Διαφήμιση

Χάθηκε το twrp

• περασα μια νεότερη έκδοση του geoanto για το tulip ναι μεν περαστηκε αλλά δεν λύθηκε τίποτα.
      Δοκίμασα να περάσω αυτήν που είχα αλλά τα κουμπιά ανταποκρινονται με μεγάλη δυσκολία και στο τελικό σημείο η μπάρα δεν γλιστράει μέχρι δεξιά για να το περάσει.
      Τώρα τι κάνω ??
      Το περνάω μέσω adb?
      Ποια έκδοση ?? Οποία ναναι ή αυτήν που είχα εξαρχής ?
      Ή μπορώ μέσω twrp άλλη διαδικασία ??
      Πφφφφφ!!!!
    • ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
      Περνας το twrp ,μπουτρει;

• να το πάρω λίγο από την αρχή.
      Περνάω εξαρχής twrp από εξωτερικό σύνδεσμο το 3.2.3.2 αν δεν κάνω λάθος.
      Κάνω εγκατάσταση την νέα ρομ μέσω twrp όλα καλά κάνει reboot ανοίγει και θέλω να ξαναμπω σε recovery να φλασαρω magisk και 1-2 αλλά πράγματα.
      Δεν μου βγάζει μενού recovery.
      Μπαίνω με τα κουμπιά τελικά στο recovery και περνάω το νεότερο twrp για το tulip.
      Ούτε και εδώ μου βγάζει στο μενού το recovery και αποφασίζω να περάσω το twrp που είχα αρχικά.
      Τα κουμπιά στο twrp ανταποκρινονται με δυσκολία και το τελικό κουμπί που το σέρνεις στα δεξιά για να ξεκινήσει το φλασαρισμα καθόλου. Άρα δεν μπορώ να το φλασαρω.
      Τώρα τι ?
    • Διαφήμιση
    • Πέρνα ένα από τα τελευταία twrp με εντολές fastboot.
      Μπες μεσα, και κανε cache,dalvik wipe (δεν εχει σχέση αλλά σαν δοκιμή) Μετά κάνε reboot recovery και δες αν ξαναμπαίνει.
      Άνοιξε το κινητό κανονικά, κάνε επανεκκίνηση σε twrp (ενεργοποίησε το power menu απο dev options)
      Τσεκαρε αν μπαίνει..
      Αν όχι πες μας τι κάνει και που σε πάει.
      Αν μπαίνει πχ σε stock recovery θα βάλεις το lazy ή θα το κάνεις root.

• οκ, ελπίζω το βράδυ αν βρω χρόνο ή με την πρώτη ευκαιρία αύριο ξημερώματα.
      Ευχαριστώ, θα επανέλθω με νεότερα!
    • κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και να ασχοληθώ.
      Καταρχήν εγκαθιστά κανονικά το twrp με το cmd ( αλλά πρέπει να διευκρινησω ότι ανοίγω το cmd χωρίς δικαιώματα διαχείρισης, έχω βάλει τα 7 αντί τα 10 τα οποία έβγαλα γιατί υπήρχε θέμα και στο 7 δεν έψαξα αρκετά γιατί δεν μου δίνει επιλογή στον φάκελο για δικαίωμα διαχειριστή) όμως ενώ μπορώ να επιλέξω τι θέλω να κάνω στο τελικό swipe το κουμπί πηγαίνει το 1/4 της διαδρομής προς τα δεξιά και δεν ολοκληρώνει.
      Άρα τώρα τι κάνω ?
    • Σε όλα τα μενού δεν τερματίζει το swipe.???

• Διαφήμιση
    • Κανα. Otg έχεις να δοκιμάσεις ποντίκι;
      Περίεργο αυτό που λες και δεν το έχω ξανά ακούσει.
      Κανα πρόβλημα αφής τίποτα; Κανα κενό σημείο;;

• κάπου έχω ένα παραπεταμενο :)
      Το δέχεται το ποντίκι το κινητό;;
      Δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό ομολογώ.
      Θα το δοκιμάσω... αν βρω το otg :))
      Όχι δεν έχω εντοπίσει θέμα στο κινητό, καινούργιο είναι χωρίς κάτι μεμπτο πέρα από αυτό
    • Να το βρεις γιατί πραγματικά είναι περίεργο αυτό.
      Αλλο να μην δουλεύει καθόλου η αφή που καμιά φορά συμβαίνει και αλλο να κανει κενά χωρις να έχει πρόβλημα η οθόνη.
      Τωρα το κατεβάζω να το δοκιμάσω πάνω στο tulip..
      Θα σου πω σε 5'

edit: το swipe ειναι οκ στο tulip με το twrp του nitrogen και δουλεύει κανονικά.

• Διαφήμιση
    • θα το δοκιμάσω αργότερα το βράδυ η με την πρώτη ευκαιρία ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο και την κούραση.
      Ευχαριστώ για την βοήθεια! :thumbsup: