και γω το ιδιο θεμα με το τηλεκοντρολ
θεμα αναβαθμισης λογισμικου η θεμα ενημερωσης εφαρμογης ?
θεμα αναβαθμισης λογισμικου η θεμα ενημερωσης εφαρμογης ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω έχω 2 mi box και το πρόβλημα το κάνει μόνο στο ένα. Δοκίμασα να κανω αλλαγή τα χειριστήρια αλλα δεν φταίνε αυτά. Μηπως δεν έκατσε καλα η αναβάθμιση στο ένα από τα δύο?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε ολους το ίδιο συμβαίνει και είναι bug της αναβάθμισης.
Ποιο πιθανό είναι να μην λειτουργεί το chromecast αν έχεις κινητό xiaomi με Miui 10 και πάνω.Ο/H wankel13 έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους.
Δεν μου λειτουργεί το Chromecast στο box ,έχει Android 9.εκανα clear data k downgrade την εφαρμογή, επανεκκίνηση αλλά και πάλι δεν λειτουργεί.συμβαινει και σε κανέναν άλλο;
Ναι δεν το βρίσκω και πουθενά στο ίντερνετ σαν πρόβλημα .Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχω το MI Box 4 και δεν έχω τα προβλήματα που αναφέρεις με το Netflix.![]()
Σε μένα πάντως, που είχα το ίδιο ζήτημα, το προβλημα ήταν ότι το ρούτερ μου δεν επέτρεπε το casting. Είχε μια επιλογή που δεν επέτρεπε(δεν το θυμάμαι ακριβώς όμως) την αλληλεπίδραση συσκευών. Το κατάλαβα όταν μετέφερα το box σε άλλο δίκτυο και το cast δούλεψε αμέσως. Δοκίμασε σε άλλο wifi με διαφορετικό ρούτερ να δειςΟ/H wankel13 έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους.
Δεν μου λειτουργεί το Chromecast στο box ,έχει Android 9.εκανα clear data k downgrade την εφαρμογή, επανεκκίνηση αλλά και πάλι δεν λειτουργεί.συμβαινει και σε κανέναν άλλο;
Και για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα να σας αναφέρω πως το έλυσα μετά από πολύ ψάξιμο. Το συγκεκριμένο boxaki έχει θέμα με μερικά router στο channel width. Το δικό μου συνδέεται σε ένα tplink powerline. Κάπου διάβασα λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξω το width από 80 σε κάτι χαμηλότερο. Το κατέβασα λοιπόν στα 40 και από τότε όλα καλά. Έχασα βέβαια Λίγο από ταχύτητα αλλά πάλι συνδέονται πολύ ψηλότερα από ότι αν συνδεομουν στα 2.5.Ο/H sotsp έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση και εγώ. Κάτοχος από προχθές του συγκεκριμένου box. Το πήρα σαν δεύτερο και ήταν ήδη στημένο το android 9 tv. Μου ήρθε με το που το άνοιξα και ένα security update περίπου 600 mb. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δυσκολεύεται πολύ να συνδεθεί στο 5g δίκτυο wifi του tplink powerline του σπιτιού μου καθώς και στο αντίστοιχο miwifi router που εχω. Κάνω συνεχείς προσπάθειες για να συνδεθεί τελικά. Στα 2.5g δίκτυα συνδέεται αμέσως. Επίσης αν το κλείσω ενώ είμαι συνδεδεμένος στο 5g δίκτυο και πάω να το ανοίξω και πάλι, ξανασυνδεομαι με πολύ προσπάθεια. Στα 2.5g δίκτυα δουλεύει άψογα. Έχω αλλάξει και το κανάλι στο 5g δίκτυο βάζοντας μικρό, το 38, αλλά πάλι τα ίδια. Οι υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού συνδέονται απροβληματιστα στο ίδιο 5g δικτυο. Όταν κάνω hotspot το κινητό μου με 5g επίσης συνδέεται απροβληματιστα.Περνάει καμία ιδέα από κανένα τι μπορεί να φταίει. Μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση στο router το κεντρικό της wind?
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk