Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
-
Τα Xiaomi και το interface MIUI είναι πολύ κοντά σε αυτό της Apple, οπότε θα είναι σχετικά εύκολα.
Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς οπωσδήποτε έναν λογαριασμό email, για να συνδεθείς στο Google play store, ώστε να κατεβάσεις εφαρμογές.
Υπάρχει και ο λογαριασμός mi ( Xiaomi account) που λειτουργεί σχεδόν όπως το Apple account, για συγχρονισμό διαφόρων δεδομένων στο αντίστοιχο xiaomi cloud (επαφές, φώτο, ρυθμίσεις κτλ)
Η μεγάλη θετική διαφορά Apple vs android είναι ότι στο android όλα σχεδόν είναι δωρεάν και η μεγάλη αρνητική διαφορά ότι μπορεί να μην είναι τόσο σταθερά στην χρήση...πχ κάποιες μέρες να μην λειτουργεί ο συγχρονισμός εφαρμογών ( σε πολύ γενικές γραμμές... )
Με το καλό να παραλάβεις και όταν το έχεις στα χέρια σου θα πρέπει να μας πεις εάν:
1. Το κουτί γράφει στο πλάι του global version
2. Κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης σου λέει κάπου unlocked
3. Να μας βάλεις μια φώτο με αυτά που θα δείχνει στο ρυθμίσεις > η συσκευή μου > όλα τα χαρακτηριστικά -
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας.Οταν το παραλάβω θα στείλω τα στοιχεία που μου είπες φίλε μου.
Και θα συνεχίσω διάβασμα....!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H lef79 έγραψε:
Επισης πως μπορω να μεταφέρω φωτο μηνυματα βιντεο σημειώσεις κλπ απο το iphone στο mi9??
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα Xiaomi και το interface MIUI είναι πολύ κοντά σε αυτό της Apple, οπότε θα είναι σχετικά εύκολα.
Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς οπωσδήποτε έναν λογαριασμό email, για να συνδεθείς στο Google play store, ώστε να κατεβάσεις εφαρμογές.
Υπάρχει και ο λογαριασμός mi ( Xiaomi account) που λειτουργεί σχεδόν όπως το Apple account, για συγχρονισμό διαφόρων δεδομένων στο αντίστοιχο xiaomi cloud (επαφές, φώτο, ρυθμίσεις κτλ)
Η μεγάλη θετική διαφορά Apple vs android είναι ότι στο android όλα σχεδόν είναι δωρεάν και η μεγάλη αρνητική διαφορά ότι μπορεί να μην είναι τόσο σταθερά στην χρήση...πχ κάποιες μέρες να μην λειτουργεί ο συγχρονισμός εφαρμογών ( σε πολύ γενικές γραμμές... )
Με το καλό να παραλάβεις και όταν το έχεις στα χέρια σου θα πρέπει να μας πεις εάν:
1. Το κουτί γράφει στο πλάι του global version
2. Κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης σου λέει κάπου unlocked
3. Να μας βάλεις μια φώτο με αυτά που θα δείχνει στο ρυθμίσεις > η συσκευή μου > όλα τα χαρακτηριστικά
-
""Εγω δεν βλέπω πουθενά το unlocked έχω global version από ελληνικό μαγαζί δλδ εισαγωγή infoquest"""
εισαι ενταξει, με global stable rom, κλειδωμενο bootloader. ( ετσι το αγορασα απο plaisio ).
xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/
prepei να εχουν προβλημα οι σερβεσ της χιαομι, μπαινω στο official site, και δεν δουλευει ????????????????????? -
Ο/H Chaon έγραψε:
Εγω δεν βλέπω πουθενά το unlocked έχω global version από ελληνικό μαγαζί δλδ εισαγωγή infoquest
-
-
Xiaomi Mi9 (Mi 9) - find here more than 19 items of products
Δες, έχει πολλά αξιόλογα προϊόντα.
Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Mi9 (Mi 9), Mi9 Explorer
Nillkin Amazing CP+ tempered glass screen protector for Xiaomi Mi9 (Mi 9), Xiaomi Mi9 Explorer
Nillkin Amazing 3D CP+ Max tempered glass screen protector for Xiaomi Mi9 (Mi 9), Mi9 Explorer
Nillkin Sparkle Series New Leather case for Xiaomi Mi9 (Mi 9), Mi9 Explorer
Nillkin Qin Series Leather case for Xiaomi Mi9 (Mi 9), Mi9 Explorer -
Παιδιά να ρωτήσω κάτι..
Ωραία έκανα αίτηση για unlock..
Αλλά κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα
Ποια σειρά από ρομ θεωρείται καλύτερη και ποιο ενημερωμένη??
1. Η Global ρομ που έρχεται το κινητό
Ή
2. Η δική μας (stable/dev) που την παίρνουμε απο CN source??
Ποιες είναι οι διαφορές?
Sent from my MI 9 using Tapatalk -
Δες εδώ:
Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom
Και εδώ:
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
Για εμένα δοκιμάζεις και εσύ θα αποφασίσεις. Απλά να γνωρίζεις ότι η china beta που έχει ως βάση η XTRV έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από την global rom γιατί είναι η βάση ανάπτυξης της global rom.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0