Καλησπέρα σε όλους σήμερα ήρθε στα χέρια μου σφραγισμένο το mi max 3.ολα ωραία το ανοίγω κ ξαφνικά πάνω δεξιά πρόβλημα η οθόνη!!!έχει κάποιο άλλο μέλος τετοιο πρόβλημα?
Mi max 3 λίγων ωρών με πρόβλημα οθονης
-
-
Από ότι βλέπω με zoom, επεκτείνεται και στο πλαίσιο και όχι μόνο στην αναμμένη οθόνη και φαίνεται σαν "οβάλ δακτυλιά". Μπορεί να είναι κατάλοιπο από την ζελατίνα που είχε μπροστά. Σβύσε το κινητό και καθάρισε προσεκτικά την οθόνη με κατάλληλο καθαριστικό.Ο/H Giannisrip1313 @gmail.com έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σήμερα ήρθε στα χέρια μου σφραγισμένο το mi max 3.ολα ωραία το ανοίγω κ ξαφνικά πάνω δεξιά πρόβλημα η οθόνη!!!έχει κάποιο άλλο μέλος τετοιο πρόβλημα?
-
Το έκανα φίλε μου αλλά τπτ
-
Για δες την οθόνη σβυστή σε φωτισμό φθορίου (κατά προτίμηση) να δεις τι γίνεται. Αν φαίνεται, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και καθαρή αλκοόλη για καθαρισμό.Το ότι ήρθε σφραγισμένο δεν λέει και τίποτα... μερικά κινεζομάγαζα είναι μεγάλες σουπιές. Μήπως το άνοιξαν και σου πέρασαν tempered glass;Ο/H Giannisrip1313 @gmail.com έγραψε:
Το έκανα φίλε μου αλλά τπτ
-
Από Κίνα το πήρες ?
Με το κατάστημα ξεκίνησες επικοινωνία ? -
Κετευθειαν επικοινώνησα με το καταστημα.τους έστειλα κ φωτογραφία κ το κινητό το έστειλα κ μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση άμεσα γιατι είναι doa.εντωμεταξυ παρατήρησα ότι στο πολύ φωτεινό λευκό δεν φαινότανε αλλά σε χρώματα φαινότανε όπως κ σε φωτογραφιες
-
Αφού το αποδέχτηκαν και θα γίνει αντικατάσταση δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο...συμβαίνουν κι αυτά καμία φορά
-
Κ επειδή έβαλα χέρι στον κουμπαρά..
τελικά θα δώσω διαφορά κ θα πάρω το black shark!!δεν ξέρω αν έκανα σωστή επιλογή αλλά πήγα εκεί λογο 845 snapdragon -
Για 845 θα μπορούσες να πάρεις και το ποκο, άσχετο αν δεν τα αξίζει βέβαια...
Αυτό που πήρες δεν έχει miui επίσης... -
θα σου έλεγα να το ακυρώσεις, είναι καθαρά για game, δεν έχει MIUI αλλά άλλο, δικό του λειτουργικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0