Τελικά προχώρησε αλλά δεν κάνει boot στο recovery αλλά reboot το τηλέφωνο και ζητάει κωδικό και αναγκαστικά κάνω wipe data αλλά με το μαμά recovery , δεν μου έχει εγκαταστήσει το twrp
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Μετά το
fastboot flash ...
θέλει fastboot reboot ...
με πατημενο το volume + για να μπει στο twrp
Διάβασε πάλι τις οδηγίες...
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI -
Θα το δοκιμάσω
-
Ολα καλά ευχαριστώ πολύ amavroudis
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Συνέχισες με xtrv; Μπήκε;
Root υπάρχει; magisk -
Ναι. Magisk. Όταν κάνεις την εγκατάσταση θα το βρεις στο ανώτερο επίπεδο στη μνήμη του κινητού σου.
-
Καλησπέρα στο forum. Έχω κατεβάσει στο κινητό ένα live wallpaper μέσα από τα θέματα. Με πιο τρόπο μπορώ να το διαγράψω; Δεν μου βγάζει επιλογή διαγραφής.
Σας ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει την stable 12 εδώ και δέκα μέρες περίπου. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά νομίζω ότι πιο πολύ για custom μοιάζει. Εκτός ότι δεν είναι φουλ μεταφρασμένη μου παρουσιάζει και το εξής προβλήμα. Όταν πάω να σώσω μια νέα επαφή με πετάει εκτός και δεν μου την σώζει. Ακόμα και αν πάω να βάλω το νούμερο σε υπάρχουσα δεν μου το κάνει. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα;
-
Οχι όσο την είχα μια χαρά δεν είχα προβλήμα με τις επαφές με Vodafone είμαι και πάντα τις αποθηκευα στο mi λογαριασμό μου
-
Ο/H centris έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει την stable 12 εδώ και δέκα μέρες περίπου. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά νομίζω ότι πιο πολύ για custom μοιάζει. Εκτός ότι δεν είναι φουλ μεταφρασμένη μου παρουσιάζει και το εξής προβλήμα. Όταν πάω να σώσω μια νέα επαφή με πετάει εκτός και δεν μου την σώζει. Ακόμα και αν πάω να βάλω το νούμερο σε υπάρχουσα δεν μου το κάνει. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα;
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10.zip 2020-07-24 14:59 2.0G -
Και εγώ την δεύτερη είχα περάσει για αυτό δεν είχα θεμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0