Θεός και Κινέζος είναι το ίδιοΟ/H z953rr έγραψε:
Ποτε αναμενουμε την 11???θεου θελωντος κ κινεζου επιτρεποντως????
[Miui 10 9.4.11/12] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δεν υπάρχει ακόμη κάτι νεώτερο από το Κινέζικο μέτωπο για την Miui 11.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επειδη δεν έχω πρόσβαση σε pc τώρα κάνε αναζήτηση για backup qcn με qpst.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
θα σου προτείνω να το διαβάσεις 5-6 φορές πρώτα πριν ξεκινήσεις γιατί με αυτό παίζει να χάσεις ακόμη και τα ιμει σου αν δεν έχεις πάρει backup .Καλό ειναι εκτός το QCN backup να πάρεις και ένα twrp EFS-Firmware-modem... (ας ειναι και όλα τα partitions)Backup-Restore QCN σε REDMI NOTE 4X MIDOΟ/H spiros@1 έγραψε:
Αφου φτιάξω το xqcn αρχείο τι κάνω ?
Ο/H geoanto555 έγραψε:
θα σου προτείνω να το διαβάσεις 5-6 φορές πρώτα πριν ξεκινήσεις γιατί με αυτό παίζει να χάσεις ακόμη και τα ιμει σου αν δεν έχεις πάρει backup .Καλό ειναι εκτός το QCN backup να πάρεις και ένα twrp EFS-Firmware-modem... (ας ειναι και όλα τα partitions)Backup-Restore QCN σε REDMI NOTE 4X MIDOΟ/H spiros@1 έγραψε:
Αφου φτιάξω το xqcn αρχείο τι κάνω ?
Τα κάνω σωστά και στο restore μου βγάζει σφαλμα
-
-
Για ποιον οδηγό αναφερεσαι
-
-
Ανανεώθηκε ο οδηγός της θύρας.Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.Λογικα το qcn και λάθος να το έφτιαξα θα έπρεπε ? να το κάνει restore.Το τηλέφωνο το βλέπει (com31).Θέλει συγκεκριμένη διαδρομή η απλά να βρεις το αρχείο.Φτανει για σήμερα έχω θολώσει εδώ και 3 ώρες.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Driverσρην διαχείριση σσυσκευων
-
-
Αυτο είπε και η γυναίκα μου (καθαρό μυαλο)Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το σφάλμα που βγάζει λογικά είναι από driver.
Δες το αύριο με καθαρό μυαλό
-
-
Σε Vince όλα καλά.. Αλλά όταν αλλάζω θέμα που έχει διάταξη οθόνης 5χ7 μόλις κάνω επανεκκίνηση επανέρχεται σε 5χ6....?? Υπάρχει λύση γι αυτό?
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0