Διαφήμιση

Περίεργη εφαρμογή

• Περίεργη εφαρμογή

Καλημέρα παιδιά, ρώτησα και στο γκλομπαλ φόρουμ αλλά θέλω να ρωτήσω και εσάς
      Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα,οι μόνες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει είναι από το πλέι στορ το pabg και ακόμη ένα παιχνίδι,το winbank της Πειραιώς φεις μπουκ και βαιμπερ
      Σήμερα ξαφνικά παρατήρησα μια εφαρμογή στην οθόνη μου με το όνομα ram jet,δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις στην λίστα με τις εφαρμογές μου, επίσης όταν την πάτησα έκανε έλεγχο για την ραμ και είπε ότι όλα λειτουργούν καλά
      Αναμφίβολα δείχνει για ιός εκτός αν εμφανίζεται μετά το άνοιγμα από κάποια από τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές, σήμερα για παράδειγμα άνοιξα την εφαρμογή εκκαθάριση για πρώτη φορά, ούτε αυτή φαίνεται στη λίστα εφαρμογών αν και μάλλον είναι παρακλάδι της λίστας ασφάλειας η συγκεκριμένη
      Τέλος πάντων μη σας μπερδεύω άλλο τι είναι η ραμ τζετ εφαρμογή;και αν είναι ιός πως γίνεται να υπάρχει σε τηλέφωνο που αγοράστηκε από την επίσημη αντιπροσωπεία το xiaomi store στην Ελλάδα; σφραγισμένο κουτί με γκλομπαλ Ρομ
      Η ίδια η Xiaomi έχει κρυφές εφαρμογές εν άγνοια μας;η είναι κάτι νορμάλ που υπάρχει σε όλους και εμφανίστηκε ανοίγοντας εγώ κάποια εφαρμογή που ενεργοποίησε παρακλάδι; ευχαριστώ
    • Μηπως αλλαξες το Region? Νομιζω οταν αλλαξα το region απο Greece και εβαλα Ινδια για λιγο, ωστε να τσεκαρω μερικα themes, μου κατεβασε και εμενα αυτην την εφαρμογη.Την εσβησα και τελος.
    • Οχι αν και σκεφτόμουν για τα θέματα
      Το θέμα είναι ότι πήγα να κάνω ότι είπες την τράβηξα επάνω στο Χ για απεγκατασταση αλλά δεν την έκανε απλά νομίζω εξαφάνισε το εικονίδιο, όταν τραβάω εφαρμογή για απεγκατασταση ρωτάει αν είμαι σίγουρος εδώ απλά εξαφανίστηκε η συντόμευση, σίγουρα δεν έγινε απεγκατασταση,και μιας και όπως είπα στη λίστα με τις εφαρμογές δε φαινόταν από πριν για να την σβήσω από εκεί απλά έχει μείνει κρυμμένη όπως ήταν εφτά μέρες τώρα
      Διάβαζα στο ισπανικό φόρουμ εμφανίστηκε και σε άλλους, κάποιοι λένε ότι είναι παρακλάδι της εφαρμογής ασφάλεια που είναι για να κάνεις καθαρισμό το τηλέφωνο και διάφορα τέτοια αλλά αυτά είναι θεωρίες, επίσημη απάντηση από την Xiaomi δε βρήκα πουθενά
    • Διαφήμιση
    • Μόλις απάντησε ένα παλικάρι
      Ναι είναι υπό εφαρμογή της ασφάλειας, μέσα από τις ρυθμίσεις έχει να τικαρεις αν θέλεις να εμφανιστεί η όχι, τώρα πως εμφανίστηκε μόνο του ένας θεός ξέρει
      Ρυθμίσεις
      Εφαρμογές συστήματος
      Ασφάλεια
      Εκκαθάριση
      Τικ στο προβολή συντόμευσης αρχικής οθόνης