • Ο/H Smaraki έγραψε:

Καλησπέρα. Εδώ και δυο μέρες εχω το εξής πρόβλημα: ενώ μπαίνω κανονικα στο περιβάλλον του tv box και ανοίγω κανονικά εφαρμογές τύπου netflix Cosmote tv και youtube, οταν πατάω πάνω στο βίντεο μου βγάζει οτι υπάρχει πρόβλημα.. σε ολες τις παραπάνω εφαρμογές το ίδιο.. αρα το πρόβλημα εχει να κάνει οχι με τις εφαρμογές αλλά με την προβολή βίντεο γενικότερα.. το αντιμετωπίζει κάποιος αλλος;; υπάρχει λύση;;
      Όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Πάντως σε εσένα είναι περίεργο που το κάνει σε τόσες εφαρμογές.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με απεγκατασταση και επανεγκατάσταση των εφαρμογών και αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο box.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mysterysolver έγραψε:

Αυτό έκανα ξεκινάει το pair και δεν γίνεται ποτέ.
      Για τι ακουστικά μιλάμε; Τι μάρκα είναι;

Προσωπικά έχω καταφέρει να συνδέσω 2 διαφορετικά ακουστικά στο box χωρίς κάποιο πρόβλημα. Και τα δύο Xiaomi βέβαια αλλά με Chinese version.
    • Ο/H bagb88 έγραψε:

Ο/H Smaraki έγραψε:

Καλησπέρα. Εδώ και δυο μέρες εχω το εξής πρόβλημα: ενώ μπαίνω κανονικα στο περιβάλλον του tv box και ανοίγω κανονικά εφαρμογές τύπου netflix Cosmote tv και youtube, οταν πατάω πάνω στο βίντεο μου βγάζει οτι υπάρχει πρόβλημα.. σε ολες τις παραπάνω εφαρμογές το ίδιο.. αρα το πρόβλημα εχει να κάνει οχι με τις εφαρμογές αλλά με την προβολή βίντεο γενικότερα.. το αντιμετωπίζει κάποιος αλλος;; υπάρχει λύση;;
      Όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Πάντως σε εσένα είναι περίεργο που το κάνει σε τόσες εφαρμογές.
      Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με απεγκατασταση και επανεγκατάσταση των εφαρμογών και αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο box.
      Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας από το ρεύμα το box. Οταν επαναλειτούργησε ολα επαιζαν μία χαρά!
    • Ο/H Smaraki έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας από το ρεύμα το box. Οταν επαναλειτούργησε ολα επαιζαν μία χαρά!
      :lol: :lol: :lol: :lol: Power Reset :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Vstromakias έγραψε:

Κατεβάστε το Nova GO Tablet App APK Android

Το περνάς σε στικ και κάνεις εγκατάσταση στη συσκευή
      το 'κανα αλλα δεν κάνει σωστή εγκατάσταση βασικά κολλάει
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα,

δεύτερη μέρα χωρίς λειτουργία το χειριστήριο του mi box s .Επειδή έχω επιλέξει την αυτόματη ενημέρωση του συστήματος παίζει να είναι κάποιο κόλλημα; Κάποιο πρόβλημα της ενημέρωσης. Κι αν όχι, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε λειτουργία; Σας ευχαριστώ..
    • Ο/H Billy23i έγραψε:

Καλησπέρα,

δεύτερη μέρα χωρίς λειτουργία το χειριστήριο του mi box s .Επειδή έχω επιλέξει την αυτόματη ενημέρωση του συστήματος παίζει να είναι κάποιο κόλλημα; Κάποιο πρόβλημα της ενημέρωσης. Κι αν όχι, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε λειτουργία; Σας ευχαριστώ..
      Έχεις δοκιμάσει μήπως έμεινε από μπαταρία;

Αν δεν έχεις θέμα με τις μπαταρίες googlαρε για pairing remote control with mi box s. Έχει λογικά κάποιο συνδιασμό πλήκτρων για να συνδεθεί.

Έτσι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί;

Σου έκανε κάποια ενημέρωση τώρα τελευταία το box;

Τέλος παλαιότερα είχε αναφερθεί από χρήστες ότι είχαν πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ και οφειλόταν σε ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι που είχαν συνδέσει. Έχεις εσύ κάτι τέτοιο πάνω στο box.
    • Μπαταριες αλλαξα και σίγουρα θέμα μπαταρίας δεν είναι. Εχω κουμπώσει στο box θύρα πολλαπλών θέσεων usb με ethernet. Έχω ασύρματο πληκτρολόγιο επάνω όπως κ ποντίκι. Σε ευχαριστώ για τη πληροφορία, για το μήνυμα. Θα τα αφαιρέσω ,θα κάνω μια επανεκκίνηση και θα επικοινωνήσω..
    • Καλησπέρα ομάδα.

χω το εξής θέμα: Σε απόσταση πείπου 80μ υπάρχει το μόντεμ της wind στο οποίο έχω συνδεμένη μια εξωτερική κεραία TP Link ώστε να πιάνω WIFI (πιάνω φουλ σήμα σε κινητά και λάπτοπ). Στο mi box που έχω συνδεμένο στην τηλεόρασή μου, ξαφνικά δεν βρίσκει καθόλου το δίκτυο. Αν κάνω hotspot το WIFI μέσω του κινητού, πάλι δεν το βρίσκει. Αν κάνω hotspot το 4G, το βρίσκει και συνδέεται κανονικά. Θεωρητικά, κάτι παίζει με τις συχνότητες (?) σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Διορθώνεται με κάποιο τρόπο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ioannis Palierakis έγραψε:

Καλησπέρα ομάδα.

χω το εξής θέμα: Σε απόσταση πείπου 80μ υπάρχει το μόντεμ της wind στο οποίο έχω συνδεμένη μια εξωτερική κεραία TP Link ώστε να πιάνω WIFI (πιάνω φουλ σήμα σε κινητά και λάπτοπ). Στο mi box που έχω συνδεμένο στην τηλεόρασή μου, ξαφνικά δεν βρίσκει καθόλου το δίκτυο. Αν κάνω hotspot το WIFI μέσω του κινητού, πάλι δεν το βρίσκει. Αν κάνω hotspot το 4G, το βρίσκει και συνδέεται κανονικά. Θεωρητικά, κάτι παίζει με τις συχνότητες (?) σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Διορθώνεται με κάποιο τρόπο?
      Φίλε πρέπει να αλάξεις το κανάλι που εκπέμπει το ρουτερ