Mi 9 Τ
-
-
-
-
Υπάρχουν και οι παρακάτω μέθοδοι για download/αναβάθμιση:
--Eπισπεύσετε την αναβάθμιση σε MIUI 11 τη Xiaomi συσκευή σας
Η global πάντως δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη (MIUI 11), εκτός της ΕU version. -
Ο/H sotsp έγραψε:
Λοιπόν πες μας ποια ρομ έχεις και ποια θες να βάλεις;;
Global ή xtrv....
Stable ή developer....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Αν θες να την περάσεις χειροκίνητα τη global, αν έχεις κατεβασμένη τη recovery rom περνα τη στο κινητό στο φάκελο downloaded_rom και μπες από την εφαρμογή του updater, πάτα πάνω δεξιά τις τρεις τελιτσες, πάτα choose update package βρες τη ρομ εκεί που την αποθηκεύσες και θα στην κάνει αυτόματα updater. Μιλάω για global stable. Όχι xtrv
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H sotsp έγραψε:
Λοιπόν πες μας ποια ρομ έχεις και ποια θες να βάλεις;;
Global ή xtrv....
Stable ή developer....
Έχω αυτην που βλέπεις στο screenshot και την οποία εδώ και 3 ημέρες προσπαθώ με την βοήθεια των παιδιών του forum να την αντικαταστήσω με την xtrv, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τρεις φορές έχω στήσει το τηλ από την αρχή. Σήμερα και μετά τη τελευταία προσπάθεια δεν μου έβγαζε ενημέρωση για miui 11. Βρήκα κάπου την rom και με τις συμβουλές των παιδιών εδώ στο νήμα έφτασα στην ενημέρωση που βλέπετε στο 2ο screenshot.
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θα περιμένω.Παντως σας ευχαριστώ ολους
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Να ρωτήσω κάτι ασχετο. Στο προηγούμενο κινητό που ειχα, ένα redmi note 5a prime με xtrv rom, αριστερά από την κεντρική οθόνη στην αποθήκη εφαρμογών, υπήρχε η εφαρμογή step count. Πώς μπορώ να την στήσω και στο mi 9t μου;
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα