Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 7

• Αντιμετωπιζω ακομα μια φορα (χαχαχ) προβλημα με το gps.
      Ειμαι με την τελευταια greek dev (20.3.12). Για να κλειδωσει κανω αιτηση. Σε κλειστο χωρο ουτε για πλακα.
      Οπως ειναι περναω απο επανω την αντιστοιχη eu εκδοση, μονο με τα κλασικα wipe.
      Κλειδωνει σφαιρα ακομα και μεσα στο σπιτι. Η rom ομως κατεβαζει τον αγλεορα σε μπαταρια και η θερμοκρασια μπαταριας ειναι τουλαχιστον +2 βαθμους επανω.
      Επιστρεφω οπως ειμαι στην greek. Μπαταρια, θερομοκρασια νορμαλ. Κλειδωμα gps περιμενω την εγκριση απο το αρμοδιο τμημα. χαχαχα.. δοκιμασα αλλαγη gps.conf κτλ που παλιοτερα ειχαν βοηθησει, αλλα τιποτες.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Coronavirus :D :D στο δικό μου έβαλα το twrp που με βοήθησες δε δούλευε το wifi το έχανε σε κάθε επανεκκίνηση στο παλιό (το τελευταίο δλδ ) twrp δούλευε το wifi δεν έπιανε το δακτυλικό αποτύπωμα άι στο καλό του μέσα έβαλα την ελληνική stable έχω φλασαρει στο παλιό κινητό ότι θες τέτοιο πράγμα ποτέ υπομονή για την επόμενη είμαστε και σε ζορική περίοδο
    • Ο/H baxalo έγραψε:

Αντιμετωπιζω ακομα μια φορα (χαχαχ) προβλημα με το gps.
      Ειμαι με την τελευταια greek dev (20.3.12). Για να κλειδωσει κανω αιτηση. Σε κλειστο χωρο ουτε για πλακα.
      Κλειδωνει σφαιρα ακομα και μεσα στο σπιτι. Η rom ομως κατεβαζει τον αγλεορα σε μπαταρια και η θερμοκρασια μπαταριας ειναι τουλαχιστον +2 βαθμους επανω.
      Επιστρεφω οπως ειμαι στην greek. Μπαταρια, θερομοκρασια νορμαλ. Κλειδωμα gps περιμενω την εγκριση απο το αρμοδιο τμημα. χαχαχα.. δοκιμασα αλλαγη gps.conf κτλ που παλιοτερα ειχαν βοηθησει, αλλα τιποτες.
      κατ αρχήν διευκρίνισε καλύτερα τι εννοείς με το "GPS", το android έχει ρυθμίσεις ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιηθεί για ορισμό τοποθεσίας, το GPS (και τα άλλα δορυφορικά) είναι ένας απ τους 3 τρόπους προσδιορισμού.
      κλείδωμα τοποθεσίας μέσα σε διαμέρισμα μόνο με GPS είναι μάλλον αδύνατο εκτός αν μιλάμε για μονοκατοικία με "ελαφριά" σκεπή.
      όταν βλέπεις στίγμα σε κλειστό χώρο είναι μέσω κεραιών τηλεφωνίας και δικτύων wifi φυσικά με την σχετική απόκλιση (με την ακρίβεια στο on).

όπως ξέρεις έχω την ίδια ακριβώς έκδοση, μετά το μνμ σου χθες έτυχε να βγω έξω κι είπα να το δοκιμάσω.
      Αν κι είχα μέρες να το ανοίξω κι έχοντας κλειστή την "ακρίβεια τοποθεσίας Google" και ανοικτή μόνο την υποβοήθηση GPS, κλείδωσε σε 6-7 δευτερόλεπτα στο GPS test.
      μετά άνοιξα διαδοχικά here, sygic, google maps και όλα εμφάνιζαν την θέση μου με ακρίβεια.

έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις της υποβοήθησης?
    • Διαφήμιση
    • την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση Νικο με το gps.
      Χρησιμοποιω παντα μονο το gps της συσκευης, χωρις a-gps, ενεργοποιησεις ακριβειας κτλ.
      για εσωτερικο χωρο επεσες μεσα, μονοκατοικια με "ελαφρια σκεπη" :)
      δεν ειναι μπουσουλας μου ομως η εσωτερικη χρηση. αλλα σιγουρα παντα σε νορμαλ κατασταση θα πιασει σημα μετα απο 10-15''.
      το προβλημα μου βρισκεται και εξω. παλιοτερα ειχα αλλαξει το gps.conf Και ειχα σωθει. μετα απο κανα 2 εκδοσεις dev αρχισε παλι να αργει, ειτε με το Default gps.conf ειτε με το παραμετροποιημενο.
      εντυπωση με εκανε η δοκιμη που αναφερω με την eu εκδοση, που προσωπικα χωρις να ειμαι ειδικος, δε πιστευω οτι εχει καποια διαφορα στο κομματι αυτο με την ελληνικη. δε ξερω τι σκαλωματα τραβαει. το σκ θα το ξαναστησω απο την αρχη και ακομα μια φορα να δω αν στρωσει, αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι η λυση.
    • αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιείς την υποβοήθηση GPS?
      σωστό στήσιμο φοβάμαι μόνο με fastboot rom...
    • δε χρησιμοποιω παντα δεδομενα, γι αυτο.
      σημερα ξαφνικα αρχισε να λειτουργει παντως το gps χωρις να εχω κανει τιποτα!
      fastboot ειχα περασει το προηγουμενο σκ. γενικα παιζει οποτε θελει το πραμα και δε ξερω τι γινεται.

ενα αλλο που παρατηρησα.
      μετα την δοκιμη που ειχα αναφερει, να βαλω δλδ απο επανω την αντιστοιχη eu και μετα να επιστρεψω παλι απο επανω στην ελληνικη, με ειχε αφησει 2 "κουσουρια". αυξηση θερμοκρασιας στην μπαταρια και αυξηση θερμοκρασιας στο πισω μερος του κινητου, επανω, στις καμερες. αυτα δε τα ειχα πριν. εκανα format data μετα και περασα καθαρη εγκατασταση της ελληνικης. παλι το ιδιο. εμεινε το προβλημα της θερμοκρασιας. σημερα τυχαια που διαβαζα στο eu, ειχαν αυτο θεμα κι αλλοι. εγω ομως δε το ειχα με την ελληνικη μεχρι να περασω την eu και μετα δεν ελεγε να στρωσει ακομα και με format data.

η ερωτηση ειναι. το format data φτανει τελικα ή οχι??

edit: με την νεα dev δεν εχω το θεμα με τη θερμοκρασια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apos έγραψε:

Καμια gcam παιδιά δοκίμασε κάνεις η έχει να προτείνει με την τελευταία ελληνική developer μιας που είμαστε εσώκλειστοι
      τους τελευταίους μήνες δοκίμασα αρκετές, είναι απίστευτο πόσες βγαίνουν συνέχεια :S :/
      κράτησα την τελευταία του Parrot την 7.3, βέβαια μικροδιαφορές έχουν οι τελευταίες, αλλά όλες νομίζω είναι ανώτερες απ τις παλιές 6.xxx
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baxalo έγραψε:

Αντιμετωπιζω ακομα μια φορα (χαχαχ) προβλημα με το gps.
      Λοιπόν, το RN7 της γυναίκας μου με την επίσημη Global 11.0.5, σήμα από δορυφόρο GPS δεν έπιανε ούτε με σφαίρες. Πέρασα την ελληνική (20.3.19) και όλα δουλεύουν άψογα. Πριν προλάβω να βγω στο μπαλκόνι είχε ήδη κλειδώσει... Δηλαδή το ανάποδο από τη δική σου περίπτωση.

Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα την ανάρτησή σου και γι αυτό το αναφέρω αν τυχόν δε σου έχει λυθεί ακόμα (αν και ελπίζω να έχει).