Η αλλιώς ανοίγουμε το τηλέφωνο και πληκτρολογούμε *#*#4636#*#*
Sorry το ξέχασα νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι.
Sorry το ξέχασα νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμάλιστα...και όπου δεν έχει 4G(LTE) απλά δεν έχεις τηλέφωνο!!!Ο/H Germak έγραψε:
Μετα από άπειρες ώρες δοκιμών για το τι δουλεύει καλύτερα και με βάση την ποιότητα σήματος και την μπαταρία για Ελλάδα η καλύτερη ρύθμιση που βρήκα είναι αυτή.
Όποιος θέλει το βάζει και το δοκιμάζει.
γιατί στην Ελλάδα έχουμε 4G(LTE), 3G(WCDMA), και 2G(GSM)Ο/H Germak έγραψε:
Γιατι δεν έχεις τηλέφωνο???
1.τι ένδειξη σου δίνει πάνω δεξιά όταν λες ότι δεν πιάνεις 3g?Ο/H Germak έγραψε:
Αρα εγώ στο σπίτι μου που δουλεύει χωρίς να πιάνει 3g παίρνω σήμα από τον Άρη?
UMTS offers a consistent set of services to mobile computer and phone users, no matter where they are located in the world. UMTS is based on the Global System for Mobile (GSM)
Μια χαρά δουλεύει φίλε μου δοκίμασε το και πες μας.
Εξάλλου είναι και default στην global rom στο mi8.
1.δεν πιάνω 3g καρατσεκαρισμενο μόνο edge πιάνει.ειμαι σε γούβα.Ο/H xnikos έγραψε:
1.τι ένδειξη σου δίνει πάνω δεξιά όταν λες ότι δεν πιάνεις 3g?Ο/H Germak έγραψε:
Αρα εγώ στο σπίτι μου που δουλεύει χωρίς να πιάνει 3g παίρνω σήμα από τον Άρη?
UMTS offers a consistent set of services to mobile computer and phone users, no matter where they are located in the world. UMTS is based on the Global System for Mobile (GSM)
Μια χαρά δουλεύει φίλε μου δοκίμασε το και πες μας.
Εξάλλου είναι και default στην global rom στο mi8.
2.όπως βλέπεις παρακάτω το UMTS δεν περιλαμβάνει όλα τα 3g δίκτυα, πχ η vodafone λείπει
List of UMTS networks - Wikipedia
3.είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι η default ρύθμιση της ρομ, χωρίς GSM μέσα?!!
4.στο kenzo μου δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στην παραπάνω ρύθμιση το UMTS
5.το screenshot σου είναι κομμένο, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις TD-SCDMA,GSM/WCDMA and LTE που είναι και το default?
Η δική μου rom είναι xiaomi.eu/xtrvΟ/H xnikos έγραψε:
η rom στο Mi8 είναι china/xiaomi.eu based? μήπως έχει να κάνει με τα tweaks από εκεί?