@angarato_surion Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών έχει επιλογή για αυτόματη απόκρυψη...μήπως αυτό ψάχνεις?
Διάφορα mods, patches και λοιπά "κολπάκια" που ψαρεύουμε από το διαδίκτυο
-
-
Change Call UI [no root] - (αλλαγή εμφάνισης κλήσης)
Αλλαγή εμφάνισης κατά την εισερχόμενη, εξερχόμενη και κατά την διάρκεια κλήσης.
- Αρχικά λήψη της εφαρμογής από το link παρακάτω
- Εγκαταστήστε και αφήστε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα
- Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές > κλικ σε τρεις κουκκίδες > κάντε κλικ στην προεπιλεγμένη εφαρμογή > μεταβείτε στο τηλέφωνο και επιλέξτε εφαρμογή τηλεφώνου
- Τώρα έχει γίνει αλλαγή του UI κλήσης, μεταβείτε στο τηλέφωνο και ελέγξτε το (συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την προεγκατεστημένη εφαρμογή τηλεφώνου ή όποια θέλετε).
Το δοκίμασα σε official global stable 10.2.1.0 (android 8.1)
Το βρήκα εδώ (και από εδώ κατεβάστε το .apk και διαβάστε περισσότερα) [ NO ROOT ] Change Call UI From MIUI to Android Pie - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45) που συνεχίζεται από το 1ο post -
Ο/H thanfun έγραψε:
@angarato_surion Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών έχει επιλογή για αυτόματη απόκρυψη...μήπως αυτό ψάχνεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@angarato_surion σωστα το εχεις, δεν ξερω γιατι σου συμβαινει η αυτοματη αποκρυψη (μαλλον απενεργοποιηση οπως το λεει, εχεις δικιο) ...
-
Έγχρωμη μπαταρία και ποσοστό μπαταρίας εκτός εικονιδίου (στα δεξιά)
Κατεβάζετε το συνημμένο αρχείο.
Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root χειροκίνητα με root explorer (ή παρόμοιο) και απλή τοποθέτηση του αρχείου com.android.systemui που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot.
Για απεγκατάσταση απλά σβήστε το εν λόγω αρχείο και reboot.
Το βρήκα εδώ
Ο/H thanfun έγραψε:
Έγχρωμη μπαταρία και ποσοστό μπαταρίας εκτός εικονιδίου (στα δεξιά)
Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root χειροκίνητα με root explorer (ή παρόμοιο) και απλή τοποθέτηση του αρχείου com.android.systemui που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot.
Για απεγκατάσταση απλά σβήστε το εν λόγω αρχείο και reboot.
Το βρήκα εδώ
Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45) που συνεχίζεται από το 1ο post
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Ποιο από όλα είναι; δεν ξέρω ρώσικα;
και ουτε κι εγω ξερω ρωσικα φιλε (οπως εχω ξαναπει), δουλευει φουλ google translate και γι αυτο βαζω το link με google translate για να το βλεπετε σε ελληνικα οπως κι εγω, δεν σου βγηκε ελληνικα?...ε πως να σου βγει ξεχασα (παλι δικιο εχεις)...το διορθωσα κι αυτο ... i am sorry -
Κάντε λογαριασμό στο 4pda για να κατεβάζετε,αξίζει!
-
βρήκα και κάτι που το ήθελα και έψαχνα
Σκούρο call ui (εμφάνιση κατά την κλήση, όχι πια αυτό το λευκό) και μεγάλη εικόνα καλούντος (εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις)
Σκούρο φόντο κλήσης και μεγαλύτερη εικόνα καλούντος για εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις (εισερχόμενες από αριθμούς εκτός επαφών, δεν αλλάζει η φουλ εικόνα εισερχόμενης κλήσης από αριθμό επαφής)
Ο τρόπος που βρήκα θέλει root (αν κάποιος θέλει ας το βάλει σε zip για twrp και ας μου πει).
Απλά κατεβάζεις το αρχείο InCallUI.apk που δίνω και με root explore το βάζεις στο system/priv-app/InCallUI με τα κατάλληλα permissions (το original αρχείο καλό είναι να το κρατήσουμε αλλάζοντας την κατάληξη πχ InCallUI.apkk για εύκολη επαναφορά).
Μετά επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
Υπόψιν αν και το δοκίμασα σε official global stable 10.2.1.0 ROM όπου τα apk είναι odexed δεν πείραξα τον φάκελο oat που έχει τα αρχεία .InCallUI.odex, InCallUI.vdex και δούλεψε μια χαρά. Λέει ότι κάνει και για άλλες ROM, δοκιμάστε...και έχει και επιπλέον εκδοχές (δείτε και διαβάστε στην πηγή), αν θέλετε πείτε να σας δώσω...
Κατέβασμα από εδώ
Το βρήκα εδώ
Μια γενική παρατήρηση (και υπενθύμιση μιας και το έχω ξαναπεί) για όλα αυτά τα μεμονωμένα "κολπάκια" που ανεβάζω,
όλα αυτά λοιπόν δεν είναι δικό μου επίτευγμα διότι απλά τα βρίσκω έτοιμα, τα δοκιμάζω και τα μοιράζομαι...πράγμα που αν και θέλει χρόνο είναι τελείως διαφορετικό από την δουλειά των δημιουργών και την δουλειά που κάνει πχ ο φίλος @BanditGR με τα tweaks του ή ο @UserXP με τα patches του ο οποίος κοπιάζει για να τα δημιουργήσει, συλλέξει, δοκιμάσει, προσαρμόσει, διορθώσει και μοιράσει...και τους αξίζουν πολλά ευχαριστώ και μπράβο!
Επομένως αυτά που ανεβάζω λυπάμαι που πολλές φορές μπορεί να σας είναι αδιάφορα, να μην εφαρμόζονται εύκολα ή ταυτόχρονα ίσως κτλ αλλά μπορεί και σε έναν έστω να αρέσουν, να χρησιμεύσουν ή να βολέψουν, ε αυτό εμένα μου αρκεί και χαίρομαι αν και όταν συμμετέχετε... -
- Διόρθωση για χαμηλή ένταση στα ενσύρματα ακουστικά από το 3.5 mm audio jack
Αν λοιπόν έχετε χαμηλή ένταση στα ενσύρματα ακουστικά και δεν μπορείτε να το διορθώσετε, προτείνεται μια λύση παρακάτω.
Απλά από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλάξτε την περιοχή σε Ινδία και κλείστε τις εφαρμογές music player / Spotify (θα έλεγα και κάθε άλλη εφαρμογή μουσικής), κατόπιν ξανατρέξτε κανονικά τις εν λόγω εφαρμογές.
Αυτό μάλλον οφείλεται στους περιορισμούς για την ένταση των ακουστικών που ισχύουν στην Ευρώπη.
Είναι πολύ απλή και δεν χάνετε τίποτα να την δοκιμάσετε (απλά το βρήκα και το μοιράζομαι)
Redmi Note 5 3.5MM Audio Jack FIX / LOW VOLUME FIX - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
- Custom boot animation, splash logo, fastboot logo
Ok είναι κάτι απλό και για πλάκα όχι χρήσιμο.... Custom boot animation, splash logo, fastboot logo (όταν εκκινεί η συσκευή θα βλέπετε το σήμα της NSA).
Υπάρχουν και άλλα που μπορείτε να βάλετε και ότι θέλετε με κατάλληλη τροποποίηση.
Σε αυτό που δίνω θα βλέπετε αυτό που δείχνει η φωτο.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσω TWRP φλασάροντας το National_Security_Agency και να επανέλθετε φλασάροντας το Default Logo Xiaomi.
Το βρήκα εδώ
Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45) που συνεχίζεται από το 1ο post