Και από εμένα όλα καλά με την 9.4.11 και τα 1.5b
XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Και σε μένα όλα οκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τελικά θα πάμε στην 1.6;
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Τελικά θα πάμε στην 1.6;
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
-
-
Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και μετά από πολλές δοκιμές για το τι φταίει κατέληξα πως το πρόβλημα οφειλόταν στην ταυτόχρονη ύπαρξη magisk-busybox-tweaks.
Πρόβλημα με "πάγωμα" τηλεφώνου κατά την διάρκεια της φόρτισης -
Καλησπέρα. Βγήκε επιτέλους η έκδοση 1.6 που με παίδεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λόγω των αλλαγών στο Magisk Module. Εκτός από κάποιες μικρές βελτιώσεις στο αρχείο του GPS (βασικά ενσωμάτωση των tweaks μας σε ρυθμίσεις της Xiaomi έως και τον Μάιο περίπου), δεν θα βρείτε νέα tweaks.
Ακόμα ερευνούμε το θέμα κάποιων συσκευών που έχουν πρόβλημα με τη φόρτιση, ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης των XTRV_tweaks. -
Περάστηκαν τα 1.6 όλα φαίνονται εντάξει.
Όπως είπες το θέμα με την φόρτιση δεν είναι σε όλες τις συσκευές. Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Κανα νέο με τη φόρτιση;θέλω να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μη δε χτυπήσει κανένα ξυπνητήρι..
-
Προς το παρόν δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Σε ότι αφορά τη φόρτιση θα βγει μια έκδοση (καλώς εχόντων των πραγμάτων από εβδομάδα) για εκείνους που έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα με αυτό. Και συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα.
-
Δηλαδή αν πέσει σε βαθύ ύπνο όπως του φίλου πιο πάνω και θέλει reboot,το ξυπνητήρι θα χτυπήσει πάρα ταύτα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες