Εχω το συγκεκριμένο κινητό που γράφω στον τίτλο ένα μισή χρόνο περίπου είναι μια χαρά προς το παρών δεν μ έχει τύχει κάτι σοβαρό,παρά μόνο ένα πρόβλημα που δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.Οταν ανοίγω μια εφαρμογή οτιδήποτε είναι παιχνίδια messenger Microsoft excel κλπ εκτος από facebook,instagram,youtube και μερικά ακόμα που δεν βγάζει το μύνημα,να πω ότι είναι αυτό το μύνημα που βγάζει αφού ανοίξω την εφαρμογή και κάνω τεστ στην μπαταρία για τυχόν προβλήματα: οι εφαρμογές καταναλώνουν υπερβολική ενέργεια (δεν το θυμάμαι ακριβώς),και μετά πατάω επίλυση και κλείνει την εφαρμογή που άνοιξα,τι μπορώ να κανω
Xiaomi redmi 4 πρόβλημα μπαταρίας??
-
-
-
Η πρώτη φωτογραφία είναι οι πληροφορίες και η δεύτερη είναι το πρόβλημα που βγάζει σε σχεδόν όλες τις εφαρμογες
-
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Όλα καλά. Αυτό που περιγράφεις είναι το miui battery optimization.
-
Κατάλαβα εγώ το έκανα θέμα απλά για το αν επηρεασει την μπαταρία οπότε όταν ανοίγω μια εφαρμογή δεν χρειάζεται να μπαίνω εδώ κατευθείαν και να το κάνω επίλυση γιατί μετά από αυτό όταν ξανανοιγω για δεύτερη φορά μια εφαρμογή και ξαναμπαινω για δεύτερη φορά εδώ δεν μ βγάζει κάποιο πρόβλημα οκ ευχαριστώ νόμιζα ότι μπορεί να εξαντλεί την μπαταρία αν είναι όπως λες θα το αφήνω έτσι όπως έχει σε ευχαριστώ.Και μια άποψη για κάτι άλλο.Σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi redmi note 6a το βρήκα στα 87 με μεταφορικά τα πάντα λες ότι αξίζει πιστεύω στην τιμή που είναι(εγώ το βρήκα φθηνότερα όπως είπα ότι είναι από τα καλύτερα vakue for money μέχρι 100 ευρώ ίσως και παραπάνω,τι λες αξίζει?
-
Επισης ψαχνωντας στο ίντερνετ βρήκα τώρα αυτό είναι από το Reddit στα σχολεία γράφουν κάποια πράγματα να κάνεις για επίλυση
MIUI 8 battery optimization issue. Can you tell how to 'undo' the highlighted settings from camera app : Xiaomi -
Ο/H Isumbando έγραψε:
Σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi redmi note 6a το βρήκα στα 87 με μεταφορικά τα πάντα λες ότι αξίζει πιστεύω στην τιμή που είναι(εγώ το βρήκα φθηνότερα όπως είπα ότι είναι από τα καλύτερα vakue for money μέχρι 100 ευρώ ίσως και παραπάνω,τι λες αξίζει?
-
Ο/H Isumbando έγραψε:
Επισης ψαχνωντας στο ίντερνετ βρήκα τώρα αυτό είναι από το Reddit στα σχολεία γράφουν κάποια πράγματα να κάνεις για επίλυση
MIUI 8 battery optimization issue. Can you tell how to 'undo' the highlighted settings from camera app : Xiaomi
Αν νομίζεις ότι σου τρώει κάτι τη μπαταρία ανέβασε τα στατιστικά από τη χρήση της να δούμε. -
Οχι ξέχασα να αναφέρω δεν είναι για μένα αλλά για την μητέρα μ είναι ότι χρειάζεται πιστεύω για απλή χρήση.
-
Καλό, απλό τηλέφωνο.
Ότι και να έχει κάνει για την μητέρα σου μια χαρά... -
Ευχαριστώ το έχω παραγγείλει εδώ και μέρες διάβασα καποιες γνώμες και είπα να ρωτήσω και από εδω οπου ασχολούνται λίγο παραπάνω με xiaomi ..Επισηςματακι που ανέφερα πριν που είπες ότι είναι optimization?Αν είδες το λινκ που έστειλα πριν λενε να κάνεις κάποια πράγματα για να εξαφανίστει εντελώς,να δοκιμάσω κάποια από αυτά?
-
Δοκίμασε αν θέλεις. Δεν έχω άποψη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα