spigen armor θηκη και τζαμακι nillkin.οχι full.Ο/H lef79 έγραψε:
Φίλε μου μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα ποια θήκη και ποιο glass πήρες;;Ο/H james. έγραψε:
Tελικα απο τα τρια tempered που δοκιμασα σημερα +αλλo ενα προχτες, το μονο που ταιριαξε με την spigen θηκη ηταν το tempered της Nillkin.Δεν τυλιγει το κινητο μεχρι το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, ετσι αφηνει περιθωριο να το αγκαλιασει η θηκη και να μην σηκωνει το τζαμακι.
Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι καθως καθαριζα την οθονη να βαλω το tempered, παρατηρησα μια αναπαισθητη σαν τριχα γρατζουνια και λεπτοτερη ακομα, κατω απο την οθονη και καθετα απο την θυρα φορτισης προς τα πανω για κανα δυο εκατοστα. Μηπως ειναι κατι που εχει να κανει με τον sensor του δαχτυλικου αποτυπωματος? Σε καμια περιπτωση δεν φαινεται οτιδηποτε στα χρωματα στην οθονη η πανω στο γυαλι, αλλα ειναι κατω απο την οθονη.Το παρατηρησα κατω απο την λαμπα που ειχα το κινητο ωστε να τσεκαρω καλα για σκονες καθως εβαζα το tempered. Με φυσικο φωτισμο η τωρα που το κοιταω δεν φαινεται καν.
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Αν ειναι κατι σοβαρο να το επιστρεψω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Συγνώμη για το off topic.
έχω το πατίνι xiaomi, από το 2017, και δεν το χρησιμοποιώ. ένας εδώ στο καφενείο θέλει να του το πωλησω.
Είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και θέλει να μετρήσει την μπαταρία, από το βύσμα φόρτισης, ( μου είπε είναι 12,5 βολτ), ενώ εγώ κοίταξα το σάιτ, γράφει limited voltage 42v.
Είναι ασφαλές να μετρηθεί η τάση της μπαταρίας, από την θύρα- βύσμα φόρτισης ???? -
-
-
Global version ,,και κατά την εκκίνηση δεν γράφει πουθενά unlocked.
Ερώτηση: υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά και θα επανέλθω σύντομα!!!!
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lef79 έγραψε:
υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω;
Κάνε backup το Viber μέσα στο Google Account σου και δοκίμασε restore στο νέο τηλέφωνο σου. -
AquaMail την αγοράζεις.
Νομίζω η blue mail είναι free (?) -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H lef79 έγραψε:
υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω;
Κάνε backup το Viber μέσα στο Google Account σου και δοκίμασε restore στο νέο τηλέφωνο σου.
Στο Viber
Settings, account, Viber backup -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H lef79 έγραψε:
Κάνε backup το Viber μέσα στο Google Account σου και δοκίμασε restore στο νέο τηλέφωνο σου.
-
Δεν την έχεις την stock εφαρμογή της Miui προεγκατεστημένη το αναφέρει κάποιο παιδί ποιο πίσω. Από εδώ κατέβασέ την MIUI Mail MIUI_V10_EMAIL_20190228_b2 (Android 5.0+) APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0