Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Αυτό ακριβώς, με κωδικούς nova δεν λειτουργεί ακόμα
-
εχει παρει κανενς αναβαθμιση τη τελευταια βδομαδα ?
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Στο mi box λειτουργεί κανονικά απλά πρέπει να έχεις κάνει σύμβαση με τα νέα eon προγράμματα.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Εγώ την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, άπο ότι λένε όμως έχει εξαφανισθεί πλέον
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
εμενα μου την εβγαλε δεν την εκανα και τωρα που τη ψαχνω δε τη βγαζει καν
-
Ήμουν μία βδομάδα χωρίς την τηλεόραση, και σήμερα το box έκανε αναβάθμιση (αυτό με το security patch Ιουλίου και το νέο splash screen που γράφει AndroidTV).
Πλέον το box δεν έχω write access στον εξωτερικό σκληρό δίσκο 1Tb.
Έχει βγει κάποιο fix, ή γνωρίζετε πώς μπορώ να κάνω downgrade;
Χωρίς την χρήση εξωτερικού σκληρού το box μού είναι άχρηστο !!!
Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro -
Καλησπέρα. Μου έφερε ο πατέρας μου το μποξακι γιατί του έβγαλε αναβάθμιση και δεν ήξερε να τη κάνει ο ίδιος. Την έκανα και απο εκείνη τη στιγμή κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Έχει παρουσιάσει αλλού το πρόβλημα; Αγορά απο ελληνικό κατάστημα.
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Καλησπέρα. Μου έφερε ο πατέρας μου το μποξακι γιατί του έβγαλε αναβάθμιση και δεν ήξερε να τη κάνει ο ίδιος. Την έκανα και απο εκείνη τη στιγμή κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Έχει παρουσιάσει αλλού το πρόβλημα; Αγορά απο ελληνικό κατάστημα.
εγω πρωτα εκανα επανναφορα εργοσταιακων και μετα εκανα την αναβαθμιση και ειναι κομπλε -
Το θέμα είναι αν γνωρίζει κάποιος το τρόπο για επισκευή. Έγινε δοκιμή με 3 img με το burning tool αλλά τζίφος (κολλάει στο ddr και δε προχωράει). Εννοείται ότι η διαδικασία έγινε με test point. Αν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό για δοκιμή θα είναι καλοδεχούμενο.
-
Όλα τέλεια τελικά. Έλειπε το password.bin για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες