Ευχαριστώ @mimis75. Το επόμενο θέμα λοιπόν είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στην κεραία! Έχω δοκιμάσει διάφορες IP που έχω στο διαδίκτυο για τις tp-link αλλά δεν είναι καμία

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ κεραία σου θα έχει μια IP από το εσωτερικό σου δίκτυο. Λόγω ότι είναι λογικά σε DHCP θα έχει πάρει οποιαδήποτε μέσα στο δίκτυο που μοιράζει το ρούτερ σου.Ο/H Ioannis Palierakis έγραψε:
Ευχαριστώ @mimis75. Το επόμενο θέμα λοιπόν είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στην κεραία! Έχω δοκιμάσει διάφορες IP που έχω στο διαδίκτυο για τις tp-link αλλά δεν είναι καμία
Καλησπέρα. Πες μας τι ακριβός θες να κάνεις ?? Γιατί δεν συνδέεις το box με Hdmi στην smart tv LG ?Ο/H dimizouna έγραψε:
Καλημέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζετε πως μπορώ να κάνω mirror το tv box s και αν γίνεται σε μια tv smart lg (όχι με κινητό).
Φιλε μου δεν έχω πιάσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.Ο/H dimizouna έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση φίλε μου.Το tv box το έχω στο σαλόνι σε μια tv Samsung χωρίς smart δυνατότητες,μόνιμα με hdmi σύνδεση.Εχω βάλει το cosmote tv και θα ήθελα αν μπορούσα να το κάνω mirror στην smart tv lg που έχω στην κρεβατοκάμαρα.
Ωραία! Έκανα καλή προσπάθεια!Ο/H dimizouna έγραψε:
Ακριβώς φίλε μου.