ARCore
-
-
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θες ?
-
NasDriver . Απλά θέλω σε μια καινούργια ROM να υπάρχει η επιλογή προεγκατάστασης του ARCore με Camera_2API όπως υπάρχει ήδη για άλλες εφαρμογές και να λειτουργεί χωρίς να κρασάρει ακόμη και σε smartphone που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία Supported Devices | ARCore
| Google Developers
Όταν το ARCore λειτουργεί μπορείς να προσθέσεις AR Sticker στη Google Camera,να χρησιμοποιείς το playground όπως και να ενεργοποιείς το AR στο Pokemon GO και το Wizards Unite. . -
Με ποια ρομ είσαι τώρα ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο να δούμε ?
-
Σε αυτή Redmi Note 5/Plus (vince) | Downloads - Pixel Experience , αλλά τι σχέση έχει αυτό ; Απλά ζητάω στις επιλογές των εφαρμογών που έχετε τους browser για εγκατάσταση , το root explorer κι άλλες εφαρμογές να προστεθεί το ARCore με Camera2API.
-
Από τη στιγμή που έχεις custom rom Pixel Experience αυτήν την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στους δημιουργούς της συγκεκριμένης ρομ
Είναι διαφορετικές ρομ και δεν σημαίνει ότι κάτι που παίζει σε MIUI θα παίζει και σε άλλες ρομ και φυσικά και το αντίστροφο.
Διαφορετικά κάνεις τις ρυθμίσεις που χρειάζονται χειροκίνητα προκειμένου να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα μόνος σου, αν και εφόσον υποστηρίζεται κάτι τέτοιο.
Σχετικό mod πάντως υπάρχει ήδη στο xda ---> [Root] How to make ARCore work on Vince | Xiaomi Redmi Note 5 / 5 Plus
-
-
Θα το δοκιμάσω μετά , αλλά εκτιμώ ότι θα κρασάρει όπως άλλοι παρόμοιοι τρόποι που δοκίμασα
-
-
.Έκανα και αυτό , το αποτέλεσμα είναι να εγκαθιστώ το ARCore κανονικά, αλλά να μην λειτουργεί όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που θέλει AR , απλά βλέπω αυτό που δείχνει η κάμερα μου, τίποτα παραπάνω.Με τις μεθόδους στο XDA forum κρασάρει το ARCore και με την μέθοδο του video δεν κρασάρει , αλλά δε λειτουργει κιόλας.
-
Κάνε μια ερώτηση στους δημιουργούς των οδηγών είτε στο xda είτε στο youtube...
-
Το έχω κάνει ήδη, περιμένω απαντήσεις μπας και βγάλω άκρη, απλά ρωτάω και εσάς μπας και έχετε καμία ιδέα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0